Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Tetőfelújítás (BRAMAC) folyamatban van,Balatonbogláron, Balatontól kb. 600 m-re, uszoda közelében, 3 szintes, részben felújított 170 nm-es családi lakóház, új hőszigetelt nyílászárókkal, teljes burkolat, villany-, vízvezeték cserével, 250 nm területű új térburkolattal, új 96 nm-es fedett terasszal, bútorokkal együtt eladó.Lakóház / családi ház Vízpart távolsága kb: 600 m Ingatlan alapterülete: 170 nm Telek területe: 682 nmSzobák száma: 5 Félszobák száma: 1 Konyhák száma: 2Fürdőszobák száma: 2Teraszok száma: 1 Fűtés: napelem Állapot: felújított Építés éve: 1989Felújítás éve: 2016Komfort: dupla komfortos Lakószintek: 2 Parkolás: garázsban Épület anyaga: tégla Víz: a házban Villany (220V): a házban Csatorna: a házban Gáz: telken Riasztó: van Alapterület: 170 nm. Fsz.: Nappali, 1,5 szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, kamra, 16 nm -es garázs. Tetőtér: Előszoba, 2 szoba, főzőfülke, fürdőszoba, erkély. 60 nm-es Szuterén: 2 raktárhelyiség, szerelőakna. Új építésű, ritkaságnak számító 96 nm-es! fedett terasz. Fűtés: napelemes rendszerhez használható radiátorok felszerelése is folyamatban van. Kód: 1211. KÉRJÜK, HOGY LEHETŐLEG TELEFONON KERESSENEK. Teljes körű ügyintézés, kedvezményes ügyvédi költség, energetikai tanúsítvány ügyintézése, díjmentesen segítünk a közművek átírásában.Eladáskor Ön helyett előre kitöltjük a közmű nyomtatványokat!Ingatlana eladásakor sem hagyjuk magára Önt. A kulcsátadásig, birtokbaadásig is végig visszük a teljes értékesítési folyamatot!Korrekt Ingatlanközvetítő Iroda, Balatonlelle, Rákóczi Ferenc út 164., (Az iroda 7-es főút mellett a körforgalomtól (SPAR-tól, Márton cukrászdától) 300 m-re SIÓFOK irányába, a nagy SÁRGA táblánál található).

30-9752Mutat

BALATONLELLE - KORREKT INGATLANIRODA

Szabó Tibor

Eladásra kínáljuk ezt a 3 szintes, 8 egységes, jelenleg apartmanházként funkcionáló lakóházat, mely Siófok belvároshoz közeli, legfrekventáltabb üdülőövezetében, a Nagystrandtól 200m-re, az Arany-parti szabad strandtól 300m-re, a Centrumtól 600m-re található . A lakóház gyönyörű környezetben, parkosított, térburkolattal ellátott telken fekszik, kedvező tájolással. A bekerített telken biztosított az intim pihenőfunkció, a szabadidős tevékenység (kiszolgáló melléképülettel, játszótérrel) minden generáció számára és a gépjárművek elhelyezése 10 parkolóhellyel.A 2000 évben felújított, jól karbantartott lakóház korszerű műszaki megoldásokkal rendelkezik.A fsz-en egy igényesen kialakított, 180m2-es lakás (1. Apartman) került kialakításra 3 szobával, lakótérrel (konyha-étkező-nappali) és egyéb kiszolgáló helyiségekkel. A lakótér szinteltolásos, összenyitott funkciókkal, terasz- és kertkapcsolatokkal bír. A hálószobákhoz több vizesblokk került kialakításra, minden igényre gondolva. A burkolatok igényesen kialakítottak, a nappaliban parkettával. A lakás fűtését a háztartási helyiségben lévő gázkazán biztosítja, a nappaliban rásegítésként egy cserépkályha is megépítésre került.A fsz-en kialakításra került még egy külön bejáratú, terasz- és kertkapcsolatos apartman (2. Apartman), valamint egy külön bejáratú, de a lakással is összekötött, a kiadást és üzemeltetést szolgáló 15 m2-es iroda.A teljes értékű emeleti szintek megközelítése egy belső zárt lépcsőházon keresztül és egy nyitott külső lépcsőről történik. Az 1. emeleten a külső lépcsőről 4db 1 szobás apartman (4-7. Apartman), a belső zárt lépcsőházból 1db 2 szobás apartman (3. Apartman) érhető el. Ez utóbbi felett, a legfelső, 2. emeleten egy 3 szobás apartman (8. Apartman) épült egy nagy méretű, közel 20m2-es terasszal.Az ingatlant ajánljuk többgenerációs családoknak, befektetőknek idegenforgalmi hasznosításra. Az ingatlan további kedvező lehetőségeket rejt új fejlesztések céljára, növelve a szolgáltatások színvonalát. Beruházóknak is ajánljuk, mert a ház átalakítással több önálló lakó- vagy üdülőegység kialakítására is alkalmas. További részletekről szívesen tájékoztatom!M81505

