Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Corvin negyedben,Corvin sétánytól pár perc sétára 26 lakásos társasházban,csendes nyugodt helyen lévő,3. emeleti 54 nm-es téglaépítésű lakás, hozzátartozó fedett kocsibeállóval. A társasház 2002-ben épült (mi vagyunk az első tulajdonosok), a lakás jó elosztású, praktikus terekkel rendelkezik. Remek tárolási lehetőségként az előszobában fenyőfa beépített szekrény, a konyhában plafonig érő konyhabútor. A nappaliba francia erkélyajtón keresztül dől be a délelőtti napfény. A szobák ablakai egy Ybl Miklós által tervezett műemlék épületre néznek, amiben bölcsi és zeneiskola működik. A kisebb szobában néhány éve keményfa parkettára cseréltük a szőnyegpadlót.A fűtést és a melegvizet cirkó kazán adja.A folyosó utolsó lakása lévén nem járkál el senki a lakás előtt és a szélességéből adódóan olyan mintha egy saját teraszunk lenne.Bónuszként a lakás fölött lévő tetőtér rész beépítésével, mely jelenleg a társasház közös tulajdona, a lakásból kiépíthető feljárat segítségével (ez már szerkezetileg elő van készítve), akár belső kétszintessé is alakítható. Ez szuper lehetőség, azoknak akik nagyobb átalakításban vagy befektetésben gondolkodnak, amiben benne rejlik egy város fölé emelkedő tetőterasz lehetősége is.Az udvarban FEDETT kocsibeálló, a földszinten 3 nm-es zárható tároló is tartozik a lakáshoz (ez akadálymentesen megközelíthető, így akár babakocsi tárolásra is alkalmas). Bevásárlás:A Corvin Sétány 3 percre, mindenféle üzlettel amit el tudsz képzelni.Közlekedés:3-as metró, és a 4-6-os villamos 8 perc sétára, a 4-es metró 10 percre, 9-es busz és 83-as troli 3 percre.Az ingatlan tehermentes, megegyezés szerint birtokba vehető.

0630,9332Mutat

Wekerle Ingatlan

FÓRIZSNÉ BARÁTH BRIGITTA Ingatlanközvetitö

Hazai befektetői és ingatlanfejlesztő csoport saját beruházásában épül a korszerűen és magas színvonalúan megtervezett „VÍG-HÁZ” 78 lakásos beruházás a VIII. kerület Józsefváros Csarnoknegyedében lévő három telek összevonásával, a Víg u. 12-16. szám alatt.ÁTADÁS 2018. IV. NEGYEDÉV Gazdaságosan üzemeltethető prémium lakások kerülnek kialakításra. A lakások méretei is széles skálán mozognak 31-87 m2 között, kedvére választhat az első emeleti belső kertkapcsolatos lakásoktól, a kis ékszerdoboz méretű garzonokon keresztül a nagyméretű tetőteraszos lakásokig. Az épület és a lakások kimagasló műszaki tartalommal kerülnek átadásra, HŐSZIVATTYÚS MENNYEZET HŰTÉS-FŰTÉSSEL – www.ngbsh.hu - OKOSHÁZ megoldásokkal. A megépülő társasház energetikai besorolása: jelenleg A+.A társasház gépkocsival is jól megközelíthető, a parkolást tágas két szintes teremgarázs biztosítja, ahol az elektromos működésű személygépkocsik számára töltő kiállások lesznek előkészítve. Továbbá a lakások tulajdonosai saját, illetve üzemeltetett bejelentett autóikkal ingyenesen parkolhatnak a lakókörnyezetben.A budapesti belváros közeli elhelyezkedése kiváló kiindulópontot biztosít a mindennapi élet szempontjából, közel a város legjobb egyetemeihez, pár perc sétával a színházak, múzeumok, hagyományos és házias kifőzdék, éttermek, pubok, a körúton pedig a gyorséttermek széles választéka található.A kerület folyamatos fejlődésének köszönhetően a környék jól ellátott, óvoda, iskola, több bankfiók, Rendőrség, a felújított Rákóczi Téri Vásárcsarnok, SPAR Áruház mellett számos kisebb bolt is megtalálható.Kiváló a közlekedés, számtalan tömegközlekedési eszköz többek között az M2-M4 metró, 4-6-os villamos, több busz járat pár perc sétával elérhető, melyek a városrészek gyors megközelíthetőségét jelentik.ÉRTÉKESÍTÉS KÖZVETLENÜL A TULAJDONOS-BERUHÁZÓTÓL!Kérjük, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek!Műszaki, értékesítési és további információkért hívja bizalommal értékesítési kollégánkat.Látogasson el a projekt saját weboldalára www.vighaz.hu vagy keressen bennünket a Facebookon - Víg-Ház Ingatlanforgalmazási Kft. - ahol napra kész információkat és fényképeket talál az építkezés folyamatáról.

