Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Sármelléken, a Hévíz-Balaton repülőtér közelében, kiváló állapotú élelmiszergyártásra tervezett ipari ingatlan eladó. A 2007-ben épült ingatlan, a 3.005 m2 hasznos alapterülettel rendelkező komplexumban – élelmiszergyártásra alkalmas üzem és iroda-szociális épület található. Az ingatlan két fő részből áll: 1.) 712 m2-es iroda-szociális épületből, amelynek a földszintjén irodák, kisebb termelést kiszolgáló (pl. laborok) helyiségek, emeletén 80 fő részére alkalmas öltözők és vizesblokkok, a tetőtérben pedig a gépészeti részleg találhatóak. Az iroda-szociális épület központi meleg vizes fűtéssel van ellátva. 2.) Az üzem az iroda-szociális épülethez - az élelmiszergyártásnak megfelelő technológia szerint zárt folyosóval kapcsolódik. A 2.293 m2-es üzemben a korábbi kialakítás szerint húsfogadó, hústároló, előkészítő, konyha, tejtermék tároló, tojáslé tároló, száraz árutároló, csomagoló, 10 külön szabályozottan hűthető raktárhelyiség vannak. Az üzem oldalfalai szendvicspanelből (8-15 cm) készültek, a padló csúszásmentes műgyanta bevonatú, a tető LINDAB típusú trapézlemezzel van borítva, a nyílászárók acél szerkezetűek. A felsorolt funkciók a hasznosítás függvényében teljes egészében módosíthatók! Az ingatlan az alábbi teljes közművekkel rendelkezik: - víz - gáz (400 m3/óra) - villany (1.000 kW) - csatorna - 150 m3-es tűzivíz tároló A gyár 4 kamion beállóval rendelkezik. Az iroda-szociális épület valamint az ingatlan előtt összesen 13 db személygépkocsi részére került parkoló kialakításra. Az ingatlan kerítéssel körbekerített, körbejárható úthálózattal és térvilágítással rendelkezik. Az élelmiszergyártásra alkalmas üzem igény esetén tovább is bővíthető. A megadott irányár nettóban értendő! Telek: 31.353 m2 (456)

30/989-5Mutat

Tolna megye, Szekszárd az 56-os számú főút mellett a Béri Balogh Ádám utca és a Dobó utca kereszteződésénél , többszintes társasházi lakásokhoz csatlakozva saroktelken található egy 3 szintes, társasházzá alakított üzlet és irodaház. Az ingatlan a városközponttól 800m távolságra forgalmas helyen található , két oldalról is jól megközelíthető, 15 gépkocsi kapacitású parkoló is tartozik az épülethez. A földszinten található egy évek óta kialakított profillal és vevőkörrel működő 124,4 nm üzlet és mellékhelyiségei. A bérleti díj biztos és rendszeres bevételi forrást jelent az ingatlan megvásárlójának. A földszinten került kialakításra 10 helyiségből álló iroda és mellékhelyiségek. Az első emeleten található 9 , a 2. emeleten 5 helyiségből álló iroda és mellékhelyiségei találhatóak. Mindhárom szinten levő irodák szabályos alaprajzúak, jól bútorozhatóak. Az üzlet és az irodaház mind a 4 egységében található vizesblokk. A teljes ingatlan fűtése a szuterin szinten elhelyezett gázkazánnal és radiátorokkal biztosított. A meleg víz ellátás villanybojlerekkel történik. 1213 m2-en található 606nm irodaház 14 db irodával, továbbá légkondicionált tárgyalóval, páncélszekrénnyel ellátott pénztárhelyiséggel, részben bútorozott - beépített szekrényekkel - külön irattár részleggel ideális lehetőség lehet üzleti befektetés céljából megvásárolni , vállalkozás székhelyeként kialakítani az alábbi tevékenységekre: ügyvéd, ügyviteli vagy egyéb szolgáltatás, könyvelés, utazási iroda, oktatási központ, orvosi rendelők, fitness studió, szépségszalon, stb. Ha jó helyen szeretne vállalkozni vagy tartós befektetési lehetőséget keres, hívjon.