+36 70 459 1Mutat

Otp Ingatlanpont

Horváth Judit

30-9752Mutat

BALATONLELLE - KORREKT INGATLANIRODA

Szabó Tibor

JELENTŐS ÁRCSÖKKENÉS! A Balaton déli partján, Balatonszárszón, kb. 2000 m-re a Balatontól, 2 szintes jó állapotú iker lakóház fele része eladó.Kulcsunk van hozzá, előzetes időpont egyeztetéssel bármikor be tudjuk mutatni.Lakóház / ikerház Vízpart távolsága kb: 2000 m Telek területe: 479 m2Ingatlan alapterülete: 124 m2Építés éve: 2002Szobák száma: 3 Félszobák száma: 1 Konyhák száma: 2Fürdőszobák száma: 2Teraszok száma: 3 Állapot: jó állagú Komfort: komfortos Lakószintek: 2 Víz: a házban Villany (220V): a házban Csatorna: a házban Gáz: utcában Parkolás: udvarban Épület anyaga: tégla Alapterület: 124 nm. Fsz.: Nappali, szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, WC, 2 fedett terasz, terasz. Tetőtér: Nappali + étkező + konyha (jelenleg szoba), 1,5 szoba, zuhanyozós fürdőszoba., WC, erkély. Fűtés: nincs, kémény van. Kód: 1191.KÉRJÜK, HOGY LEHETŐLEG TELEFONON KERESSENEK. Teljes körű ügyintézés, kedvezményes ügyvédi költség, energetikai tanúsítvány ügyintézése, díjmentesen segítünk a közművek átírásában.Eladáskor Ön helyett előre kitöltjük a közmű nyomtatványokat!Ingatlana eladásakor sem hagyjuk magára Önt. A kulcsátadásig, birtokbaadásig is végig visszük a teljes értékesítési folyamatot!Korrekt Ingatlanközvetítő Iroda, Balatonlelle, Rákóczi Ferenc út 164., (Az iroda 7-es főút mellett a körforgalomtól (SPAR-tól, Márton cukrászdától) 300 m-re SIÓFOK irányába, a nagy SÁRGA táblánál található).

30-9752Mutat

BALATONLELLE - KORREKT INGATLANIRODA

Szabó Tibor

Kiváló ár-érték arány!!Balatoni ingatlan Balatonlellén, Balatoni Panziónak, mini hotelnek, vállalati üdülőnek is alkalmas 3 szintes 394 nm-es lakóház Balatonlellén.Lakóház / családi ház Vízpart távolsága kb: 400 m Telek területe: 1224 m2Ingatlan alapterülete: 394 m2Építés éve: 1995Szobák száma: 8 Félszobák száma: 6 Konyhák száma: 1Fürdőszobák száma: 7Teraszok száma: 6 Fűtés: (gáz)cirkó, radiátoros Állapot: jó állagú Komfort: dupla komfortos Lakószintek: 2 Víz: a házban Villany (220V): a házban Villany (380V): a házban Csatorna: a házban Gáz: a házban Telefon: van Parkolás: garázsban Épület anyaga: tégla Építmény alapterülete: 152 m2 (szuterén)+ 152 m2 + 90 m2 (tetőtér) = 394 m2. Helyiségek: Nappali, 7 szoba, 6 félszoba, konyha, 2 fürdőszoba, 5 zuhanyozó, 5 erkély, terasz, garázs.Megjegyzés: 2 kapubejárat, szuterén nagyobb, egy légterű: 77 m2, műhelyként is funkcionálhat. Kód:544.KÉRJÜK, HOGY LEHETŐLEG TELEFONON KERESSENEK. Teljes körű ügyintézés, kedvezményes ügyvédi költség, energetikai tanúsítvány ügyintézése, díjmentesen segítünk a közművek átírásában.Eladáskor Ön helyett előre kitöltjük a közmű nyomtatványokat!Ingatlana eladásakor sem hagyjuk magára Önt. A kulcsátadásig, birtokbaadásig is végig visszük a teljes értékesítési folyamatot!Korrekt Ingatlanközvetítő Iroda, Balatonlelle, Rákóczi Ferenc út 164., (Az iroda 7-es főút mellett a körforgalomtól (SPAR-tól, Márton cukrászdától) 300 m-re SIÓFOK irányába, a nagy SÁRGA táblánál található).

