Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

CUKRÁSZIPARI VÁLLALKOZÓK FIGYELMÉBE AJÁNLJUK!MÁRIAPÓCS KÖZPONTJÁBAN EGYBEN ELADÓ EGY JÓL MŰKÖDŐ, CUKRÁSZDA, NÍVÓS CSALÁDI HÁZ ÉS CUKRÁSZÜZEM.- A máriapócsi cukrászda: a 3.372 nm-es telek utcafrontján helyezkedik el.- A cukrászda előtt fedett terasz található minőségi anyagokból készült asztalokkal és padokkal.- A cukrászda bejáratott vendégkörrel rendelkezik, folyamatosan működik és minden szükséges bútorral, géppel felszerelt, berendezése a vételár részét képezi. - A cukrászda mellet-mögött található a cukrászüzem, ahol a sütemények és a fagylalt készül. - Az üzem a szükséges gépekkel és berendezésekkel felszerelt (pl. kemence, hűtők), teljes berendezése szintén a vételár részét képezi.- Állapotát tekintve újszerűnek mondható, és teljes mértékben megfelel az élelmiszerhigiéniai előírásoknak.- A máriapócsi cukrászda a cukrászüzemmel együtt kb. 130 nm.- GÉPKOCSI AZ ÁRBAN! Az árba beletartozik továbbá egy hűtős Fiat Doblo kisteherautó is.-  Az 1992-ben épült, újszerű, nívós családi ház és a parkosított kert a cukrászüzem mögött található.- Az lakótér kb. 130 nm-es, és 2 db szobából, nappaliból, konyhából, étkezőből, fürdőszobából, mosókonyhából, közlekedőből és csodás télikertből áll.- A ház téglából épült, tartós anyagok felhasználásával, a burkolatok igényesek, légkondícionáló található a nappaliban és étkezőben.- A családi házat kovácsoltvas elektromos kapun keresztül lehet megközelíteni.- A télikert a parkosított udvarra nyílik, ahol FILAGÓRA található kemencével.- A díszkert mögött GAZDÁLKODÁSRA ALKALMAS FÖLDTERÜLET húzódik, amin jelenleg kukorica található.- NAPKOLLEKTOR! A beton cserepes háztetőre 8 db napkollektor lett telepítve (3 kVA).NE HAGYJA KI EZT A FANTASZTIKUS AJÁNLATOT!Mit kell tudni Máriapócsról? Az Európa szerte ismert település Szabolcs-Szatmár-Bereg megye déli részén, Budapesttől 280 km-rem, Nyíregyházától 30 km-re található. A kisváros műemléki hangulatú központjával, rendezett, virágos köztereivel és utcáival, valamint különböző szolgáltatásaival nagy vendégszeretettel várja a Nyírségbe látogatókat. Kelet-Magyarország neves búcsújáróhelye Máriapócs, jelentős idegenforgalmat bonyolít. Ünnepek, búcsúk alkalmával több ezer ember is megfordul a településen. Amennyiben a 101599-es számú máriapócsi ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal al 0670 600 6502-es telefonszámon! BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!  

