Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Magyarországon, Pilisszentivánon eladó a magyar építész, Csikós Mihály által tervezett új építésű, modern berendezésű, panorámás, luxus családi ház. Pilisszentiván egy Budapesttől mindössze 10 km-re fekvő sváb kistelepülés.SZOBÁK:Nagy belmagasságú tágas nappali + étkező + amerikai konyha + 3 hálószoba + dolgozószoba + gardróbszoba + előszoba +2 fürdőszoba, 4 WC.2 férőhelyes garázsAz alagsorban külön mosókonyha, 2 tároló helyiség, mini wellness rész (infraszauna, jakuzzi, zuhanyzó).Tetőtér beépíthető második generációnak.Három nagy terasz brazil kvarcittal burkolva (első-, hátsó-, tetőterasz).Külső, fűthető, vízforgatós, 8x4 m-es medence beépített hidromasszázs rendszerrel.EXTRÁK:Automata kapunyitó, fűthető garázsfeljáró, éjjellátó kamerarendszer, bel- és kültéri riasztó, jelkódzáras biztonsági ajtó, távirányítású minőségi elektromos zsalúzia ill. redőny, esőszenzoros öntözőrendszer, kemence + kerti grill, távirányítású kerti világítás, Wolf kazán, vízlágyító berendezés, projektor, nagy teljesítményű klímák, elektromos mozivászon, kondigépek, egyedi kandalló, 6 LCD tv (fürdőszoba+wellness is!)Minőségi beltéri és kültéri burkolatok: olasz márvány, exkluzív dió- és mahagóni faburkolat, brazil kvarcit.Luxus felszereltségű amerikai konyha kamrával: exkluzív olasz konyhabútor, beépített Miele ill. Bosch gépekkel (borhűtő, wok, olajsütő, indukciós főzőlap, dupla ajtós amerikai hűtő, design szagelszívó berendezés).ELHELYEZKEDÉS:A ház három szintes, de a lakóterület egy szinten helyezkedik el.A domboldalon épült családi ház teraszairól gyönyörű panoráma tárul elénk a pilisi hegyekre. 200 méternyi távolságra található a pilisszentiváni tó.A központban található német nemzetiségű bölcsőde, óvoda, általános iskola és gimnázium.TÁVOLSÁGOK:Budapest belváros: 45 percM1,M7,M5 autópályák: 25 percBudapest,repülőtér:45 percFrancia iskola:15 percAmerikai iskola:20 percAmennyiben eladó-kiadó ingatlana van, vagy venni-bérelni szeretne, keressen bizalommal. Teljeskörű ügyintézéssel, független hiteltanácsadóval, megbízható ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány elkészítésével állunk rendelkezésére!Telefon:06305157825 www.sasingatlanok.com

Solymár és Pilisvörösvár szomszédságában Pilisszentiván kedvelt részén, csend, nyugalom, lenyűgöző panorámás környezetben, (egy sokszoros díjnyertes magyar építész, Csikós Mihály által tervezett) új építésű, modern berendezésű, luxus családi ház eladó. Budapest Hűvösvölgytől 10-percre!!A ház nagy előnye az is, hogy három szintes, de a csodálatos és teljes kényelmet biztosító lakóterület egy szinten helyezkedik el. Minőségi beltéri és kültéri burkolatok: olasz márvány, exkluzív dió- és mahagóni faburkolat, brazil kvarcit.Földszint, lakószint: nagy belmagasságú tágas nappali, étkező, amerikai konyha (exkluzív olasz konyhabútor, beépített Miele ill. Bosch gépekkel borhűtő, wok, olajsütő, indukciós főzőlap, dupla ajtós amerikai hűtő, design szagelszívó), 3 hálószoba, dolgozószoba, gardróbszoba, előszoba, 2 fürdőszoba WC-vel, 1 WC mosdóval.Alsószint: 2 férőhelyes garázs, külön mosókonyha, 2 tároló helyiség, mini wellness rész (infraszauna, jakuzzi, zuhanyzó).Tetőtér: Jelenleg szélvédett panoráma terasz, de igény szerint beépíthető második generációnak is. A ház extra felszerelései: Automata kapunyitó, fűthető garázsfeljáró, éjjellátó kamerarendszer, bel- és kültéri riasztó, kódzáras biztonsági ajtó, távirányítású minőségi elektromos zsalúzia ill. redőny, Wolf kazán, vízlágyító berendezés, projektor, nagy teljesítményű klímák, elektromos mozivászon, kondigépek, egyedi kandalló, 6 LCD tvKert: Kevés gondozást igénylő kialakítás, fűthető, vízforgatós, 8x4 m-es medence beépített hidromasszázs rendszerrel, esőszenzoros öntözőrendszer, kerti grill, távirányítású kerti világítás.Ügyfeleink részére teljes körű ügyintézést biztosítunk! Megtekintés érdekében hívjon bizalommal a hét bármely napján! Esetleges további kérdésekkel a megadott elérhetőségeken keressenek.