0630 7003Mutat

Víg-Ház Ingatlanforgalmazási Kft.

Duna house

Gyenes Gyuláné Éva

Eladó a Corvin negyednél az új Nokia székház szomszédságában, egyetemekhez közel, kiváló közlekedéssel egy magasföldszinti, hatalmas terekkel, Igényesen berendezett és kialakított 66nm-es 4 éve teljeskörűen felújított, fiatalos lakás.! A lakásban az összes vezetéket, fűtésrendszert kicserélték, új műanyag ablakok kerültek be redőnnyel felszerelve és egy több ponton záródó biztonsági ajtó is beépítésre került A ház rendezett parkra néz, kívül belül felújított rendes lakóközösséggel. A hatalmas parkra néző ablakoknak köszönhetően egész nap világos a lakás A fűtésről egy modern (gáz) cirkó rendszer gondoskodik radiátorokkal, a konyhában illetve fürdőszobában padlófűtéssel kiegészítve. A beépített gépesített konyhabútor az ár részét képezi, a további bútorok megegyezés szerint.Jelenleg albérlő lakja a lakást aki szívesen maradna megegyezés szerint. Kiadás szempontjából tökéletes lakás mert a két szoba egymástól független lakrészt képez így barátok, iskolatársak kényelmesen elférnek egymás mellett.Környék:Számos iskola és óvoda megtalálható a környéken, a közelben orvosi rendelő és közösségi park, ezen kívül pedig a Corvin-negyed nyújt kikapcsolódási lehetőséget az itt lakók számára.-Semmelweis Egyetem-Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium-A Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat felújított szakrendelője 400 m-A közeli Corvin sétányon éttermek, Fitness terem, bevásárlóközpont és mozi is megtalálható.Közlekedés:-- 3-as metró, klinikák vagy corvin megálló 5 perc séta - 4-es metró, melynek II. János Pál pápa téri megállója 10-12 perc séta- 4-6-os villamosok 9 perc sétára- 9-es busz, mely a Baross utcán közlekedik 3 perc sétával elérhetőÉrdeklődni: Papp JánosTel: +36709782503email: janos.papp.cdci@gmail.comReferencia szám: 426047-IB

06709782Mutat

CDCI Iroda Csalogány 21.

