Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

PÁLYÁZAT I H I R D E T M É N YGödöllő Város Önkormányzata (2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.) kétfordulós pályázatot hirdet a gödöllői 4427/9-4427/32 helyrajzi számú telkekből álló, beépítetlen terület megnevezésű, „Meggyes” ingatlan-együttes tulajdonjogának megszerzésére. A pályázat benyújtható a 24 db ingatlanra együtt, vagy ingatlan blokkonként. Előnyben részesülnek azok a pályázók, akik a teljes ingatlan együttes megvételére tesznek ajánlatot. Az ajánlatok benyújthatóak: 2017. szeptember 20. napján 12.00 óráig. A Meggyes Gödöllő jelenleg egyetlen olyan összefüggő, beépítetlen fejlesztési területe, ahol új kertvárosi lakóterületi beépítés létesíthető.Az ingatlan-együttes 24 db telket foglal magába, melyek együttes területe 20335 m2. A területet a megvásárlás lehetősége alapján három blokkra osztottuk. Az I. ingatlan blokk területe 9919 m2 és 12 db ingatlant, a II. ingatlan blokk területe 3088 m2 és 3 db ingatlant, a III. ingatlan blokk területe 7328 m2 és 9 db ingatlant tartalmaz.A pályázati tájékoztató megtalálható az alábbi linket bemásolva: http://www.godollo.hu/polgarok/hirdetmenyek/ingatlanok/?newswf2_id=53074&newswf2_action=Az ajánlatok a pályázati tájékoztatóban megjelölt tartalommal postai úton, vagy személyesen, Gödöllő Város Önkormányzata Városüzemeltető és Vagyonkezelő Iroda 2100 Gödöllő, Dózsa György u. 69. (VÜSZI Kft. épülete) fsz. 16. számú iroda, vagy az I. em. 108. számú iroda címre nyújthatók be. Személyesen, vagy képviselő útján beadott ajánlatok esetében átvételi elismervényt adunk.A pályázat kiírója a nyertes pályázóval/pályázókkal ingatlan adásvételi szerződést köt. Részletesebb tájékoztatást, illetve konzultációs lehetőséget dr. Kálmán Magdolna irodavezető és Kovács Katalin, a Vagyongazdálkodási Iroda munkatársa biztosít (tel.: 28/529-153, 28/529-237, e-mail: kovacs.katalin@godollo.hu). Az ingatlanok Kovács Katalinnal a 28/529-237-es telefonszámon egyeztetett időpontban tekinthetők meg.

06-28-529-Mutat

Gödöllő Város Önkormányzata

Budapesttől 15 percre remek lehetőséget kínálok annak, aki szeretne élni ezzel az alkalommal, aki nem, az kérem szóljon az ismerőseinek, hogy ne maradjanak le róla.Alsónémedi.E település, Pest megye egyik legrégebben lakott helye. Az első írásos emlékek 1067-ben keletkeztek. Ezen időponttól számítjuk településünk történelmét, tehát a folyamatosság már a kora Árpád-kortól igazolható. A falu 1398-tól egészen 1945-ig folyamatosan a váci püspökség birtoka volt.Most kérdezem én, hát mekkora királyság ott telket venni, ami egykoron a Váci Püspökség birtoka volt?!És itt még nem ért véget a csoda, a megbízóm még egy cirka 500 nm-es telekkel is megajándékozza a kedves vásárlót, tehát így kicsivel több mint 1600 nm telket vásárolunk. A telek beépíthetősége 30%, minden közmű az utcában. A szomszédságban új építésű házak bontakoznak ki.Remek közlekedés a főváros felé. Ha csak egy pici hiányzik a vételárhoz, vagy esetleg a felére lenne szükség - Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel áll az Önök szolgálatára. Hívjon még ma, hogy ne maradjon le erről a lehetőségről!.irányár 11900000 FtIRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK (CSOK) FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!!!!Üdvözlettel az Ön ingatlanértékesítője:Horváth Sándor1188 Budapest 18. ker., Nemes utca 15.sz.Mobil: +36-(70) 2752651Telefon: +36-(1) 2960575Fax: +36-(1) 2960574E-mail: horvath.sandor@dh.huReferencia szám: TK419697-IB

+36-(70) 2752Mutat

Frienly Home Kft.

Horváth Sándor

Nagylakos Ingatlanok Kft.

Nagy Jusztina

A TATABÁNYAI OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ PILISMARÓTI, 1002 nm-es, építési TELEK.A PILISMARÓTI ELADÓ TELEK jellemzői:- egyedi ajánlat, rendkívüli panoráma, friss levegő...- biztonságos, nyugodt, természetközpontú, exkluzív zöldövezeti környezet- zárt lakóparkban, 1002 nm-es építési telek- Budapesttől mindössze 40 km, hajóval vagy autóval csak 40 percre- jó megközelíthetőség, elhelyezkedésének köszönhetően felbecsülhetetlen értékű, páratlan környezet- A PILISMARÓTI ELADÓ TELEK sík terepen található, alakja téglalaphoz hasonlít- korlátozott számú, jelenleg 14 db, remek helyen lévő belterületi TELEK közül választhatunk- a leggyorsabbaké lehet a legjobb panorámával rendelkező TELEK- a területre vonatkozó szabályozási terv alapján az ELADÓ TELEK lakóövezeti besorolású, melyre szabadon álló felépítmény építhető, beépíthetősége 40%, 9 méteres építmény magassággal- lakóház építése esetén érvényesíthető a 10+10-es CSOK!!!- PILISMARÓT ezen részén mintegy 400 nyaraló található, melyekben hozzávetőlegesen 60 család életvitelszerűen éli mindennapjait- kiválóan alkalmas panorámás, csendes környezetre vágyó családoknak álmaik otthona vagy nyaralója építésére- a tulajdonos legfőbb célja a lehető legkellemesebb lakókörnyezet kialakítása, melyet kizárólag a modern és minimalista építészeti stílus szerint épült lakóingatlanok képviselnek- egységes látványterv készült, a vásárlók segítségére, melyből egyértelműen kirajzolódhat az elvárt épített környezet vizuális képe; természetesen ettől eltérő lakóházak épülhetnek, melyek nem rontják a lakókörnyezet összképét- jelenleg közmű nélküli, a közművek a telekhatáron megtalálhatóak- ingyenessé váltak a közmű csatlakozások július 1-jétől a családoknak, valamint a kis- és középvállalkozásoknak, a kapcsolódó eljárási díjakat mérsékelték, vagy eltörölték, és csökkentek az ügyintézési határidők is- a villany csatlakozás 32 amperig ingyenes- az ivóvíz ellátás 20 méter mélyen lévő fúrt kútból történik- a szennyvízre adott a rácsatlakozási lehetőség az utcáról, vagy bio szennyvíztisztító építése javasolt- gáz szolgáltatás nincs, fűtésre leginkább a víz, levegős, hőcserélős rendszer ajánlott - az ELADÓ TELEK sajátossága és ami az igazi varázsát adja, a zárt, portaszolgálattal őrzött terület, melyhez saját Duna öböl tartozik, saját kikötővel, amit horgászni és fürödni kizárólag a lakók használhatnak, saját hajóiknak úszó parkolóhelyeket bérelhetnekNe gondolkodjon sokat, mert lemarad erről a kiváló, unikális lehetőségről! Amennyiben a PILISMARÓTI ELADÓ TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található TELEK felkeltette érdeklődését, kérem hívjon, vagy írjon az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címre.Bízza profikra ingatlanügyeit!! http://www.tatabanya.oh.hu Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

+36-70-615-69Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!