70/439-8Mutat

OTP Ingatlanpont

Nagy Jánosné

Budapesten, a II. kerületben, Felhévíz városrészen, a Kolossy tér és a Zsigmond tér vonzáskörzetében ELADÓ/KIADÓ, egy „A” kategóriás irodaház 1., 2., és 3. szintje, bruttó 860 nm-en. A nettó irodaterület 573 nm (141 nm, 216 nm, 215nm). Ehhez kapcsolódnak szintenként, összesen 42 nm-en kiszolgáló helyiségek (konyha, mosdó), továbbá a teremgarázsban 90 nm-en 10 db gépkocsi tároló hely, illetve 35 nm raktárhelyiség, valamint a közös használatú recepció, lépcsőház vetített része.A 2000-ben átadott irodaház reprezentatív külső és belső kialakításán túlmenően felszereltségében is mindenben megfelel az első osztályú irodaház feltételeinek, az épület klimatizált, OTIS gyorslift közlekedik a teremgarázstól a legfelső szintig, adatátviteli hálózat kiépített, a recepción 24 órás portaszolgálat működik, szintenként teakonyha és szociális blokk kialakított.Az épület alatti mélygarázs kényelmes lehetőséget biztosít az irodaházban dolgozók gépkocsijainak tárolására. A mélygarázs biztonságos kártyás beléptetőrendszerrel működik, de ezen túlmenően a porta monitorjára bekötött kamera is ellenőrzi a ki és behajtást. Ugyancsak video kamera vigyázza az irodaház személybejáróját is.A reprezentatív megjelenést az előtér és recepció belsőépítész terv alapján lerakott kerámia és gránit burkolata, valamint az itt elhelyezett nagyméretű egyedi textilkép biztosítja.Az irodák padlóburkolata irodai használatra alkalmas minőségű padlószőnyeg. A belső válaszfalak nagyrészt rugalmasan mozgathatók. A speciális üvegezésű fa keretű nyílászárók az utca zaját kiszűrik, zavartalan munkavégzést biztosítva a bent dolgozóknak. A közüzemi fogyasztás emeletenkénti mérése megoldott, a közös terek (lépcsőház, recepció, garázs) fogyasztásának szétosztása területarányosan történik.Az üzemeltetési díj 3,5 EUR/m2/hó. Ezen felül a bérlő fizeti a saját áramfogyasztást és a bérelt területek takarítását. AZ INGATLAN EGYBEN VAGY SZINTENKÉN KIADÓ IS! MINIMUM BÉRELHETŐ: 150 NM. BÉRLETI DÍJ: Az irodaterület vonatkozásában9,6 EUR/hó/m2 + ÁfaTISZTELT VÁSÁRLÓ!Hitelre van szüksége? Mi tudjuk a megoldást! Díjmentes hitelügyintézés, személyre szabott, csak nálunk elérhető konstrukciók!TISZTELT ELADÓ!Eladó ingatlana van?  Forduljon hozzánk bizalommal!

+36707168Mutat

Fóti úthoz és az M2 autópályához közeli, jó infrastrukturális adottságokkal rendelkező irodaház önálló GYÁRTÓCSARNOKKALA telken 3 egymással összeépített ingatlan helyezkedik el, amelyek között a szabad átjárás biztosított. 2009-ben épült, vasbeton sávalapozású, az utcai és részben oldal homlokzaton acél szerkezetű függönyfallal, hőszigetelő üvegezéssel rendelkezik.telek beépítettsége: 40%maximális épület magasság: 5,5 mszintterületi mutató: 0,5zöldfelület: 50 %Az ingatlan teljes körűen közművesítettvezetékes vízellátás,szenny ?és csapadékvíz elvezetéselektromos energiaellátásvezetékes gázellátás, központi fűtéstérvilágításTelek területe: 1800 nm (1/1-es tulajdonban van)A-B-C épületek szumma alapterülete : 1340 nm (1/1-es tulajdonban van)A épület földszinten: előtér, recepció, tárgyaló, teakonyha, vizesblokk, kazánházemeleten és tetőtérben: 4, ill. 6 irodahelyiség, közlekedők, vizesblokkokszintenkénti hasznos alapterületeföldszint: 100,49 nmemelet: 119,82 nmtetőtér: 143,11 nmB épület földszinten: 3 méter belmagasságú gyártócsarnokemeleten: 5 db irodahelyiség, ötlözők, vízesblokkoktetőtér beépítésre várszintenkénti hasznos alapterületeföldszint: 228, 83 nmemelet: 227, 36 nmC épületMűhely és raktárépület, B épület gyártócsarnokjához kapcsolódik azzal egybenyitotthasznos alapterülete: 520, 74 nmAz épületeben központi fűtés, klíma, riasztó rendszer egyaránt kiépített.Hasznosítási területekre javaslatok: Szolgáltatói ?és kereskedelmi terület, gyártás, de akár magánrendelőként, gyógyászati központként vagy iskolának is megfelelő lehete adottságait tekintve.Parkolás: épület előtt, felszíni parkolók az udvarban, valamint zárt kocsibeállási lehetőség is biztosított.Bővebb információkérés esetén várom szíves hívását!

0630,7484Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!