Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladás, akár beszámítással! A tulajdonos a vételárba beszámít gépjárművet, ingatlant értékegyeztetéssel. Kitűnő állapotú az állattartó telep Komárom-Esztergom megyében, Tatabánya térségében. Nyúl, csirke, pulyka és sertés tartására, raktározásra egyaránt alkalmas. Figyelem! Családi vállalkozás, befektetés, munkahelyteremtés! Azonnal birtokba vehető, a tevékenység azonnal indítható, a telep üzemkész állapotú. A tulajdonos nem használta ki a pályázatokat, állami támogatásokat, így a vásárlónak kedvezőbbek a lehetőségei tevékenységének megkezdéséhez. A telep tíz épületből áll.Elektromos kovácsoltvas kapun jutunk a területre.Kiépített kamerarendszer ügyel a biztonságra. A 250 nm-es főépületben találunk pihenőhelyet, öltözőt, konyhát, állatorvosi rendelőt. Eredetileg lakásként szolgált. Majd a 800 nm-es épületben teljes szociális blokk, karbantartó műhely, raktár található. Tartozik hozzá az előírásoknak megfelelő vágóhíd, hűtőkamrával, sokkolóval. Nyolc darab állattartásra alkalmas istálló van, egyenként 500 nm-es. Automata etető, itatórendszerrel felszerelve. A fűtést az istállók között található tartályos gáz biztosítja. A szennyvíz tározó szabályszerűen kiépítve. A telep betonúton körüljárható, rendezett környezetű. 45kw-os áramelosztó központtal rendelkezik, kétoldali betáplálással. A hálózat bővíthető. A vízellátás két fúrt kútról, hidroforral megoldott,/60 és 100 méteresek. / Az állattartó telep 2 hektáros területen fekszik, előtte buszforduló található. Az előírásoknak megfelelően tűzi víz hálózat, térvilágítás, csapadékvíz akna kiépítve......Rengeteg információval tudok még szolgálni. Hívjon, hogy mindent megtudhasson erről az ingatlanról!Kezdjen saját vállalkozásba! Jó az ajánlatunk? Várom további ötleteit a sikeres üzlet megkötése érdekében!

+36704123Mutat

Tarel Ingatlanforgalmazó Kft.

Poczik Szilvia

KIS BEFEKTETÉSSEL JUTHAT MEGÉLHETÉST BIZTOSÍTÓ GYÜMÖLCSÖSHÖZ.Szeged határától néhány percre, a Bordányi úton, közvetlenül a műút mellett fekszik az eladásra kínált 13 614 m2 területű, teljesen körbe kerített mezőgazdasági ingatlan. A birtok egyik felében 200 db, 8 éve telepített gyönyörű alma ültetvény található. Szakszerű kezelés mellett biztos megélhetést nyújt tulajdonosának. Az almás kiegészül egy kb. 30 fából álló, vegyes gyümölcsössel (őszibarack, dió stb.). Mellette 8 ezer m2 területen korábbi gyümölcsös helye pihentetés alatt, avagy szántóként hasznosítható, ugyancsak a bekerített részen belül. A termés tárolására 140 m2 alapterületű raktárépület szolgál. Az épületben hűtőház kialakítható. A terület öntözése 3 db fúrt kúttal biztosított, az elektromos hálózat 3 fázissal egészül ki. Az ingatlanon található egy lakás céljára is alkalmas 2 szobás, 1997-ben épült ház. Az épületben 2 hangulatos szoba, konyha, tágas étkező és fürdőszoba található, de a tetőtér beépítésével a lakótér tovább bővíthető. A ház alatt 35 m2 alapterületű pince van. A termeléshez szükséges gépek eszközök és a lakóingatlan berendezése külön megegyezés szerint átvehető. Közlekedési szempontból is kiváló a terület elhelyezkedése, mert közvetlenül a műút mellett található a telek előtti buszmegállóval.Az egész terület besorolása gyümölcsös.HAMAR MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS !

+36-30-931-5Mutat

Best-Home Agency Kft.

Náfrádi Antal

+36 70 360 1Mutat

Lakás Családi Ház IngatlanKft

Hadadi Katalin Velence

SZABÓ INGATLAN PARTNER KFT

Szabó Gábor

Kizárólagos jogú megbízás!Marcalitól öt km-re, Csömenden ajánlom figyelmükbe ezt a családi házas mezőgazdasági ingatlant. Tíz éve épült, családi ház kettő szoba nappali, kettő apartmanos vendégház, három boxos lovarda és tíz hektár terület. Igényesen megépített házak, praktikus belső kialakítással. A terület rét besorolású. Gazdálkodásra, pihenésre vendéglátásra egyaránt alkalmas. A föld kiváló termőértékű, a tulajdonos mielőtt megvásárolta dinnyetermesztés folyt a területen. A ház körül nyolcszáz tő merló fajtályú szőlő lett telepítve, a bor tárolása egy boltíves pincében történik.-összközműves, családi ház besorolású-kettő apartmanos vendégház-padlófűtés, épített kandalló-garázs, könnyű megközelíthetőség-három boxos lovarda épület, fedett széna tároló-csendes, nyugodt környékCsömend nevét az 1332-1337 évi pápai tizedjegyzék említette először, tehát már akkor is egyházas hely volt. Neve az 1536 évi adólajstromban Chemend alakban volt említve, Török Bálint és Fajszi Ferenc birtokaként.1726-ban még puszta és a Lengyel és a Mérey családok birtoka volt, 1767-ben még Csák Imre és Sándor és Skublics Sándor özvegye: Zarka Anna Mária bírtoka; később a Gyulai Gaal család lett a földesura. 1856-ban gróf Széchenyi Pál, a 20. század elején pedig gróf Széchenyi Andor Pál birtoka volt.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon!Vasas AndrásVezető Tanácsadó06 70 454 0467Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

+36707169Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!