Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladás, akár beszámítással! A tulajdonos a vételárba beszámít gépjárművet, ingatlant értékegyeztetéssel. Kitűnő állapotú az állattartó telep Komárom-Esztergom megyében, Tatabánya térségében. Nyúl, csirke, pulyka és sertés tartására, raktározásra egyaránt alkalmas. Figyelem! Családi vállalkozás, befektetés, munkahely teremtés! Azonnal birtokba vehető, a tevékenység azonnal indítható, a telep üzemkész állapotú. A tulajdonos nem használta ki a pályázatokat, állami támogatásokat, így a vásárlónak kedvezőbbek a lehetőségei tevékenységének megkezdéséhez. A telep tízenegy épületből áll.Elektromos kovácsoltvas kapun jutunk a területre.Kiépített kamerarendszer ügyel a biztonságra. A 250 nm-es főépületben találunk pihenőhelyet, öltözőt, konyhát, állatorvosi rendelőt. Eredetileg lakásként szolgált. Majd a 800 nm-es épületben teljes szociális blokk, karbantartó műhely, raktár található. Tartozik hozzá az előírásoknak megfelelő vágóhíd, hűtőkamrával, sokkolóval. Nyolc darab állattartásra alkalmas istálló van, egyenként 500 nm-es. Automata etető, itatórendszerrel felszerelve. A fűtést az istállók között található tartályos gáz biztosítja. A szennyvíz tározó szabályszerűen kiépítve. A telep betonúton körüljárható, rendezett környezetű. 45kw-os áramelosztó központtal rendelkezik, kétoldali betáplálással. A hálózat bővíthető. A vízellátás két fúrt kútról, hidroforral megoldott,/60 és 100 méteresek. / Az állattartó telep 2 hektáros területen fekszik, előtte buszforduló található. Az előírásoknak megfelelően tűzi víz hálózat, térvilágítás, csapadékvíz akna kiépítve.Rengeteg információval tudok még szolgálni. Hívjon, hogy mindent megtudhasson erről az ingatlanról!Kezdjen saját vállalkozásba! Jó az ajánlatunk? Várom további ötleteit a sikeres üzlet megkötése érdekében!

+36704123Mutat

Tarel Ingatlanforgalmazó Kft

Thoma Péterné

Referens: MMVE/63512GÁRDONY BIKAVÖLGYI DŰLŐ RÉSZÉBEN KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ SZILÁRD BURKOLATÚ ÚTON ELÉRHETŐ KÉT SZOMSZÉDOS TELEK, MELY KÖZÜL AZ EGYIKEN LAKHATÓ HÁZ IS VAN EGYBEN ELADÓ !!!Gárdonyban a Bikavölgyi dűlőben két szomszédos zártkerti telek, 2 x 300 n-öles,((összesen kb. 2190 nm), az egyiken 35 nm-es téglaházzal alkalmi áron kizárólag készpénzért eladó. A telkeken öreg gyümölcsfák és szőlő van, de időhiány miatt a a terület rendezésre szorul. A két telek együtt be van kerítve, a ház 20 éve épült B 30-as téglából, beton födémes, palával fedett sátortető igény szerint beépíthető. A villany be van vezetve arra a telekre, amelyiken a ház van, de 30 évvel ezelőtt önerős fejlesztésben ki lett fizetve a másik telekre is a villany bevezetési lehetősége. A ház mellet található egy beton karikákból épített kút, amelyet ki kell tisztítani, mert már 20 éve nem lett használva. A házba a vízvezetékrendszer ki van építve, csak a ház alatti pincébe lévő csonkra rá kell szerelni egy hidrofort és megoldott a ház vízellátása is. A házban van egy konyha, egy fürdőszoba WC-vel és egy nagy szoba. A kertben ki lett építve egy kb. 5 köbméteres emésztő, ami még nem lett használva. A ház Kb. 80%-os állapotban van, a belseje nem lett teljesen befejezve. Irodánk az adás vételeket teljes körű szolgáltatással segíti. Ingyenes hirdetés, jogi tanács adás, hitel közvetítés, kedvezményes szerződés kötés. Bővebb információért, az ingatlan megtekintéséért hívjon bizalommal.

+36 70 312 6Mutat

Kistelek és Ópusztaszer között a főúttól 60 m - re található ez az 5000 nm telken található nádfedeles 1993 - ban épült 134 bruttó nm - es hétvégi háznak használt tanya . A kiépített úton akár kerékpárral, a főúton autóval és tömegközlekedéssel is meg lehet közelíteni. A telek egy része telepített akácos, egy része szántó, az épület udvara teljesen bekerített, a kerítésen belül parkosított, dús növényzet biztosítja a nyugodt környezetet és az intimitást. Az épület földszintjén nagy nappali lett kialakítva, melynek éke egy gyönyörű cserépkályha, harmonika ajtón keresztül léphetünk a főzőkonyhába. Az alsó szinten található még a WC - vel ellátott fürdőszoba, tágas közlekedő és a szélfogó. Tölgyfa lépcső vezet fel a tetőtérben kialakított két nagy méretű hálószobába.Az épület mellett lett kialakítva a kazánház, egy tároló és a garázs. Az ingatlan vízellátását 230 m -es artézi kút biztosítja, illetve az áram ellátása biztosított, riasztó rendszer lett telepítve, mely diszpécser szolgálattal összekötött. Az ország egyik legnagyobb egyetemével rendelkező Szeged 35 km - re található, ahol a szabadtéri játékok, a vadaspark, az auqapolis mind a legnagyobb turista látványosságok közé tartoznak. Ópusztaszer méltán nevezetes a történelmi emlékparkról ahol egész évben megcsodálhatjuk a Feszty körképet. fontos kiránduló célpont lehet a Kisteleki és a Kiskunmajsai Gyógyfürdő. A tanya abszolút alkalmas állandó, életvitelszerű ott tartózkodásra, gazdálkodásra, illetve tanyai turizmus felhasználásra is. A telek szomszédságában 15000 nm telepített akácerdő található, annak megvásárlására is van lehetőség!

