Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Rákospalota kertvárosi részén található ez a kivételes adottságokkal rendelkező nagypolgári kúria.A tekintélyes alapterületű ház 2005-ben teljes felújításon esett át. Kiváló minőségű és korszerű anyagok felhasználásával, korunknak megfelelő technikai fejlesztésekkel került kialakításra. XPS külső hőszigetelés, modern gázkazán, teljes tető hőszigetelés és héjazat csere, új eresz rendszer, belső csövek-vezetékek kicserélve és így tovább.. Az épület kívül-belül igényes és esztétikus állapotban van, új lakójának legfeljebb egy tisztasági festésről kell gondoskodnia.A ház ablakai minden égtáj felé nyílnak, így az enteriőr minden napszakban világos. Az extra vastag falaknak és a remek energetikának köszönhetően a ház nyáron kellemes hűvös, télen pedig jó meleg. Ennek ellenére minden helyiség klímázott. A professzionális klímaberendezések és az emeleti gépesített konyha a vételár részét képezik!A ház egyik terasza dél-keleti a másik nyugati fekvésű, így minden napszakban élvezheti előnyeiket. Az ingatlan az utóbbi években céges központként funkcionált, így kialakítása ennek megfelelően történt. Jelenleg tökéletes helyszín cég-bázisnak, irodának, oktatási központnak illetve számtalan egyéb üzleti célra.. Tökéletes adottságai révén (frekventált de mégis csendes elhelyezkedés, igényes és nívós kialakítás, szabadon alakítható enteriőr..) ideális választás!A házat saját, szépen ápolt kert veszi körül, amely a hatalmas tuják révén teljesen privát ?védett a tekintetektől. A keleti oldalon terjedelmes járókővel burkolt rész számos autó parkolását lehetővé teszi, a kétállásos garázs pedig e mögött helyezkedik el.A ház mellett mindössze 1-1 szomszédos családi ház található, kedves és csendes szomszédokkal. A környék ötvözi a kerület előnyeit, zöldövezeti ám mégis könnyen megközelíthető, a 12-14es villamosok, a 104es busz, valamint vonatmegálló a közvetlen közelben található. A belváros éjjel-nappal 20 perc alatt elérhető!Az ingatlan ezen a vételáron egy kihagyhatatlan ajánlat. Ha késlekedik, könnyen lemaradhat róla!További információ és fényképek az ingatlanról a Zuglói Ingatlan Centrum saját honlapján elérhetőek!

0620,5791Mutat

Zuglói Ingatlan Centrum

Gyékényesen a település központi részétől északi irányban, a közvetlenül a tó parton 1400 m2 területen 2002-ben épült 50 fős étterem eladó.Az ingatlanhoz hangulatos pinceborozó, gyermekjátszótér, és csónaktároló tartozik, a felépítmények összes alapterülete 440 m2 . Az ingatlan közvetlen környetetében hétvégi házas ingatlanok, illetve működő panzió találhatók. (A panzió szintén megvásárolható, adatlapja honlapunkon elérhető)A település a Duna-Dráva Nemzeti Park egyik kiemelkedő jelentőségű túrisztikai központja. Kedvelt üdülő- kiránduló- és nyaralóhely, igazi horgászparadicsom, Rendszeres rendezvénygazdája a tájékozódási búvárúszók és triatlonisták nemzeti és nemzetközi versenyeinek (magyar bajnokság, világkupa stb). Elhelyezkedés: Magyarország (H) 8851 Gyékényes, Horgásztanya 16 (GPS koordináták: 46°14’30.28”N;16°59’9.98”E)TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! e-mailben történő érdeklődését bizalmasan kezelem, kérésre a nevet, és telefonszámot tartalmazó megkeresésre az kérésre az ingatlanrészletes információit tartalmazó bemutató anyagot küldök és/vagy a helyszínen az ingatlant személyesen mutatom be Önnek. ha ÖNNEK FONTOS, hogy csak jogilag fedhetetlen, ellenőrzött, problémamentes ingatlant vásároljon,ha ÖNNEK FONTOS, hogy szakember segítse a megfelelő ingatlan felkutatásában és kedvező áron történő megvásárlásában,ha ÖNNEK FONTOS, hogy adózási-, illetékfizetési-, és jogi kérdésekben is tájékoztatást kapjon.ha ÖNNEK FONTOS az emberközpontú szolgáltatás,Akkor vegye fel velem a kapcsolatotKOMPASZ INGATLAN TANÁCSADÓ IRODAA MEGBÍZHATÓ IRÁNYTŰ AZ INGATLANPIACONMonory Gyula

