Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Pécshez közeli faluban vendéglátásra alkalmas ökoporta eladó 12 hektáros saját területtel. A birtok teljes körű felújításon esett át és úgy került kialakításra, hogy a régi értékek megőrzése mellett biztosítsa az XXI. századnak megfelelő színvonalat. A házban két hálószoba, konyha, fürdőszoba, búbos kemence és nappali található. Az apartmanház 3 különálló apartmanból és a wellness részlegből áll. A földszinti részen kétfős, saját fürdőszobás lakrész található. A wellness részlegen 8 személyes finn szauna és jacuzzi, merülőmedence, két zuhany lett kialakítva, pihenőággyal, beépített high-tech hang- és fény berendezésekkel felszerelve. A tetőtérben két különálló apartman-rész található, romantikus, csodás kilátással, saját konyha-étkező résszel, és fürdőszobákkal. Az apartmanház alatt 15-20 fő befogadására boltíves borospince van. A fedett és teraszfűtéssel felszerelt kültéri kiülőn kemence, grill és beépített bográcsozó lett építve, a bútorok tömör tölgyfából készültek. Fával fűthető, számítógép által vezérelt, új, faelgázosító kazánnal működik a padlófűtéses és a meleg vizes rendszer. Az ingatlan együtteshez tartozó úgynevezett étterem épület további pályázati források igénybevételére is alkalmas, melyből akár további lakó-egységek, vagy vendéglátásra alkalmas különálló ingatlan kialakítására van mód. Irányár: 99 millió Forint. Kód:1043 Az állatállomány: szárnyasok, kecskék, juhok, marhák, sertések és nyulak. Az állattartáshoz és a takarmányozáshoz a teljes gépi infrastruktúra rendelkezésre áll. A gazdasági épületek (istálló, ólak, kocsiszín, takarmány-tároló, üzemi feldolgozó konyha, kamra) új építésűek, a jelenleg elvárt színvonalnak megfelelően. A gazdálkodáshoz szükséges takarmány-ellátást a gyep, legelő biztosítja. Mintegy 1000 m2-en került kialakításra a zöldség termesztésre alkalmas terület. A birtokon gyümölcsfákat telepítettek. A szükséges ivóvizet mélyfúrású kút biztosítja. Az összes jelentős bank kínálatából legalkalmasabbat megkeresve 150 millió Ft-ig teljes körű hitelügyintézést vállalunk!

30/997-5Mutat

Balaton-felvidéken reális áron telek eladó Mencshelyen.CasaNetWork Balatonfüredi Iroda eladásra kínálja a 0847 számú kiváló tulajdonságokkal bíró telkétMencshely-Szőlő -hegyén A mencshelyi telek jellemzői: 2057 m2 Mk besorolású,terület, víz a telken, villany telek határon- Maximális beépítési 3 % mértékéig engedélyezhető.- A telken egy gazdasági épület helyezhető el.- Szenyvíz elvezetését saját zárt tartályos rendszer kiépítésével kell megoldani- A tájkarakter erősítése és a tájkép védelme miatt épület kizárólag a helyi építési hagyományoknak megfelelő, tájbaillő építészeti kialakítással létesíthető.- Balaton part közelsége,festői környezetben,kedvelt kiránduló hely.,Halom-hegyi kilátó aljában- Szőlő termesztés foloyamatos a telken,de nem kötelező mivel müvelési ágból kivett - Balaton-felvidék Káli medencéhez közel eső részén,szőlő birtokok között ,csendes,nyugodt környéken- Éghajlata mediterrán jellegű, talaj, márgás, mésztufa és bazalt alkotják- Magas napsütéses órák száma ,kiváló minőségű borok előállítására  nyújt lehetőséget- Talaj összetétele  a bor zamatát,illatát segíti. Amennyiben felkeltette érdeklődését a 0847 számú  telek hívjon a megadott számon.Vásárolna de nincs rá keret?Kollégám díjmentes,bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére,CasaNetWork,nekünk a balatoni ingatlanok az otthonunk., 