30-9752Mutat

BALATONLELLE - KORREKT INGATLANIRODA

Szabó Tibor

30-9752Mutat

BALATONLELLE - KORREKT INGATLANIRODA

Szabó Tibor

Siófok vonzáskörzetében a pihenés, nyugalom szigeténEladásra kínálom ezt a Nyimben található családi házat, melyet akár nyaralónak is használható, de kitűnően alkalmas állandó lakhatásra is!Nyim község Somogy megye ÉK-i részén, Siófoktól mintegy 12 km-re a 65-ös főútvonaltól lekanyarodva érhető el. Kellemes pihenésre alkalmas környezet, ahol az önkormányzat és a lakosság is óriási hangsúlyt fektet a környezettudatosságra. A település sok háza jelenleg is az üdülést szolgálja. További előnye a településnek a Balaton közelsége.A 2136nm-es telken egy kisebb domb tetejére lett kialakítva a 130nm-es tégla épület. Fűtése központi-fűtés, de található benne egy fával fűthető kandalló melynek melegét semmi mással nem lehet összehasonlítani. A nyílászárók egy része műanyag, egy része pedig fa. A ház teteje cseréppel fedett.A masszív betonalapon megépített szerkezetre akár még egy szintet is fel lehet húzni. Az ingatlan főbejáratán belépve igen hűs, tágas, világos nappaliban találhatjuk magunkat, ami egyben az étkező funkciót is ellátja. Innen nyílnak az épület lakóhelyiségei..A nappalit átöleli a: konyha, melyhez méretes spájz is tartozik, valamint kettő szoba, egy jobbról és egy balról. A nappaliból kis közlekedőn jutunk a modern hidromasszázs zuhanyzós fürdőszobába és egy különálló WC-be.A ház külön bejáratú szuterén részé is ki lett alakítva egy lakrész, ha jönnek a gyerekek, unokák akkor is mindenki kényelmesen elférjen. Itt található egy konyharész nappalival, fűtőtest és egy hálószoba.A boltíves hosszú tornácon tudjuk hátrafelé megközelíthetjük a:szerszámos helyiséget, bár ez inkább egy jó kis műhely, melyet akár szobának is lehet használni.Tovább haladva találjuk a garázst, valamint egy föld és gyöngykavics aljzatú pincét.A füvesített parkosított udvaron találhatók kellemes árnyékot adó diófák, többféle gyümölcsfa, bio zöldséges konyhakert, grillező, bográcsozó sarok, egy tágas 15 férőhelyes fa szaletli, valamint tároló helyiségek, fatároló. A kertben egy tároló épület melyben vízöblítéses WC-t is kialakított a gondos kezű tulajdonos. Nem is tudom összeszedni azt a rengeteg dolgot, melyet a jelenlegi tulajdonos már megalkotott. Szerintem az a legjobb ha elmegyünk és megnézzük! Garantálom, hogy rengeteg kellemes meglepetésben lesz része.Ha felkeltette érdeklődését, a további részletekért hívjon bizalommal! Szolgáltatásunk vevők részére ingyenes! Hétvégén is állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére!Kérem tekintse meg további hirdetéseinket is!

+36 30 447-3Mutat

rataikriszti

Kipilláné Bartos Alexandra

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SIÓFOKONA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01554 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SIÓFOKI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:A ház Siófok egyik remek adottságokkal rendelkező területén helyezkedik el, ahol egyszerre élvezheti a természet szépségét és csendjét, ugyanakkor nem kell lemondania a város nyújtotta lehetőségekről sem! A jól megközelíthető, ám mégis csendes, családias lakókörnyezetben nemcsak a háznak jutott hely a méretes telken, hanem egy melléképületnek (12 nm) is! A kétszintes, 150 nm-es főépület elosztása:-A földszintet az első és a hátsó bejáratból is meg lehet közelíteni, két teraszról is!-Méretes nappali és 3 szoba, laminált lappal burkolva-Szépen kialakított konyha étkezővel és spájzzal -Fürdőkádas fürdőszoba és egy külön wc-A teljesen felújított, padlófűtéssel ellátott emeleten további két hálószoba és nappali kapott helyet (az emelet külső lépcsővel közelíthető meg)-Konyha-Fürdőkádas fürdőszoba és egy külön wc-A ház alatt méretes (60nm) pince találhatóAmennyiben a 01554 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 634-3Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja 02102 számon ezt az ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANT SIÓFOK EZÜSTPARTJÁN!A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, elegáns utcában, mindössze 250 méterre a Balaton partjától található! Az ikerház-fél 73M forintért megvásárolható, az alábbi elosztással rendelkezik (ezen még lehet variálni):Az alsó szinten:-Előszoba, melyből nyílik egy külön wc is-Méretes nappali, melyből nyílik egy hálószoba-Zuhanyfülkével ellátott fürdőszoba wc-vel-Konyha, melyhez egy spájz is tartozik-Első és hátsó teraszAz emelet elosztása:-Két hálószoba-Zuhanyfülkével ellátott fürdőszoba wc-vel-MosókonyhaAz udvaron egy gépkocsibeálló lesz kialakítva!Műszaki tartalom és extrák:-30cm hőszigetelt tégla + 10 cm grafitos szigetelés-baumit nemes vakolat, aluminium lemeztető födém szigetelés, közös falnál hangszigetelő falazás,-rehau synego aranytölgy ablakok, 3 rétegű üvegezéssel, motoros aluminium redőnyök aranytölgy színben,-gáz kondenzációs kazán + külön hőmelegvíz tároló,-hidegburkolatú helyiségekben padlófűtés, máshol radiátor,-fürdőszobákban épített zuhany, geberit tipusú wc,-riasztókiépítés, villanyszerelés lengrand kapcsoló, konnektor, lámpák nélkül,-automata kerítéskapu, udvaron 1 db személygépkocsi beállóval, térkőburkolással,Az építés kezdete 2017. szeptember befejezése várhatóan 2018. június hónapra várható!Az ikerház mindkét fele még megvásárolható!Amennyiben a 02102 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI IKERHÁZAT , vagy bármely a kínálatunkban található IKERHÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 634-3Mutat