+36 30 936-0Mutat

Kompasz Ingatlan Tanácsadó Iroda

Monory Gyula

Miskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 94854-es számú, belváros peremén fekvő 150 m2-es MISKOLCI ÜZLETI INGATLANT irodával, működő vendéglátó egységgel, raktárakkal és rakodóhellyel! A MISKOLCI ÜZLETI INGATLAN jellemzői: - az ingatlan területén minden megtalálható, ami egy vállalkozás vagy cég részére szükséges lehet - irodahelyiségek, üzlethelyiség, bemutatóterem, raktár, pince, és egy elkülönített, külön bejáratú jelenleg is működő  közel 50 m2-es vendéglátóegység - akár tehergépkocsi számára is alkalmas kocsibeálló és rakodóhely - takarékos gáz-cirko fűtés, melyhez a közelmúltban új radiátorok és rézcsövek lettek beépítve,  - az épület felújítandó állapotú, így azonban az új tulajdonos a saját igényei szerint akár át is alakíthatja a belső teret - az ingatlan üzleti szempontból frekventált helyen fekszik, a környéken számos cég, egyéb vállalkozás működik - infrastruktúra tökéletes, vasút, és egyéb tömegközlekedés a közvetlen közelben megtalálható - az ingatlan területén ipari áram is be van vezetve - a hirdetésben megjelenített felsoroláson kívül még egyéb helyiségek (mosogató, kamrák, raktárak) 80 m2 területen az épület részét képezik - igény esetén a vele szomszédos telek egy igazi, stílusos nagypolgári házzal, dupla garázzsal is eladó, az azonosító száma: 94825  Amennyiben a 94854-es MISKOLCI ÜZLETI INGATLAN , vagy bármely másik, a kínálatunkban  található ÜZLETHELYISÉG VAGY IRODA felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a +36-20/424-11-11-es telefonszámon!Vásárolna, de nincs rá pénze? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

+36-20-404-04Mutat

OH Miskolc

Farkas Gábor Zoltán

KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉGET AJÁNLOK FIGYELMÉBE! MOSONMAGYARÓVÁRON a már kialakult vendégkörrel rendelkező  jelenleg is üzemelő, de bármely üzleti célra üzlethelyként használható  közel 300 nm-es vendéglátóegység lakással eladó!Elhelyezkedés  szempontjából rendkívül előnyös a forgalom számára saját parkolóval és füvesített területtel is rendelkezik, maximálisan megfelelve a mai kor igényeinek.A kültéri teraszrész 23 nm-es és bokrokkal beültetett zöld terület veszi körül az ingatlant.Az INGATLAN a  földszinten vendéglátóegységként működik, mely fogyasztó rész, söntés-szervizkonyha,raktár,öltöző,bár, vizesblokkok, és a tágas teraszt találjuk. Teljes belső felújításon esett át, melynek során klimatizálták,  új kemence és fotocellás üvegajtó került beépítésre valamint a felső szinten a szobák újrafestése, burkolása, vezetékek cseréje történt.Az emeleti részre  külön bejáraton lépcsőházból lehet feljutni.Itt az amerikai konyhás nappaliból a közlekedőkön át érünk jobbról és balról a 10   szobába és a szobák mellett  fürdőszobákba.A lakótér kellemes életteret biztosíthat az új tulajdonosainak.Csak Önön múlik, hogy miként szeretné működtetni az ingatlant és milyen lehetőséget lát benne!Az ár a teljes berendezést magába foglalja. AMENNYIBEN EZ AZ ÜZLETI INGATLAN FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT KÉREM HIVATKOZZON A 94590 AZONOSÍTÓ SZÁMRA ÉS HÍVJA A KERESKEDŐT!POHLNÉ LANG ANDREA TEL: +36- 70/41-99-491  A MOSONMAGYARÓVÁRI OPENHOUSE IRODÁJÁNAK TOVÁBBI KÍNÁLATA: WWW.MOVAR.OH.HUHITELRE LENNE SZÜKSÉGE MEGLÉVŐ KÉSZPÉNZÉHEZ? INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS PRIKLER TAMÁS +36-70/3417518