Pilisszentiván kertvárosában kínálok egy nagyvonalú családi házat hatalmas telekkel és medencével. A terület: Idilli kertváros, majdnem végig aszfaltúttal, nagy telkekkel, sok zölddel és a kis magaslatnak köszönhetően szép kilátással a környező dombokra. A telek: Hatalmas. És mégis ápolt, gondozott. Enyhe lejtőjén a növényzetét úgy tervezték, hogy minden évszakban megörvendeztessen néhány nyíló virággal, amik a kilátást nem akadályozzák. Hátsó traktusában pedig egy kellően nagy medencét építettek a nyári meleg napokra. A ház: 2000 előtti építés, mégis jó. Utcafrontján a klasszikus, sátortetős vonalvezetésével beleillik a környék stílusába, a kert irányában viszont már látványosabb. "L" alakú alaprajza egy fedett, nagy teraszt ölel körbe, védve az északi áramlatoktól. Így még rosszabb időben is kellemes a klímája, a szakadó eső sem akadályozhatja meg, hogy kiüljön egy pohár borocskára. A belső tér: 4 szint, amiből 2 a föld alá került. Legalul, mélyen a földben egy tökéletes klímájú borospincét építettek a tökéletes formára: dongaboltozatát bontott téglából rakták ki. A felette lévő alagsori részen 3 nagy szoba kapott helyet a legkülönfélébb felhasználásra: Konditerem, mosókonyha, és óriásgardrób. Valójában azonban bármire használható, mert az angolaknás megvilágítása jól szellőztethetővé, sőt: valósággal napossá teszi. A földszint tereit nem aprózták el. Minden nagy, tágas és levegős. Minden évszakban kellemes. Nyáron verőfényes, ahol a nagy ablakokon át egy pompás kertet láthatunk, télen meg az óriási cserépkályhának vetett háttal nézhetjük a hideg, behavazott tájat. És persze étkező, felszerelt konyha, de még egy kényelmes dolgozószoba is elfért ide. Az emeleten 3 tágas szoba két tágas erkéllyel. És gardróbokkal, fürdővel, és panorámával. Fűtése jól átgondolt, annak ellenére, hogy a gázt egyelőre nem vezették be. Pedig ott van az az épülettől 50 méterre, és a lehetőség is adott, a helyét már kiépítették, de eddig még nem érezték égető szükségét. Mert van cserépkályha, és persze a padlófűtés is ki lett építve egy elektromos cirkóval, vagy a rendszerre rásegítő vegyestüzelésű kazánnal. De a gáz eddig még nem került be. Állapota: Elég jó. Persze némi felújítás azért ráfér: egy festés, igény esetén egy modernebb burkolat, esetleg a gázfűtés... De semmi komoly. Mert így is lakályos, otthonos. Garázs: A teljes kényelemhez hozzátartozik egy 58 nm-es garázs, melybe 2 autó nagyon szellősen fér el, valamint külön helyisége van a fűtés és a kerti eszközök tárolása számára. Ezt a vételár már tartalmazza. Ha szereti a természetközeli életmódot, ezt ne hagyja ki.

