Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Különleges családi házat kínálunk az igazán nagy és világos tereket kedvelő családoknak, de rendkívül jó befektetési lehetőség is, ugyanis az elrendezésből adódóan rengeteg további lehetőséget rejt magában. Az ingatlan Győrtől 10 km-re, Győrladaméron található, a telek mérete 5600 nm, mely manapság szintén ritka. A széles, szépen ápolt, parkosított kert fúrt kúttal ellátott. Az épület és a kert tökéletes összhangban állnak egymással, a Feng Shui elve alapján megtervezetten.Miben is nyilvánul ez meg? A ház egyedi nyolcszögletű, így harmonikusan áramlik az energia, a külső falakon kívülre kerül a földsugárzás. A tető csúcsa áttetsző anyagból készült, így nem csak a kert, a lakótér is fényárban úszik, amely pozitív töltést ad az embernek. A nyugalom, béke szigetére érkezünk haza, ami minden körülmények között képes feltölteni az embert, bármennyire is fárasztó, stresszes napunk volt. Az épület 366 nm, a földszinten konyha, étkező, dolgozó szoba, nappali kandallóval, WC, háló, hall, kamra, fürdő – melyben hidromasszázs kád, gőzfürdős zuhanykabin, dupla mosdó, bidé található, tovább haladva a tetőtérre, 3 szoba gardróbbal, könyvtárszoba, egy gardrób szoba, fürdő kapott helyet. A pince lambériázott, sportpadlóval, valamint kerámialappal burkolt. Itt került kialakításra a fatároló, kazánház, raktárhelyiség, szerszám tároló, konditerem, bortároló illetve a leendő tulajdonos további kényelmét szolgálja a két személyes svéd szauna, melyhez tartozik egy merülő kád is. A tulajdonosok minőségi anyagok felhasználásával építették a házat, odafigyelve az energia megtakarításra is. Ennek egyik tanúbizonysága, hogy téli időszakban, amennyiben nem használjuk ki a felső szintet, az egyszerűen lezárható.Legyen Ön az új gondos tulajdonosa ennek az egyedi, rendkívüli háznak.Hívjon bizalommal, teljes körű ügyintézéssel várjuk kedves ügyfeleinket.Érd..: Varga Renáta 30/2 905 405

Hihetetlen áron eladó, Győrladamér családi házas utcájában több szintes ház, saját tóval!A nyolcvanas években épült, ytong tégla falazatú ház a település legmagasabb pontján található.A pinceszinten több helyiség lett kialakítva, kijárat nyílik a szép és hatalmas hátsó területre!Az első szintet tágas terasz öleli körbe, rengeteg lehetőséget adva egy igazán hangulatos környezet kialakítására!A két szobát magába foglaló, teljes erkéllyel ellátott életteret a tágas nappaliból közelíthetjük meg.Kialakításra került a következő szinten két szoba, melynek az egyikéből nyílik egy csodás kis erkély!A tetőtér további beépíthető teret rejt, ezen a részen is van lehetőség esetleges bővítésre!Az ingatlanhoz tartozó, több mint 3300 nm-es telek nagy részben füvesített, a területén megtalálható több gyümölcsfa, fenyő és dió is.A telek hátsó részén megbújva, egy változó mélységű, varázslatosan tiszta tó található!A mesterségesen keletkezett tómeder alja kavicsos, a vizét a környező élővizek táplálják!A folyamatos átfolyásnak köszönhetően a tó vize egész évben tiszta, a benne élő halállomány évek óta háborítatlan, ennek köszönhetően több kilós halak is megtalálhatóak a méretes vízben!A kívülről is szép ingatlan, hihetetlenül varázslatos területet takar, a kíváncsi szemektől megóvva az itt élőket!A területet és a házat ízlés szerint lehet alakítani, az alapok pazar lehetőséget nyújtanak mindenki számára, hogy álmai netovábbját itt és most megvalósítsa!Ajánlom mindenki számára ez a kivételes lehetőséget, hogy boldog tulajdonosa lehessen ennek a kiváló ingatlannak!Ameddig Ön a döntésen gondolkodik, más a tettek mezeire lép és lecsap erre a lehetőségre!Itt teljes és boldog életet élhet a családjával, akár az önellátás is lehetséges mindenki számára!Keressen bizalommal!