+36 20 421-5Mutat

Tihanyi hegy oldalában-ELADÓ Pince-Présház telekkelCasaNetWork Balatonfüredi Irodája eladásra kínálja a 0835 sz, kiváló lehetőséggel bíró pince-présházát,telekkel Pince-Présház jellemzői:   .-1810 m2 telek 40 m2 pince-présház,  .-századforduló előtt épült tihanyi terméskőből  .-hagyományos-rizling,-Sauvignon és othello szőlővel telepített 1996-1998-2004 években  .-Mk övezetben található,művelési ágból kivett megnevezéssel  .-telek mérete ,csak a meglévő építmény nagyságában kb 6X8m  megengedetten építhető-bővíthető  .-villany épületben,víz a telken,  .-századok óta ,generációról-generációra szállt  ösi borospince  .-kizárólag ezen a területen termelt szőlőből készített bort állítanak elő  .-csodálatos balatoni éghajlatnak köszönhetően magukban hordozzák a balatoni nyár csodás illatát,fiatalságát  .-kellemes ízvilága könnyeddé,elegánsá teszi,  .-viszonylag dimbes-dombos lankák,apró borospincék között a Balaton szépsége tárul elénk  .-könnyen aszfaltos úton közelíthető meg,  .-bio gyümölcsfákkal tarkított, az egészséges életért  .-barátságos,csendes,nyugodt környék,páratlan természeti adottságával várja új gazdáját Amennyiben felkeltette érdeklődését a 0835 számú tihanyi pince-présház telekkel,vagy bármely más kínálatunkban található,pince-présház,telek,hívjon a megadott számon.Vásárolna de nincs rá keret?Kollégám díjmentes,bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetWork nekünk a balatoni ingatlanok az otthonunk.  

+36 20 421-5Mutat

Festői Káli-medencében-Eladó pince-présház nagy telekkelCasanetwork Balatonfüredi iroda eladásra kínálja a 0781 sz. kiváló tulajdonságokkal bíró, pince-présházat nagy telekkel Szentbékkállán.Az ingatlan jellemzői:     .-64 m2 összterület építmény, ebből 32 m2 pince, 32 m2 szoba-konyha     .-századfordulós építmény a pince, ennek tetejére egy szoba-konyhás gazdasági épület került     .-pala tetős, fa nyíllászárókkal, felújításra szorul     .-168 m2 kert  terület tartozik az épülethez     .-3046 m2 müvelési ágból kivett területtel együtt kerül értékesítésre     .-ezen a területen századok óta szőlő termesztés folyik, jelenleg pihentetve van a föld, ezért került kivonásra     .-villany bevezetve, víz 150 m-re közkútból  vehető     .-Má 1 övezetbe tartozik,telepíthető,müvelési ág visszaállítható     .-Kőtenger  mellett, Mátés hegy oldalában, csodálatos környezetben, szőlő ültetvények határán helyezkedik el     .-lejtős sztyepp talajzat,kósbokrok,kocsánytalan tölgyesek veszik körül,     .-festői környezet/nem egy festő örökítette meg ezt a tájat/     .-a Káli-medence Ékköve, gyógyító Szent György vonal mentén     .-szomszédságban szőlő művelése folyik, csak 3 szomszédja van a területnek     .-csodálatos és igen élhető falucska pár percre     .-Szentbékkálla már a római időkben Pannonia szentélyének számított     .-Ezoterikus tanok követői szerint-gyógyító rezgésű pozitív energiák szóródtak szét ezen a vidékenAmennyiben felkeltette érdeklődését a 0781 számú présházunk nagy telekkel,vagy bármely más pince-présház kínálatunkból, hívjon a megadott számon.Vásárolna de nincs rá keret? Kollégám díjmentes,bank semléeges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetWork nekünk a balaton-felvidéki ingatlanok az otthonunk.

+36 20 421-5Mutat

Badacsony hegyei között gyümölcsös és gazdasági épület eladóCasaNetWork Balatonfüredi Irodája eladásra kínálja a 0848 sz telkét Badacsonytomajban A telek jellemzői:  -2175 m2 pince-présház ,gyömölcsös kert,gazdasági épület van rajta -villany bevezetve.4350m2 osztatlan közös terület fele  - Mk-2 - kertes mezőgazdasági területÉpület az alábbi feltétetekkel helyezthető el:- a területet legalább 80%-ban szőlőműveléssel vagy gyümölcsössel kell hasznosítani/gyümölcsfákkal van telepítve/- a beépítés mértéke legfeljebb 2%- a beépíthető terület földfelszíni hasznos alapterülete legfeljebb 90 m2- az épület terepszint alatti része legfeljebb 3% mértékig építhető be, amely azonban nem haladhatja meg a 120 m2 –t- a tájképi adottságokat és a Balaton-felvidék népi építészeti hagyományait figyelembevevő épületek létesíthetők- az építmény magassága nem haladhatja meg a 3,5 métert, a homlokzatmagasság a 4,5 métert. Az épületek a telekhatártól legalább 3 méterre helyezhetők el- az építés feltétele tájhasználatának, telekhasználatának szakhatóság, a szőlőművelés vonatkozásában a hegyközség általi igazolás- a kertes mezőgazdasági területen az utak tengelyétől mért 6-6 méteren belül építmény nem helyezhető el,- kerítés sövénykerítés, vagy szőlőkordon lehet, továbbá a sövénnyel takart vadháló is engedélyezhető Amennyiben felkeltette érdeklődését a 0848 számú Badacsonytomajban lévő gyümölcsös, gazdasági épület,hívjon a megadott számon.Vásárolna,de nincs rá keret?Kollégám díjmentes bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetWork nekünk a balatoni ingatlanok az otthonunk

+36 20 421-5Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!