Pilisszentiván kertvárosában kínálok egy kiváló családi házat panorámával, szép nagy telekkel és fürdésre is alkalmas kerti tavacskával. A terület: Idilli kertváros, majdnem végig aszfaltúttal, nagy telkekkel, sok zölddel és a kis magaslatnak köszönhetően szép kilátással a környező dombokra. A telek: Nagy. Méghozzá nagyon-nagy. És mégis ápolt, gondozott. Enyhe lejtőjén a növényzetét úgy tervezték, hogy minden évszakban megörvendeztessen néhány nyíló virággal, amik a kilátást nem akadályozzák. Hátsó traktusában egy látványos kerti tavat építettek a nyári meleg napokra. És gondos gazdaként körbeültették a rá jellemző tóparti növényzettel, ami tavasztól őszig fantasztikus hangulatot áraszt. A ház: 2000 előtti építés, mégis jó. Utcafrontja egyszerű, klasszikus sátortetős vonalvezetésével beleillik a környék stílusába, a kert felé viszont már látványosabb. A nagy terasz irányából kissé kiemelték az épületet, így már a földszintjéről is gyönyörködhetünk a pilisi dombok távoli sziluettjében. Persze azért így sem túl magas: mindössze néhány lépcsőfok után már a kertben találhatjuk magunkat. A belső tér: 3 szint, amiből 1 a föld alá került. Az alagsori részen 2 nagy szoba kapott helyet a legkülönfélébb felhasználásra: Konditerem, mosókonyha, vagy óriásgardrób.... Vagy bármi más, merthogy bármire használható, az angolaknás megvilágítása jól szellőztethetővé, és napossá teszi. A földszint tereit nem aprózták el. Minden tágas és levegős. Kis amerikaikonyha, étkező és nappali egy térben, átriumos kialakításuknak köszönhetően impozáns térérzettel, de még egy kényelmes dolgozószoba is elfért ide. Minden évszakban kellemes. Nyáron verőfényes, ahol a nagy ablakokon át a pompás kertet láthatjuk, télen meg a kandalló párkányán kucorogva nézhetjük a hideg, behavazott tájat. Az emeleten 1 tágas és kisebb szoba kapott helyet. És gardróbok, meg fürdő, mindez panorámával. Fűtése jól átgondolt, annak ellenére, hogy a gázt egyelőre nem vezették be. Pedig ott van az az épülettől alig 15 méterre, és a lehetőség is adott, a helyét már kiépítették, de eddig még nem érezték égető szükségét. Mert van kandalló a földszinten, az emeleten cserépkályha, és persze a padlófűtés is ki lett építve egy elektromos cirkóval, de az elsődleges fűtést a mennyezetre szerelt infrapanelek adják. A gázt viszont eddig még nem vezették be. Állapota: Elég jó. Persze némi felújítás azért ráfér: egy festés, igény esetén egy modernebb burkolat, esetleg a gázfűtés... De semmi komoly. Mert így is lakályos, otthonos. Garázs: Az bizony nincs, csak hely van hozzá, de bőségesen. Ha szüksége lenne rá, könnyen építhet magának a kert széles utcafrontján. Ha szereti a természetközeli életmódot, ezt ne hagyja ki.

Pilisszentiván méltán népszerű, nívós ingatlanokkal beépített utcájában kínáljuk eladásra ezt a 254 m2 hasznos alapterületű, jó minőségű anyagokból igényesen megépített mediterrán stílusú házat. A ház 38-as POROTHERM téglából épült, 12cm-es bontott téglaburkolattal, felső szinten nikeccel szigeteléssel. A tetőt mediterrán cseréppel fedték be, alatta a befujt szigetelésnek köszönhetjük a télen, nyáron kellemes klímát. Hellter külső belső fa nyilászárók.Az ingatlan beosztása: szuterénszinten duplagarázs, tárolók, fűtött raktárak találhatóak.Földszinten rendkívül hangulatos nappali étkező, konyha, kamra, dolgozószoba, fürdőszoba szaunával.A teljes belmagassággal rendelkező emeleti részen 4 hálószoba, mindegyik saját gardróbbal és 2db fürdőszoba épült.A 720 nm-es enyhén lejtős telek, nagyon szép nővényekkel beültetett, valódi díszkert hangulatos fedett terasszal, kiépített grillező hellyel, medence és jacuzzi előkészítéssel.Az épület fűtését és meleg vízellátását egy Vaillant gázkazán biztosítja, padlón és radiátorokon keresztül a hozzátartozó melegvíztárolóval együtt. Napkollektor csatlakozása is könnyen megoldható. Mindezek mellett a nappaliban szépen megépített kandalló is használható.A ház további felszerelései: elektromos kapu és garázsajtó, kaputelefon, riasztó, vízlágyító, és öntöző rendszer. Rendkívül jó környezetben, erdő közelében mégis gyalogos távolságra mindentől akár sportolni, közlekedni, kellemes környezetben vacsorázni szeretne. Orvosi rendelő, iskola, óvoda szintén gyalogosan megközelíthető!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: