Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

+36305432Mutat

Premier Housing Kft

Benkő Krisztina

Pécs történelmi Belvárosának a szívében, a Széchenyi tértől mindössze egy perc sétára, a város - talán - legrégebbi, de mindenképpen legpatinásabb és legnagyobb, gyorsan költözhető, kiváló állapotú kozmetikai szalonja eladó.A korábban nagyon egyedi stílusban felújított, átalakított, ugyanakkor nagyon jól karban is tartott, korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró, elegáns, gyorsan költözhető, alacsony rezsivel bíró, jogilag 4 albetétből álló, összesen 124 m² alapterületű szalon négy utcafronti bejárattal rendelkezik, de kialakításánál fogva három önálló üzlethelyiség megvalósítására is alkalmas, ami a jelenlegi tulajdonos is jól ki tudott használni.A belső helyiségeket egy középen végigfutó közlekedő folyosó fogja össze, így gyorsan elérhető a mostani kialakítás szerinti hat üzlettér, négy raktár valamint 3 WC-mosdó helyiség. A jelenlegi hasznosítás szerint - a szociális és raktárhelyiségeken felül - külön pedikűr, nagykereskedelmi egység és szolárium, valamint oktatóterem található.A korábbi átalakítás során teljesen átrendezték a korábbi belső terek kialakítását, így sokkal tágasabb, praktikusabb és jobban használhatóbb helyiségek jöttek létre. A teljes körű és mindenre kiterjedő, aprólékos felújítás során kicserélték az összes víz-, gáz- és villanyvezetéket, a hidegburkolatokat, a teljes szaniterállományt, mindenhová modern anyagokat építettek be, ezen felül az egész szalonban elegáns és a funkciójához illő divatos színvilágot hoztak létre. Az ingatlanok egészének belső színvilága, a felhasznált anyagok minősége, a folyamatos és szakszerű karbantartásnak köszönhetően egyedi és stílusos hangulatot kölcsönöz a szalon egészének, ugyanakkor nagyon jól használható és szeparált tereket sikerült megvalósítani.Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város szívében található, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak üzleti ingatlant vásárolni.

+36303392Mutat

Premier Housing Kft

Dr. Németh Norbert

OH Budapest

Zelei József

BEKÖLTÖZÉS UTÁN AZONNALI BEVÉTEL!Eladó Ócsa központhoz közeli részén egy 1376 nm-es telken elhelyezkedő épületegyüttes, amely két önálló lakásból, két üzletből, egy garázsból, valamint két fedett kocsibeállóból áll. Az ingatlan összközműves, a gázt külön-külön, míg a vizet és a villanyt almérőkkel mérik. Lássuk a részleteket:1. házA területe 80 nm, nappali, 2 szoba, konyha + étkező, fürdő + WC, kamra, előszoba tartozik bele. A ház a 70-es években épült, stílusa ennek megfelelő, állapota felújított, szerkezete masszív, nem vizesedik, körbeszigetelt. Az ingatlan fűtéséről gázcirkó gondoskodik, a nyári hőséget klíma teszi elviselhetővé. Megegyezés szerint akár a teljes bútorzat marad, tehát a vételár részét képezi. Ez a ház jelenleg lakatlanul áll, TEHERMENTES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. Fedett kocsibeálló tartozik hozzá. 2. házAz épület kétszintes, alapterülete 65 nm, melybe egy önálló garázs is beletartozik.A ház földszintjét egy jelenleg is működő pizzéria foglalja el. Ők lehetőség szerint az eladás után is tovább bérelnék az üzlethelyiséget, tehát az új tulajdonosnak AZONNALI BEVÉTELT jelentene.A felső szinten egy lakás helyezkedik el, amely nappali, egy szoba, konyha, fürdő, WC, előszoba elosztású. A lakásban jelenleg olyan bérlők laknak, akik rendkívül igényesek, sokat adnak a tisztaságra és a rendre. Az eladás után ők is szívesen maradnának, tehát az új tulajdonos részére egy MÁSODIK AZONNALI BEVÉTEL is biztosítva lenne.3. házAlapterülete 176 nm. Itt egy nagyon jól menő élelmiszerbolt működött, az ehhez szükséges ENGEDÉLYEK JELENLEG is ÉRVÉNYESEK. Itt a tágas, 78 nm-es eladótéren kívül irodát, személyzeti öltözőt, mosdót WC-t, szárazanyag, vegyi és konzerv palackos raktárt is találunk. Az áru kényelmes átvételét egy teherautó beállására is alkalmas parkoló, valamint egy átvevő helyiség biztosítja. Az épület hátsó részén a kuka mosó kapott helyet. Az élelmiszerbolt most nem működik, a jelenlegi bérlők másfajta (csendes) tevékenységet folytatnak itt, amit az eladás után szintén folytatnának. Akár a bérlők maradnak itt, akár az érvényes engedélyeknek köszönhetően az élelmiszerboltot kívánja újra üzemeltetni az új tulajdonos, mindenképpen egy HARMADIK, BIZTOS BEVÉTELI FORRÁST jelent. Ezen ingatlan megvásárlásával nem csak lakhatást, hanem BIZTOS MEGÉLHETÉST is biztosíthat családja rézére.

GlobeIngatlan

Feketéné Gyöngyös Ildikó

+36-(30) 4221Mutat

DH Kolozsvár utcai Iroda

Halász Györgyné

Vállalkozók figyelem!Újpest központjában, főútvonal mellett, saroktelken elhelyezkedő, kiváló közlekedéssel kínálok eladásra egy belső kétszintes, 268 nm, 7 szobás, 4 vizesblokkal rendelkező, teljesen alápincézett, légkondicionált, vállalkozásnak, telephelynek, irodának vagy akár több generáció együtt élésére is alkalmas családi házat 500 nm telken, melyen 6 gépkocsi szára került kialakításra parkolóhely.A földszinten található 3 szoba, étkezős konyha, női –férfimosdó, közlekedő és a lépcsőház.Az első emeleten 3 szoba, konyha, női-férfi mosdó, közlekedő található.Az emeletről lehet feljutni a legfelső tetőtéri szintre, ahol 90 nm.-en egy légterű világos panorámás, konyhával és külön WC - vel ellátott helyiséget találunk, mely kivallóan alkalmas tárgyalásokra, bemutató termenek egyaránt.A ház teljesen alápincézett, falai téglával díszítettek, boltozati íves. Itt található 3 db 12 nm feletti helyiség, egy vizes blokkal ellátott kazánház melyben egy teakonyha is helyett kapott, egy WC kézmosóval és egy közlekedő.A ház mind a 4 szintjén található vizes block - WC vagy fürdőszoba és konyha rész is.A ház mind külső mind belső megjelenésében kiváló állapotban van. Jelenleg már üres, tehermentes, azonnal birtokba vehető!Zárt teleken belül 6 gépkocsi parolása kényelmesen megoldható így vendégeinek, partnereinek, üzletfeleinek nem kell az utcán parkolniuk.Közelben áll meg a 12-14 villamos a 20E, 220, 96 és a 914 busz és az M3 Metró is!Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon nyugodtan, az ingatlan rugalmasan bármikor megtekinthető.

20/504-0Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Major Krisztina

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!