Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ÚJÉPÍTÉSŰ, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ! ÚJPÉTERI TELEPEN ELADÓ 2 DB, 2 SZINTES, 122 ÉS 135NM-ES, NAGYON JÓ ELRENDEZÉSŰ, KÜLÖNÁLLÓ CSALÁDIHÁZAK, ÖSSZESEN 540NM TELEKKEL.KÖRNYEZET: Újpéteri telepen közelében, Erdőskerti részen eladó 2 db újépítésű családi ház, csendes, rendezett utcában.ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: A telken belül 2 db, egymástól mind jogilag, mind természetben elválasztott családi ház épül fel. A hátsó ingatlan kerítéssel leválasztott. Szolgalmi út vezet az ingatlanjához.I. ház: Földszint: Bruttó 68nm alapterület. Nappali-amerikai konyha és étkező, vizesblokk és kamra, valamint közlekedő és garázsból áll. Felső szint: Bruttó 54nm. Nettó: 44nm. 3 db szoba, vizesblokk és közlekedő. A szobák napfényesek, kiválóan berendezhetőek. Ez az utcafront közelében fekvő családi ház. Esztétikus kerítés, minimál stílusú arculat, fiatalos homlokzat.II. ház: Földszint: Bruttó 69nm alapterület. Nappali-amerikai konyha és étkező, vizesblokk és kamra, valamint közlekedő és garázsból áll. Felső szint: bruttó 65nm. Nettó: 52nm. 4db szoba. Külön fürdőszoba és külön toalett. A hátsó ház szolgalmi úton közelíthető meg. Ez a terület a hátsó ház telekrészéhez tartozva, további autók beállására is lehetőséget ad, és ami különösen fontos, ennek a háznak a kertrésze teljesen zárt és abszolút intimitást nyújt a kertjében.Mindkét ingatlan remek válaszát lehet. Az alaprajzuk alapján elmondható, hogy akár további 1 szoba mindkét ház esetében kialakítható így igényektől függően akár egy nappali és 4szobás, vagy nappali 5 szobás ingatlan is kialakítható.ÁLLAPOT/ MŰSZAKI-ESZTÉTIKAI: Porotherm falazat. 10cm dryvit szigetelés, Alföldi vagy alföldi jellegű szaniterek. Burkolatok 3000Ft/nm. Riasztó rendszer kiépítve. Klíma kiállások.KEDVEZMÉNYES HITELEK, CSOK IGÉNYELHETŐ! REFERENCIA MUNKÁK MEGTEKINTHETŐEK!ÁTADÁS: 2017. II. félév.

0630,5410Mutat

Otthon-tár Ingatlan Kft.

Juhász Mária

ELADÓ POMÁZON ÚJÉPÍTÉSŰ, HÉV KÖZELI LAKÓPARKI LAKÁS, Pomázon a Szelistye sétányon eladó egy épülő társasházban 59 m2-es, 1+2 szobás első emeleti lakás, kulcsrakész állapotban. A nappalihoz 5 m2-es burkolt erkély kapcsolódik. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 10 cm dryvit szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel. A ház most épül, a lakás belső burkolatai megválaszthatóak. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó hangszigetelt, furnér fa felülettel, biztonsági zárral; az ablakok hőhídmentes, műanyag profilból készülnek, a belső ajtók acél matt kilincsekkel. A fűtést és meleg vizet házközponti kazán biztosítja lakásonkénti egyedi hőmennyiségmérőkkel, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész állapotban,a szaniterekkel együtt konyhabútor nélkül értendő. Külön tároló helyiség vásárolható minden lakáshoz, kül-vagy beltéri. A HÉV PÁR PERC sétával gyorsan elérhető, a lakópark lokációja kitűnő; a közelben óvoda, iskola, Spar, játszótér, stb, egy park közvetlen szomszédságában. Minden egy helyen: adásvételtől - a lakhatási engedélyig; az ingatlan bemutatásától-az építkezésen át- az átadásig; építési hitelek ügyintézése.Részletes felvilágosításért, valamint a teljes műszaki dokumentációért forduljon hozzánk bizalommal.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