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SIÓFOKONA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01558 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, felújított SIÓFOKI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Alig 400 méterre, pár perc sétára a Balaton parttól helyezkedik el ez a Balatonszéplak központjában elhelyezkedő családi ház! Nagyon előnyös helyen található, közel az éttermekhez, bevásárlási lehetőségekhez, a vasút állomás is alig néhány perc sétával megközelíthető! Méretéből adódóan kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak nyaralni, vagy akár télen-nyáron bentlakásra is, mert a gáz-cirkó fűtés kiépített! Befektetésnek vagy nyaraltatásnak is remek lehetőség! Horgászok figyelem! Az ingatlan külön érdekessége hogy a telek szélén egy kis patak is csörgedezik, kiváló lehetőség csukázásra (többek között)!A 3 szintes (pince, földszint, tetőtér) ház elosztása:A földszinten:-Tágas nappali hangulatos fatüzelésű kandallóval-Méretes konyha étkezővel és spájzzalFélemeleten:-Zuhanyozós fürdőszoba wc-vel-Hálószoba, melyből ki lehet lépni egy erkélyre-Fürdőkádas fürdőszobaAz emeleten:-További 3 hálószoba-Konyha-Fürdőkádas fürdőszoba-Külön wc kézmosóvalAz alagsorban:-Egy gépkocsibeállónak alkalmas garázs, tüzelőtároló és kazánházA házat 2002-ben újították fel és korszerűsítettek a fűtés rendszerét gáz (cirkó) fűtésre!Amennyiben a 01558 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 634-3Mutat

 100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SIÓFOKON.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01449-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű SIÓFOKI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI600 négyzetméteres telken, Foki-hegy csendes utcájában, mégis közel a bevásárló lehetőségekhez, iskolához stb.Igényes, magas minőségű burkolatokkal készült,  a teljes földszinten padlófűtéssel. Az ablakokon redőny biztosítja a nyugodt pihenést!Házon beszül 3 szint van, melyek elosztása:-Földszinten található a tágas nappali cserépkályhával és gránit burkolattal-Gépesített, beépített konyha étkezővel, szintén gránit burkolattal-Tágas hálószoba,  melyből sarokkádas fürdőszoba nyílik, wc-vel, márvány burkolattal -Külön wc -Földszinti terasz, melyre a konyhából és a nappaliból is kiléphetünk -Az emeleten tágas, 30 nm-es szoba várja a pihenni vágyókat, amelyben helyet kapott egy főzősarok is-Zuhanyfülkés fürdőszoba wc-vel -Két napozóterasz, 22 illetve 24 négyzetméteres nagyságban-Az alagsorban található a dupla kocsibeállásos garázs-További két helyiség (10 illetve 12 négyzetméteresek), amit igény esetén lakószobává lehet alakítani! Helyet kapott lent egy zuhanyfülke és egy wc is, így akár egy különálló kis lakássá lehet alakítani az alagsori részt!-Tároló helyiség illetve fáskamra-Kinti szerszámos tárolóA telek méretéből adódóan a ház mögött elférne egy medence is! Amennyiben ez a szép ház felkeltette érdeklődését, hívjon bátran a megadott elérhetőségeimen!Vásárolna de nincs pénze? Hitelügyintézőnk a rendelkezésére áll!Irodánk hétvégente is teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt! Amennyiben a 01449-es számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

+36 70 634-3Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!