Győrtől 10 km-re, Győrladaméron eladó egyedi tervezésű, nyolcszögletű, a Feng Shui elvei alapján megtervezett családi ház, fűthető 26 m2-es télikerttel, műanyag, háromrétegű nyílászárókkal. A ház hasznos alapterülete 366 m2. Külön épületben található két gépkocsi tárolására alkalmas 36 m2-es garázs, ami elektromos vezérlésű Hörmann kapukkal működik. A telek mérete 5600 m2, a kert parkosított, fúrt kúttal ellátott. A telek teljes hosszában körbekerített, utcafronti részen 54 méter hosszú kovácsoltvas kerítés, a járdák díszburkolattal ellátottak. A földszinten található a konyha, nappali légfűtéses kandallóval, (mely fűti a lenti fürdőszobát is, a fenti egyik szobát és a fürdőt), étkező, dolgozószoba, háló, vendég WC, kamra, hall, fürdő (dupla mosdó, masszírozó kád, Jacuzzi zuhanyzó, WC, bidé). A felső szinten található a gardrób szoba, könyvtárszoba, fürdő (WC, két mosdó, zuhanyzó), 3 külön nyíló szoba, mindegyik szobához külön gardrob tartozik. A pince lambériázott, sportpadlóval, illetve kerámialappal burkolt. Itt kapott helyet a két személyes svéd szauna, merülőkáddal, fatároló, kazánszoba, száraz raktár, konditerem, szerszámtároló, bortároló. A ház fűtése alternatív, Schiedel kerámiabetétes kéményrendszerrel, Romantik radiátorokkal. A tető kupola formájú, a csúcsa üveg, így a fény a földszintre is bejut. Az ereszcsatorna Lindab rendszerrel készült. Az épület tehermentes, szépen karbantartott, azonnal birtokba vehető. Az utca és a település rendezett. (hiv. szám: 4123)

VIDÉKI IDILL SAJÁT HALASTÓVALGyőr- Moson-Sopron megye, Győrladaméron 3227 nm-es telken fekvő családi ház saját halastóval eladó.A 160 nm lakóterű szinteltolásos ház 1981-ben épült. Nappali + 4 hálószoba, nagyméretű konyha-étkező, 2 fürdőszoba, tárolóhelyiségek szolgálják az ott lakók kényelmét. A lakótér alatti szuterén részben helyezkedik el a gázkazán, valamint több tárolóhelyiség is kialakításra került. A ház nagyméretű terasszal, valamint erkélyekkel is rendelkezik, melyek még bővítik a rendelkezésre álló életteret. Az egyállásos aknás garázs az épület alsó részében kapott helyet.Az épület teherhordó falai 38-as téglából készültek, 10-es válaszfalakkal. A házban fa nyílászárók kerültek beépítésre. A tetőszerkezet cseréppel borított és a kémény jó állapotú. A telek teljes egészében parkosított. A nagyméretű terasz, valamint a kert tökéletes helyszíne lehet baráti összejöveteleknek, grillezésnek, vagy éppen a család délutáni pihenésének.A telek hátsó részében kapott helyet egy halastó, mely a ház irányából a fasorral övezett kerten keresztül megközelíthető. A telek egésze parkosított, kialakítása rengeteg lehetőséget rejt magában.A ház fűtése gázkazánnal megoldott, de a nappaliban található kandalló is tud kiegészítő fűtési lehetőségként szolgálni. Ideális mindazok számára, akik szeretik az egyedi megoldásokat, az izgalmas tereket, természetközeliséget. Irodánkban bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes hiteltanácsadás igénybe vehető. Illetékmentesség, CSOK igénylés, állami támogatásokhoz kötődő ügyintézés.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!