30/999-2Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Metykó András

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 02046-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű SIÓFOKI LAKÁST.A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI LAKÁS  jellemzői:-Bruttó lakótér:114nm (fél terasszal)-terasz:79nm-egy saját zárt felszíni parkolót, valamint egy saját tárolót a vételár tartalmaz-minőségi anyagok, minőségi kivitelezés-ritkaságnak számító környezet (1.7ha-on)-a hűtés-fűtés hőszivattyús rendszerrel, egyedi méréssel történik-a lakás helyiségei padlófűtéssel vannak ellátva, valamint a nappaliban és a hálószobákban kétcsöves Fan-coil került beépítésre, melyek a hűtést biztosítják, valamint a padlófűtés terhelés mértékének megfelelően történő kiegészítését szolgálják-A lakás elosztása, felszereltsége:· Előszoba beépített tárolókkal· Tágas nappali - konyha teraszkapcsolattal· 2 hálószoba – mindkettőből kiléphetünk a csodálatos panorámát nyújtó teraszra· Sarokkádas és épített tusolós elrendezésű tágasfürdőszoba + wc· Külön wc· Fürdőszoba, WC és előszoba hidegburkolattal, a többi helyiség színben harmonizáló meleg burkolattal ellátva· Belső ajtók· Elektromos működtetésű árnyékolórendszer· Szúnyogháló minden nyílászárón· TV szolgáltatás kábelezése a hálószobákban és a nappaliban· Távfelügyelethez bekötött riasztó· Smart home rendszer: hűtés-fűtés, árnyékolás (internet alapú)-Szolgáltatások:· Fűtött felnőtt és gyermekmedence· Játszótér/sportolási lehetőségek· Grillező hely· Kerti bútorok a parkban és a medencerésznél· A kert és a parkolók megvilágítása· Távvezérelt kapu az utcafronton· Kóddal működő beléptető a Balaton partról· Térburkolattal ellátott közlekedő utak· Automata öntözőrendszer· Lift· Őrzés, gondnoki szolgáltatásAmennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy további információra van szűksége, hívjon bizalommal!Amennyiben a 02046-os számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI LAKÁS , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 418-1Mutat

LidoHome Siófok

Füzesi Csaba

ELADÓ POMÁZON ÚJÉPÍTÉSŰ, HÉV KÖZELI LAKÓPARKI LAKÁS, CSOK 10+10 támogatássalPomázon a Szelistye sétányon eladó egy épülő társasházban 75 m2-es, 1+3 szobás második emeleti belső kétszintes duplakomfortos lakás, kulcsrakész állapotban. A második emeleten 49 m2 alapterülettel és 5 m2 erkéllyel, a tetőtéri szinten 27 m2 alapterülettel és 8 m2 tetőterasszal. A galéria szintre belső lépcsőn lehet eljutni. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 10 cm dryvit szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel. A ház most épül, a lakás belső burkolatai megválaszthatóak. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó hangszigetelt, furnér fa felülettel, biztonsági zárral; az ablakok hőhídmentes, műanyag profilból készülnek, a belső ajtók acél matt kilincsekkel. A fűtést és meleg vizet házközponti kazán biztosítja lakásonkénti egyedi hőmennyiségmérőkkel, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész állapotban,a szaniterekkel együtt konyhabútor nélkül értendő. A lakáshoz igénybe vehető a CSOK támogatás. Külön tároló helyiség vásárolható minden lakáshoz, kül-vagy beltéri. A HÉV PÁR PERC sétával gyorsan elérhető, a lakópark lokációja kitűnő; a közelben óvoda, iskola, Spar, játszótér, stb, egy park közvetlen szomszédságában. Minden egy helyen: adásvételtől - a lakhatási engedélyig; az ingatlan bemutatásától-az építkezésen át- az átadásig; építési hitelek ügyintézése.Részletes felvilágosításért, valamint a teljes műszaki dokumentációért forduljon hozzánk bizalommal.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

30/999-2Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Metykó András

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!