Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladásra kínáljuk a képeken látható ingatlant! Az ingatlan Rétság utolsó utcájában található, Budapesttől 50 km-re. A környék csendes és barátságos, az utcától öt perc sétával elérhető a közeli erdő. Az ingatlan alapterülete 170 m2, melyben egy garázs (25 m2), egy nappalival egybenyitott konyha és étkező (55 m2), előtér és mosókonyha (10 m2), fürdő és wc (15 m2), valamint egy irodának kialakított szoba (5 m2) és két teljesen külön nyíló szoba található (15-15 m2). Az egyik hálóból egy gardrób szoba nyílik (5 m2).A ház pincézett (75 m2), ami elérhető a házból is és a garázson keresztül is, valamint a teljes tetőtér beépíthető. A nappaliból nyílik egy burkolt terasz (30 m2), ahonnan az udvarra lehet lépcsőn keresztül lejutni. Az udvar (700 m2) frissen füvesített, a két autóbeálló viacolorral lett burkolva. Az ingatlan teljes körűen felújított, gépesített. A vételár tartalmazza az egyedileg gyártott és beépített, gépesített konyhát (sütő, főzőlap, hűtő és mosogatógép), a gardrób helységben található beépített szekrényt (IKEA), valamint a mosókonyha tartozékait (mosógép és szárító). Hang-és hőszigetelő műanyag nyílászárók, valamint Hörmann garázsajtó (2 db távirányítóval) került beépítésre. Fűtése gázzal (cirkó) és/vagy kandallóval megoldott. Az ingatlant megtekinteni csak előre egyeztetett időpontban lehetséges, ingatlanosok kérem ne keressenek, az ingatlan magánszemélytől eladó!

36 (20) 337-1Mutat

Jobbágyinak a Kisjobbágyi területén a Nagy-hársas hegy alatt családi ház eladó. Jobbágyi Nógrád megye első települése, amit a ma már 2x2 sávos 21-es úton kitűnően meglehet közelíteni gépkocsival Budapestről akár 45 perc alatt. Vasútállomás illetve a buszmegálló gyalogosan is könnyen elérhető. A környék remek lehetőséget kínál túrázni szeretőknek pl. a közelben lévő festői szépségű Széles-kőhöz. A ház egy jó állapotban lévő épület, ami a hatvanas években épült, a tetőszerkezet kb.15.éve lett felújítva. A kétszobás ingatlan tágas előszobával és konyhával rendelkezik, a jó kialakítás miatt a beépített cserépkályha befűtheti az egész házat. Emellett gázkonvektorok is biztosíthatják az otthon melegét. Az udvarban garázs, nyári konyha, tároló van. Bővítésre lehetőséget adhat az egybe épített épületsor, ami alatt pince is található. A ház azonnal beköltözhető, amire az állapota lehetőséget ad. A mérsékelt árú ingatlan legyen az Ön jó vétele, ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon, legyen az Ön otthona ez a ház. Vh872Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben."Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében.Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Pusztaberkiben a romantikus hangulatú Nógrád megyei településen, 549 m2-es telek, 74 m2-es családi házzal eladó! Az épület kő alapzattal készült, a falazata kisméretű téglából és kőből áll. A ház fafödémes, a jó állapotú tető cserépborítású. A szobák aljzatbetonra lehelyezett PVC burkolattal kialakítottak. A házban előszoba, konyha, folyosó, 2 nagyszoba és hálószoba található. A házba a vezetékes ivóvíz, szennyvízcsatorna, villany és gáz be van vezetve. A fűtése gázkonvektorokkal kialakított, a két nagyszoba közé esztétikus cserépkályhát is beépítettek. Fürdőszoba a folyosóból, vagy a hálószoba helyiségből kialakítható. Mivel az épületet régóta nem lakják és a házon még nem lett ereszcsatorna felszerelve, így a falak lábazati részén helyenként nedvesedés tapasztalható. Az épülethez téglaépítésű nyári konyhát is építettek. Az udvarban tüzelő tároló és WC is rendelkezésre áll. A kertet gyümölcsfák díszítik. Felújítás és korszerűsétés után a csendes, nyugodt életre vágyóknak kellemes otthona lehet. A házat nyaralónak is ki lehet alakítani. A településen vadásztársaság is működik. Az M2 gyorsforgalmi út segítségével a 70 km-re található Budapest 1 óra 10 perc alatt elérhető. Az ingatlan tehermentes! Irányár: 2.950.000.-Ft. Bérlet, csere nem lehetséges!Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/ATovábbi ingatlanok megtekinthetők a www.volumeningatlan.hu weblapon.TEL : 06-30-274-1790 Herczeg ZoltánTEL: 06-30-961-8051

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!