Papp János

Hazai befektetői és ingatlanfejlesztő csoport saját beruházásában épül a korszerűen és magas színvonalúan megtervezett „VÍG-HÁZ” 78 lakásos beruházás a VIII. kerület Józsefváros Csarnok negyedében lévő három telek összevonásával, a Víg u. 12-16. szám alatt.ÁTADÁS 2018. IV. NEGYEDÉV Gazdaságosan üzemeltethető prémium lakások kerülnek kialakításra. A lakások méretei is széles skálán mozognak 31-87 m2 között, kedvére választhat az első emeleti belső kertkapcsolatos lakásoktól, a kis ékszerdoboz méretű garzonokon keresztül a nagyméretű tetőteraszos lakásokig. Az épület és a lakások kimagasló műszaki tartalommal kerülnek átadásra, HŐSZIVATTYÚS MENNYEZET HŰTÉS-FŰTÉSSEL – www.ngbsh.hu - OKOSHÁZ megoldásokkal. A megépülő társasház várható energetikai besorolása: A+Parkoló és tároló helyiség igény szerint vásárolható, de nem kötelező!A társasház gépkocsival is jól megközelíthető, a parkolást tágas két szintes teremgarázs biztosítja, ahol az elektromos működésű személygépkocsik számára töltő kiállások lesznek előkészítve. Továbbá a lakások tulajdonosai saját, illetve üzemeltetett bejelentett autóikkal ingyenesen parkolhatnak a lakókörnyezetben.A budapesti belváros közeli elhelyezkedése kiváló kiindulópontot biztosít a mindennapi élet szempontjából, közel a város legjobb egyetemeihez, pár perc sétával a színházak, múzeumok, hagyományos és házias kifőzdék, éttermek, pubok, a körúton pedig a gyorséttermek széles választéka található.A kerület folyamatos fejlődésének köszönhetően a környék jól ellátott, óvoda, iskola, több bankfiók, Rendőrség, a felújított Rákóczi Téri Vásárcsarnok, SPAR Áruház mellett számos kisebb bolt is megtalálható.Kiváló a közlekedés, számtalan tömegközlekedési eszköz többek között az M2-M4 metró, 4-6-os villamos, több busz járat pár perc sétával elérhető, melyek a városrészek gyors megközelíthetőségét jelentik.ÉRTÉKESÍTÉS KÖZVETLENÜL A TULAJDONOS-BERUHÁZÓTÓL!Ingatlanközvetítők segítségét nem kérjük!Műszaki, értékesítési és további információkért hívja bizalommal értékesítési kollégánkat.Látogasson el a projekt saját weboldalára www.vighaz.hu vagy keressen bennünket a Facebookon - Víg-Ház Ingatlanforgalmazási Kft. - ahol napra kész információkat és fényképeket talál az építkezés folyamatáról.

0630 7003Mutat

Víg-Ház Ingatlanforgalmazási Kft.

Kiváló befektetési lehetőség: 71m2-es (69m2 + 4m2 loggia) lakás eladó, akár megbízható, hosszútávú, fizetőképes bérlővel! Napfényes, 3 szobássá alakítható, jó állapotú, házközponti fűtéses, ingatlant kínálunk eladásra az Orczy térnél, 1996-ban épült, jó házban, zárt belső udvari parkolóval!Tágas terekkel rendelkező, könnyedén alakítható, loggiás lakást kínálunk eladásra a Kálvária térnél, szép házban, jó lakóközösséggel, zárt belső udvari parkolóval. Az alig egy éve festett lakás jó állapotú, thermo üveges, fa keretes, redőnyös nyílászárókkal, radiátoros, házközponti fűtéssel és éjszakai árammal is rendelkezik. Rezsi költsége is kedvező: 37.000 Ft a közös költség, amely a szokásos díjakon felül (biztosítás, házfelújítási alap, szemétdíj, stb.) korlátlan vízfogyasztást és a fűtést, valamint a vízmelegítést is tartalmazza, a belső udvari parkolási lehetőséggel egyetemben. A jenlegi elrendezés szerint egy kisebb étkezőből külön nyílik a két egész szoba, de minimális ráfordítással és kis fantáziával ez amerikai konyhás nappalivá nyitható a konyhával és az előtérrel (lásd: képek között átalakítási terv). Ideális lehet kiadásra, mivel a hosszú távú bérlő maradna (nettó hozam: 6,7%, br. 15:%), de akár családosoknak is megfelelő. A lakóközösség csendes, összetartó és igényes, a ház közel 10MFt megtakarítással rendelkezik, frissen lett cserélve a kazán, a karbantartási és felújítási feladatokat mindig időben elvégzik (folyosó, lépcsőház, külső-belső homlokzatok is rendben). A gyorsan fejlődő környéken elérhető minden, amire szüksége lehet és a közlekedés is kiváló.***** Ha Hitelt Venne Fel, Vegye Fel A Legjobbtól, Személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön e-mailt! *****Great Investment: 71sqm apartment, with a loggia is for sale, with its inside parking space even with a reliable, long term, solvent tenant in a continuosly improving Distrinct of Budapest. This house-central heating flat is in a good condition has got 2 rooms, loggia, kitchen, dining room, separated toilet, bath and a hall with good light and great natural character.We offer this spacious property, with a loggia and an own inside (closed courtyard) parking lot, with good potentials located near the Kálvária Square, in a good residental community house. The flat, which has been painted for less than a year, is in a good condition, has got thermo-glazed wooden frame windows, with shutters, with house central heating and radiators and nighttime electricity as well. The monthly expenses is also favorable and countable: the common cost is 37,000 HUF includes to the usual costs (insurance, house renovation fund, garbage collection, etc.) and also includes unlimited water consumption, central heating and water heating along with the internal parking lot. According to the current layout, the two -separate opening- rooms from a smaller living/dining room, but with minimal expense and small imagination, this can be opened together with the kitchen and the foreground hall (see transformation plan for pictures). It's ideal for rent as the long-term tenants would stay (investment return: net. 6,7%, gross 15%), but it is family-friendly as well. Located on Baross St in the rapidly rising star of Budapest real estate, District 8.The residential community is quiet, cohesive and demanding, it has a saving of almost 10M HUF, the central boiler has been replaced recently, the maintenance and renovation work is always done on time (corridor, staircase, exterior and interior frontages of the buliding are fine). In the rapidly developing neighborhood you can find everything you need for the everydays and the public trasportation is also excellent. Come and take a look around personally. 27000000 FtÉrd: Dormány Kristóf 06 70 / 434 0010Referencia szám: LK411249