06 70 600 6Mutat

Nyíregyháza közelében 41 ha területen almaültetvény és hűtőház víztározóval eladó. Részletek: 26 ha almaültetvény csepegtető és mikro szórófejes öntözéssel, saját meteorológiai állással, 3 ha szilvaültetvény (5, 5 ha-os területen), 4 ha víztározó (halastó), 1000 nm-es hűtőház (100 vagon alma tárolására alkalmas), ebből 60 vagon ULO (Ultra Low Oxigen) technológiával van ellátva. A hűtőházhoz tartozik egybeépítve egy 300 nm-es-es manipuláló helység is. Az épületben több szociális helyiség és iroda helyiség is található. Az épület mögött található egy 60 nm-es géptároló műhellyel. Az ültetvény közvetlenül aszfaltút mellett található, több irányból is könnyen megközelíthető. A teljes terület 41 ha. A telep területén 2000 nm-es aszfaltozott rakodótér és összesen 600 méter aszfaltozott közlekedő és gyűjtőút van kialakítva. Az ültetvény teljes területe kerítéssel övezett. Az épületek riasztó- és kamerarendszerrel vannak ellátva. A terület teljes közművel rendelkezik, 2 db transzformátor állomással. Az alábbi almafajták találhatók a gazdaságban ha-ra lebontva: Jonagold Decosta 4, 5 ha, Braeburn 4, 3 ha, Jonaprince 1, 7 ha, Gála Schniga 2 ha, Gála 4, 8 ha, Golden Reinders 7, 1 ha, Idared 1 ha, Granny Smits 0, 6 ha. Az utóbbi évek termés-kimutatása tonnában: - 2012-ben: Gála 57t/ha, Golden 54t/ha, Jonagold 74 t/ha, Jonaprince 89 t/ha, Braeburn 52 t/ha, Grany 45 t/ha, - 2013-ban: Gála 50 t/ha, Golden 75 t/ha, Jonagold 60 t/ha, Jonaprince 65 t/ha, Grany 50t/ha, Braeburn 60t/ha. Gépek: 1db MTZ 952 traktor, 1db John Deere 5500N traktor, 1db Kioto DK 551 Kertitox Bora 2000 literes permetező, Hardi Condor V 1500 literes permetező, Nobili 210-es rézsűvágó és múcsozó, Függesztett 250 kg műtrágyaszóró, Fischer fűkasza, 600 literes lengyel szántóföldi permetező, emelővilla adapter traktorra, 2 db Szedő állvány villára, Omas típusú oldalazó talajmaró, gödörfúró, tárcsa, eke, IFA pótkocsi. A megtérülést, a reális vagyonértékeket, a technológiákat, az ültetvény minőségét figyelembe véve a gazdaság írányára 650 millió forint. Komoly befektetők jelentkezését várom. Külföldi személy részére is megoldható az értékesítés! Hivatkozási kód: 46947Favorit ingatlanközvetítő és hitelügyintéző iroda http://www.favoritingatlan.hu 4400 Nyíregyháza, Dózsa György utca 10. Érdeklődni: Márton Ferenc +36302541784 Sorszám: 46947

+36302541Mutat

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében,Nyíregyházától 18 km-re, Újfehértón a Nyíregyházi közlekedési út ( 4-es főút) belvárosi szakasza mellett a Nyíregyházi út Ny-i oldalán,közvetlenül attól 100 m-re a Gyár utca É-i oldalán,Újfehértó központtól kb. 3,2 km-re,az M3-as autópálya felhajtójától 7,5 Km-re 10526 négyzetméteres területen elhelyezkedő 941 négyzetméteres ipari üzem és szociális épület eladó.Az ipartelep összközművesített,az épületben üzemi és szociális területeket,irodákat, kazánházat találhatunk. Az épületbe több ajtóval az udvarról közvetlen bejuthatunk,valamennyi helyiség korszerű fűtésrendszerrel,klímával, természetes megvilágítással és szellőzéssel is rendelkezik. Az ingatlan jelenlegi funkcióját tekintve gyümölcs szárító üzem.azonban az ipartelepen további nagyobb fejlesztési lehetőségek adottak.Az üzemépület rendeltetésváltozási engedéllyel is rendelkezik.Az ingatlan tulajdonosa 1996-ban vásárolta meg az ingatlant,mely azóta folyamatosan korszerűsödött,több tízmilliós nagyságrendű építőipari és technológiai fejlesztésen esett át.A belső úthálózat és az ingatlan felépítmények előtti aszfaltozott-betonozott terület mind a telken belüli parkolást,mind a funkcióhoz szükséges belső közlekedést megfelelően biztosítja.Az ingatlan vételárán felül lehetőség van az ipari gépek megvásárlására is,mely külön egyeztetést igényel a tulajdonossal. Vevőink számára közvetítői szolgáltatásunk ingyenes. Amennyiben a kiválasztott ingatlant hitellel, vagy lízinggel kívánja megvásárolni, díjmentes és teljes körű hitel tanácsadással és ügyintézéssel segítem Önt!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!