+36704619Mutat

Tiszakécske - Kocsér között eladóvá vált 2 szintes , könnyűszerkezetes újszerű állapotú , 104 nm-es épülettel , 4033 nm-es erdősített , parkosított, telken , aszfalt út mellett igényes összkomfortos tanya ingatlan.Kecskeméttől kb. 30 km-re található  2006-ban épült  lakás 4 bejáratú , falazata könnyűszerkezetes , kívülről  hőszigetelt , nemesvakolat borítással , belülről festett falak jellemzik.Áramellátása fogyasztói , külön áramkörrel , villanytűzhely használata is  lehetséges. Fűtése cserépkályha , ami a felső szinten is meleget biztosít.Vízellátása 2 db fúrt kúttal házivízművel , ami biztosítja a két fürdőszoba, konyha melegvíz ellátását..A tágas világos lakást körbe járja a Nap , bútorzata természetes , fából készült egyedi beépített szekrények , az emeletre vezető falépcső, minden nyílászáró  fából   hőszigetelt, szúnyoghálóval ellátva.A födszinten van a konyha + étkező egyedi készítésű konyha bútorral és étkező asztallal, mely a lakás tartozéka és a beépített szekrények.+ dolgozó szoba innen nyílik egyik fürdőszoba. Előtérből tároló helyiség itt van a házivízmű, és a villanybojler.+ külön wc kézmosóval.Az emeleten 2 db külön nyíló hálószoba, az egyikből nyílik  szintén egy fürdőszoba wc-vel együtt található.A ház előtt lebetonozott beépíthető terasz van , látványtervezete készen.csak meg kell valósítani.Az igényesen parkosított udvarban  garázs helye megvan, lebetonozott alap , csak rá kell építeni.A terület nagy részén fiatal akácos van telepítve.Aki a csendet és nyugalmat keresi, de mégis lakó környezetben  , madár csicsergésre ébredne, de nem messze a várostól és a Tiszakécskei termálfürdőtől, azoknak ajánlom, hisz csalódni nem fog sem a környezetben, sem az otthon melegét árasztó lakásban sem.Közlekedés szempontjáből a busz megálló pár méterre van.Amennyiben felkeltettem érdeklődését , az ingatlant szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal.

+36 70 682-2Mutat

Eladásra kínálok , egy vállalkozásra alkalmas 115 nm-es tanyaingatlant.A 2012 - ben teljesen újjá épített , igényesen korszerűsített , riasztóval ellátott , több fajta fűtés lehetőséggel bíró épület 4230 nm-es körbe kerített  területen fekszik.Az egész területen automata öntözőberendezés működik, beépítve a kerítésbe is.Az épület anyaga vályog, + porotherm 30-as tégla.Tetőszerkezete fenyőből, a menyezet igényesen stukatorozott fagerendás.Új fa hőszigetelt szúnyoghálóval ellátott nyílászárók jellemzik.A padlófűtés mellett , cserépkályha , kondenzációs gázkazán , vízteres kandalló radiátorokkal biztosítja a ház fűtését, amelyek össze vannak kötve.A gáz használat telepített tartályból történik.Vízellátása 3 db. egyenként 70 méter mélyre fúrt kútról lehetséges.Áramellátása ipari és fogyasztói, egymástól független áramkörrel helyiségek és berendezések szerint.Fürdőszobában ami külön van a wc-től , itt 2db. 80 -literes , a konyhában 40 -literes, éjszakai árammal működő villany bojler szolgáltatja a melegvizet.Az épület padozata kőlap , a szoba és nappali része laminált padló.A beépített konyhában , gáz , + villanytűzhely ,+ páraelszívó ,  + villanysütő ,+ mosogatógép van.Az előtérből nyíló tároló helyiség gardrobnak is használható. A beépített bútorok maradnak.A tanyához tartozik, azzal vízzel , árammal csatlakoztatva egy közel 1.6 HA szövött dróttal vadhálóval körbekerített éjszakai fénnyel ellátott terület , amit bérelni lehet , de megfelelő ajánlat esetén eladó is.Ahol : körkarám + 4 férőhelyes ló-istálló + díjugrató pálya + több nyitott szín + klubszoba mely előtt nyitott terasz, kiülő , a házban mosogató , wc, öltözőrész ,előtér.Ez az épület alkalmas vendégháznak is ,  A terület nagyságából adódóan több kis vendégházat is létesíteni lehet.A tanya betonúttól 150 méterre, Kocsér községtől 3 km-re  ahol minden közintézmény , bolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportcsarnok, benzinkút, több horgászati lehetőség adott,Tiszakécske termál fürdőtől 12 -km-re van.Ez a tanyaingatlan kiválóan alkalmas vállalkozásnak , befektetésnek , lovas oktatáshoz , tanyaturizmus fellendítéséhez.Komoly érdeklődés esetén hívjon bizalommal, hitel ügyintézésben tudunk segíteni.  

+36 70 682-2Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!