+36-(70) 4340Mutat

Hazai befektetői és ingatlanfejlesztő csoport saját beruházásában épül a korszerűen és magas színvonalúan megtervezett „VÍG-HÁZ” 78 lakásos beruházás a VIII. kerület Józsefváros Csarnok negyedében lévő három telek összevonásával, a Víg u. 12-16. szám alatt.ÁTADÁS 2018. IV. NEGYEDÉV Gazdaságosan üzemeltethető prémium lakások kerülnek kialakításra. A lakások méretei is széles skálán mozognak 31-87 m2 között, kedvére választhat az első emeleti belső kertkapcsolatos lakásoktól, a kis ékszerdoboz méretű garzonokon keresztül a nagyméretű tetőteraszos lakásokig. Az épület és a lakások kimagasló műszaki tartalommal kerülnek átadásra, HŐSZIVATTYÚS MENNYEZET HŰTÉS-FŰTÉSSEL – www.ngbsh.hu - OKOSHÁZ megoldásokkal. A megépülő társasház várható energetikai besorolása: A+Parkoló és tároló helyiség igény szerint vásárolható, de nem kötelező!A társasház gépkocsival is jól megközelíthető, a parkolást tágas két szintes teremgarázs biztosítja, ahol az elektromos működésű személygépkocsik számára töltő kiállások lesznek előkészítve. Továbbá a lakások tulajdonosai saját, illetve üzemeltetett bejelentett autóikkal ingyenesen parkolhatnak a lakókörnyezetben.A budapesti belváros közeli elhelyezkedése kiváló kiindulópontot biztosít a mindennapi élet szempontjából, közel a város legjobb egyetemeihez, pár perc sétával a színházak, múzeumok, hagyományos és házias kifőzdék, éttermek, pubok, a körúton pedig a gyorséttermek széles választéka található.A kerület folyamatos fejlődésének köszönhetően a környék jól ellátott, óvoda, iskola, több bankfiók, Rendőrség, a felújított Rákóczi Téri Vásárcsarnok, SPAR Áruház mellett számos kisebb bolt is megtalálható.Kiváló a közlekedés, számtalan tömegközlekedési eszköz többek között az M2-M4 metró, 4-6-os villamos, több busz járat pár perc sétával elérhető, melyek a városrészek gyors megközelíthetőségét jelentik.ÉRTÉKESÍTÉS KÖZVETLENÜL A TULAJDONOS-BERUHÁZÓTÓL!Ingatlanközvetítők segítségét nem kérjük!Műszaki, értékesítési és további információkért hívja bizalommal értékesítési kollégánkat.Látogasson el a projekt saját weboldalára www.vighaz.hu vagy keressen bennünket a Facebookon - Víg-Ház Ingatlanforgalmazási Kft. - ahol napra kész információkat és fényképeket talál az építkezés folyamatáról.

0630 7003Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!