+36-96-576-Mutat

Openhouse Móvár

Pohlné Lang Andrea

Openhouse Móvár

Farkasné Kniesz Erzsébet

+36-96-576-Mutat

Openhouse Móvár

Farkasné Kniesz Erzsébet

+36-30-256-2Mutat

Pannon Ingatlan

Pozsgai Károlyné Ágnes

MOSONMAGYARÓVÁRON, városközpontban, közel a Mosoni-Dunához, új, modern lakópark II. ütemében megvalósuló IRODA/ÜZLETHELYISÉG korlátozott számban ELADÓK .Mosonmagyaróvári ingatlaniroda eladásra kínálja a 113881-es számú ÚJ ÉPÍTÉSŰ, FÖLDSZINTI IRODÁT.A MOSONMAGYARÓVÁRI ÚJ ÉPÍTÉSŰ IRODA jellemzői: *Az AI001-ES SZÁMÚ IRODA hasznos alapterület 41.1 m2 ( a lakás határoló falain belüli területe: 41.1 m2) *Az IRODA helyiségei: iroda rész, irattár, mosdó, wc, közlekedő helyiségek. *A 4 különálló épületből kialakuló lakópark 2 ütemben épül. Az épületek között parkosított területek lesznek kialakítva, sétánnyal. *A terület alatt teremgarázs kap helyet, az autók többsége itt parkol majd, a felszínen csak a lakópark körül lesznek parkolók kialakítva, a házak között és LAKÁSOK előtt kizárólag parkosított környezet lesz. Autózajtól mentes résszel! *Mindegyik épület 2 emeletes (3 szint), a teremgarázsból lépcsőt használva vagy lifttel lehet a szintekre érkezni. Mindegyik épületben modern, zajmentes lift szolgálja az itt lakók kényelmét. *A lakópark környezete kiváló. Megtalálható a közelben minden szükséges dolog. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. *A lakóparktól 200 m-re található a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány és játszótér található. *A lakópark környezetében zömében családi házak találhatóak. *Az épületekben változatos méretű lakások vannak kialakítva, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. *Nagy figyelmet fordítottak a rezsi költség alacsonyan tartására. Az ÉPÜLET KIVÁLÓ SZIGETELÉSSEL rendelkezik, a fűtés és a meleg-víz ellátás házközponti, kondenzációs gázkazánokról történik, minden lakásnál egyedi, digitális mérőórákkal. *A 3 rétegű üveggel ellátott külső nyílászárók, 10 cm-es homlokzati hőszigetelés, takarékos fűtésrendszer és még sok modern megoldás várja az itt lakókat! *Átadás 2018 tavaszán várható, érdemes időben lekötni mert nagy érdeklődés mutatkozik a lakópark ingatlanjai iránt!Amennyiben a 113881-es számú MOSONMAGYARÓVÁRI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ IRODA/ÜZLETHELYISÉG , vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 360 0715 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

+36-96-576-Mutat

Openhouse Móvár

Bubla Zoltán

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!