Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

OÁZIS A VÁROS KÖZEPÉNEladó jó közlekedésnél, de mégis csendes kertvárosias környezetben lévő, déli - délnyugati fekvésű, világos nagy terekkel rendelkező, háromszintes, 230 nm-es családi ház, a kertben lévő 30 nm-es melléképülettel. A ház száraz, ablakos (angol akna), 30 nm-es pincéjében két burkolt helyiség és a gépészet kapott helyet. A földszinten a világos, körbenapozott, tágas nappaliban cserépkályha segít rá a fűtésre. A nyitott konyha, sok tároló szekrénnyel és spejzzal könnyíti meg a házimunka folyamatát . A nagyméretű gardrób és a lépcső alatti tároló mérhetetlen mennyiségű pakolási lehetőséget nyújt. A földszinten található még egy fürdőszoba WC-vel, zuhanyzóval, és egy teljes értékű vendég szoba. Az emeletre fa burkolatú lépcsőn jutunk fel, ahol két szoba, egy félszoba valamint egy sarok kádas+zuhanyzós fürdőszoba és egy külön WC van. A gardrób, és egy jó nagy, a tető alatt kialakított tároló helyiség további pakolási lehetőséget ad a beköltözőknek.A kertben ritka virághagymák, cserjék és fák várják a tavaszt. A ház elején konyhakertet alakított ki a tulajdonos. A parkolást motoros kapuval ellátott fedett gépkocsibeálló biztosítja.A melléképület akár különálló lakrész kialakítására is alkalmas. A ház 6 cm-es dryvit szigetelést kapott.ID: 192186INGYENES hitel tanácsadás!BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 192186

+36-70-320-9Mutat

GDN Ingatlanhálózat

Sávolyi Krisztina

Kiskunyhó Ingatlaniroda

KISPEST ÓVÁROSÁBAN, CSENDES UTCÁBAN ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, ELŐKERTES, KÖRBENAPOZOTT, DUPLA GARÁZSOS, CSALÁDI HÁZ .Fontosabb információk: a KÉTSZINTES három szobás+kettő nappalis, dupla komfortos, K-Ny-i fekvésű ház VILÁGOS és JÓ ÁLLAPOTÚ.A felső szint 1995-ben készült el, ekkor a FÖLDSZINTI RÉSZ TELJES MŰSZAKI ÉS ESZTÉTIKAI FELÚJÍTÁSRA került /víz-, villanyvezeték, csatorna, valamint a burkolatok/. Az ingatlan fűtését cirkó kazán, a meleg vízellátást hőtárolós gázbojler biztosítja. Az egész házban jó minőségű, fából készült, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre. Az ablakokon a szúnyogháló és távirányíthatós redőny van. Az ingatlan alaprajza változtatható. A földszinten egy válaszfal berakásával két külön bejáratú szobánk lehet, valamit a tetőtérben még egy szoba kialakítható!A földszinten fürdőkádas, az emeleten pedig zuhanyzós a fürdőszoba. Az ingatlanban a burkolatok: nagyon szép állapotú fa parketta és járólap. (az ingatlan kiürítése folyamatban van!)A ház alatt egy 25 nm-es, szigetelt pince van, melyben kialakításra került egy káddal ellátott fürdőszoba, egy különálló WC, valamint még egy kis szoba, amelyben jelenleg –elszeparálva- a kazán van .A Ház kívülről hőszigetelt, és a gondozott kertben két külön bejárattal rendelkező garázs van kettő gépkocsi részére.A KÖRNYÉK RENDEZETT, CSENDES, KULTÚRÁLT, KIVÁLÓ LAKÓKÖZÖSSÉGGEL, A HÁZ ELŐTT SZINTE SEMMI FORGALOM NINCS! JÓ A KÖZLEKEDÉS, AZ M 3-AS HATÁR ÚTI MEGÁLLÓ KB 15 PERC ALATT ELÉRHETŐ.HA FENTI ADOTTSÁGÚ INGATLANT KERES, EZT FELTÉTLEN ÉRDEMES MEGTEKINTENI!Az ingatlan mutatása rugalmasan, akár hétvégén is.További információért hívjon bizalommal.

06706067Mutat

Megvételre kínálom ezt a kétszintes, 70 nm-es lakást Wekerlén, a Határ úton lévő négylakásos társasházban. A lakás 95 %-ban teljesen fel van újítva. A földszinten a bejárat után az előszoba, egy nagy konyha és étkező, egy szoba, és a fürdőszoba található. Az emeletre falépcsőn jutunk fel, ahol a kis előtérből nyílik a két szoba és a fürdőszoba WC-vel.A lakás fűtését fatüzelésű vízteres kandalló látja el, de a most felújítás alatt álló földszinti fürdőszobában kialakításra került a gázcirkó vagy elektromos cirkó beüzemelési lehetősége is. A meleg-vizet gázbojler szolgáltatja most.Ez a ház is, mint wekerlei házak a világörökség részét képezik, így a felújítását ennek megfelelően végezték el. A házon 2007-ben teljes tetőcsere volt, majd azóta folyamatos felújításon vett részt: villanyvezeték csere, víz- és csatorna csövek cseréje, a ház 5 cm-es hőszigetelést kapott és új színezést, mindkét szinten új hőszigetelt ablakok és nyílászárók, az emeleten új padlóburkolat és a fürdőszoba is új.A kaput elektromos, távirányítós rendszer működteti. A lakáshoz tartozik a szokásjog alapján egy 150 nm-es terület is pluszban, amely kerítéssel van leválasztva a többi lakástól. Itt kialakításra kerülhet egy garázs, kerti szaletli, vagy kertnek használható.Nagyon jó a közlekedés, pár méterre van több tömegközlekedési eszköz megállója, a metró megálló is könnyedén elérhető, nagyon jó a bevásárlási lehetőség.Ajánlom annak, aki szeretne egy jól megközelíthető otthont egy folyamatosan karbantartott és szépen felújított házban.

06706067Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!