Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Az ingatlan jellemzése:Tápiószentmárton észak-keleti városrészén, a Tápiószele irányába tartó műút és a strandövezet bejáratának közös kereszteződéséből induló Sashegy utcában található telek földhivatali besorolása művelés alól kivett zártkert. A 2463 m2 területnagyságú porta jól járható homokúton minden évszakban akadálymentesen elérhető. A belterület közeli Sashegy utca viszonylag sűrűn lakott, az életvitelszerűen itt élő lakosság száma folyamatosan emelkedik, a lakhatásra alkalmas új épületek és a szépen felújított ingatlanok száma nő. A telek 6%-ban beépíthető, így közel 150 m2 alapterületű épület felhúzható rá, de könnyűszerkezetes épület, karám, állattartásra alkalmas felépítmény szinte bármennyi épülhet. Közművek az utcában elérhetők.Az ingatlan környezetének jellemzése:Tápiószentmárton nagyközség Pest megyében a Nagykátai kistérségben terül el, mint az Alsó-Tápió mente legnépesebb települése. A nagyközséghez tartozó nyaralóövezet állandó lakosaival és Göbölyjárás településrészekkel közel 5300 lelket számlál. A településen színvonalas étterem, híres lovarda, pozitív energiát sugárzó Attila-domb, borgazdaság, strandfürdő üzemel. Tápiószentmártonban két óvoda, két általános iskola, uszoda és sportcsarnok várja a gyermeküket itt nevelőket és a jövőben a településre költöző családokat. Tápiószentmárton tömegközlekedésben az autóbusz forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Jászberény, Eger, Budapest városok irányába napi rendszerességgel indulnak járatok, de a közeli Nagykáta városban elérhető a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonal is.

+36302489Mutat

Eladásra kínálok Dabas kertvárosi részében , annak frekventált útvonalán egy vendéglátó ipari egységet( kocsma) 1281 nm-es telken, 100 nm épülettel, melyből 60 nm a vendéglátói egység, a többi raktár, valamint szociális kiszolgálóhelyiség (női, férfi mosdók).Az üzletben a fűtés konvektorokkal történik, de kandalló is be van állítva.Közművek:víz, villany, gáz, csatorna, riasztó.Az ingatlan alatt 66 nm-es pince is található, itt akár egy hangulatos pinceborozót is ki lehetne alakítani.Az üzlet bejárata előtt egy 20 nm-es fedett terasz is található, a rossz idő beálltáig asztalokat is lehetne ide kitenni.Az épület az 1990-es években épült blokktéglából, beton alapzatra, a tulajdonos saját keze által. A tető erős faszerkezetes, hagyományos cseréppel fedett. A konyhában 3 fázisú mosogatók találhatóak. A nyílászárók féA helyiségeket járólap borítja.Az ingatlanba be van vezetve az ipari áram.E vendéglátó egységben mozgásérzékelős riasztó lett felszerelve.Az ingatlan közterületi parkolási engedéllyel rendelkezik.Az udvaron fúrt kút található.A kertben örökzöld növények lettek ültetve.Ide egy kis kertgondozás után akár kiülő részt is lehetne kialakítani, udvari játékokkal, mint például teke, lehetne növelni a látogatók számát.A kert tele van gyümölcsfákkal is!Az udvaron fúrt kút található.A kocsma közfalak beépítésével akár lakássá is alakítható.Ajánlanám olyan befektetőknek, akik e vendéglátó egységben meglátják a kiváló ÜZLETI LEHETŐSÉGET!!!!AZ ÁR IRÁNYÁR!!Megtekintés előre egyeztetett időHa hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását:20/400-4004

06 20 400 4Mutat

EXKLUZÍV AJÁNLAT ! KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG !Nógrád megye, Bátonyterenye, Kisterenye külterületén a Szúpatak völgyben 12.9 HA egybefüggő mezőgazdasági terület eladó. A területet jelenleg pihentetik, de a kaszálása rendszeresen megtörténik. A település közelében a terület változó lejtésű domboldalon elterülő,4 HA erdő és 8 HA szántó, gyep, legelő található, vizes, művelésre alkalmatlan részek nem találhatók benne. A mezőgazdasági terület nagysága miatt, akár farm gazdaság kialakítására, állattenyésztésre vagy falusi turizmus felfuttatására alkalmas. Remek lehetőség az állami támogatás felhasználására is.Irányár:11.900.000.-FtKérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti !Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.Energetikai Tanúsítvány Készítése.további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.Tel : 06-70-558-1160 Gere GézaTel : 06-30-493-2550Kis történet: Bátonyterenye Nógrád megye harmadik legnagyobb városa, a Bátonyterenyei járás székhelye. A város térsége már a bronzkor második felében i. e. 1500 körül lakott volt, amelyet jelentős archeológiai lelőhelyek bizonyítanak, első írásos emléke viszont csak 1216-ból származik. Az 1950-es megyerendezésig a város akkor még különálló Nagybátony és Maconka része Heves megyéhez tartozott. Bátonyterenye 1984. január 1-jén jött létre Nagybátony (beleértve az 1965-ben hozzácsatolt Maconkát is), továbbá Kisterenye és Szúpatak egyesítésével. Városi rangot 1989-ben kapott.

06-70-558-1Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!