Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Budakalászon Szent István telepen, 215 m2-es luxus családi ház, 720 m2-es telken eladó.A családi házban 1 falba épített stúdió hangrendszerrel felszerelt nappali kandallóval, 1 hőszigetelt üvegfalú ebédlő, 1 modern olasz konyha teljes gépesítettséggel, 4 szoba, mindegyik külön szinten és külön vécékkel és fürdőhelyiségekkel, 1 nagy méretű gardrób-öltöző helyiség, 1 szauna, 1 mosókonyha, 1 spejz került kialakításra. A lakóépület 5 fél szinten luxus igényeket is kielégítő, skandináv design szerinti külső és belső kialakításban, természetre néző jó hő- és hangszigetelésű, korszerű, nagy üvegfelületekkel és korszerű falszigeteléssel.Az épületet 30 négyzetméternyi terméskővel burkolt panorámás teraszok egészítik ki. A kerti lejárók szintén terméskővel burkoltak. Minden lakószinthez külön külső bejáratok is tartoznak részben terméskővel burkolt, részben rozsdamentes acélszerkezetű modern lépcsős kertkapcsolattal. A házat kiegészíti egy fűthető melléképület, melyben 28 négyzetméternyi bepolcozott tároló kapacitás található (itt helyezkednek el a lakóépület és a külső medence kazánközpontja is). A tároló felett 2db gépjármű tárolására alkalmas, távirányítóval nyitható-zárható, fedett gépkocsi tároló van kialakítva. A terasz előtt egy 11,5x4,5 méteres, mobil, teleszkópos tetejű, télen-nyáron használható, saját fűtésű úszómedence helyezkedik el, melynek zárt, hőszigetelt, közvetlen közlekedő kapcsolata is van az épülettel a téli használat céljából. A telek alsó felét egy betonozott alapú, műanyag borítású teniszpálya foglalja el, megfelelően magas kerítésekkel.

20/583-8Mutat

Budakalász, legszebb részén, privát környezetben most épülő földszintes családi ház eladó; CSOK felvehető (10+10), 3 gyermekkel is! Panorámás építési telekkel indul következő beruházásunk, 95 m2-es házak építésével. Természet közeli, csendes helyen, mégis közel a HÉVhez eladó egy épülő nappali+4szobás, duplakomfortos ház, saját, önálló 650 m2-es telekrésszel, kulcsrakész állapotban. Az amerikai konyhás nappali 20 m2-es burkolt terasszal kapcsolódik a kerthez, a 4 tágas szoba mellett kamra és háztartási helység is helyet kapott. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 10 cm dryvit szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel, Tondach cserépfedéssel. Az általános műszaki dokumentációnkon túl az ár extra kialakításokat is tartalmaz: utcafronton pergola a bejárat előtt, magasabb árkategóriában választható burkolatok, utcafronton aranytölgy nyílászárók a külső homlokzaton, 3 rétegű üvegezéssel, a kondenzációs turbó kazán beépített tárolóval; a padlástérben 20 m2 kerül kialakítására, amely pakolásra, tárolásra kiválóan alkalmas. A ház most épül, a burkolatok még megválaszthatók, a szanitereket is tartalmazza az ár. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó 4 ponton záródó, hőszigetelt, az ablakok hatkamrás nyílászárók, a belső ajtók színre pácolva. A fűtést és meleg vizet a kondenzációs kombi, tárolós kazán biztosítja, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész, konyhabútor nélkül, a kerítést, tereprendezést, kocsi beállót, járdát, tartalmazza. GARÁZS (20 vagy30 m2) felár ellenében kérhető. Minden egy helyen: adásvételtől - a lakhatási engedélyig; az ingatlan bemutatásától-az építkezésen át- az átadásig; építési hitelek, CSOK ügyintézése. Agglomerációnk legnagyobb, legkeresettebb építész csapata, (kiváló referenciákkal) gyors, pontos, vevő centrikus ügyintézéssel gondoskodik a zökkenőmentes kivitelezésről. Átadás 2017 második negyedévtől folyamatosan.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

20/208-9Mutat

Eladó Budakalászon PANORÁMÁS, csendes helyen, mégis közel a HÉV hez egy épülő 120 m2 es nappali+4szobás, duplakomfortos kétszintes családi ház, saját, önálló 330 m2-es telekrésszel, kulcsrakész állapotban. Az amerikai konyhás nappalihoz 20 m2-es erkély kapcsolódik, ahonnan lejuthatunk a kertbe. A 4 szoba mellett kamra és háztartási helység, valamint két gardrób is helyet kapott. A szobákból a 29 m2-es burkolt teraszra jutunk. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 15 cm szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel, beton cserépfedéssel, antracit színben. A padlástérben 20 m2 kerül kialakítására, amely pakolásra, tárolásra kiválóan alkalmas. A ház most épül, a burkolatok még megválaszthatóak, a szanitereket is tartalmazza az ár. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó 4 ponton záródó, hőszigetelt, az ablakok hatkamrás 3 rétegű üvegezéssel ellátott Salamander Brügmann nyílászárók. A fűtést és meleg vizet a kondenzációs kombi kazán biztosítja, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész, konyhabútor nélkül, a kerítést, tereprendezést,a kétállásos kocsi beállót, járdát, tartalmazza és CSOK 10+10 támogatással is megvásárolható. A ház a látványtervek alapján épül, a belső fotók a kivitelező korábbi referenciáiról készültek.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

30/999-2Mutat

Budakalász, legszebb részén, privát környezetben most épülő földszintes családi ház eladó; CSOK felvehető (10+10), 3 gyermekkel is! Panorámás építési telekkel indul következő beruházásunk, 90m2-es házak építésével. Természet közeli, csendes helyen, mégis közel a HÉVhez eladó egy épülő nappali+3szobás, duplakomfortos ház, saját, önálló 508 m2-es telekrésszel, kulcsrakész állapotban. Az amerikai konyhás nappali 20 m2-es burkolt terasszal kapcsolódik a kerthez, a 3 szoba mellett kamra és 2 fürdőszoba is helyet kapott. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 10 cm dryvit szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel, Tondach cserépfedéssel. A tetőtérben további 20 m2-t lehet kialakítani, ami pakolásra és tárolásra alkalmas. A ház most épül, a burkolatok még megválaszthatók, a szanitereket is tartalmazza az ár. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó 4 ponton záródó, hőszigetelt, az ablakok hatkamrás nyílászárók, a belső ajtók színre pácolva. A fűtést és meleg vizet a kondenzációs kombi kazán biztosítja, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész, konyhabútor nélkül, a kerítést, tereprendezést, kocsi beállót, járdát, tartalmazza. Minden egy helyen: adásvételtől - a lakhatási engedélyig; az ingatlan bemutatásától-az építkezésen át- az átadásig; építési hitelek, CSOK ügyintézése. Agglomerációnk legnagyobb, legkeresettebb építész csapata, (kiváló referenciákkal) gyors, pontos, vevő centrikus ügyintézéssel gondoskodik a zökkenőmentes kivitelezésről.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

20/208-9Mutat

Eladó, Budakalászon, csendes zsákutcában, egy gyorsan költözhető, újszerű, kifogástalan állapotban lévő, 220 m2, földszintes családi ház, 855 m2 telekkel. A ház tartalmaz egy 40 m2 galériás /rakodóteres/ dupla beállós garázst, és egy 65 m2 burkolt teraszt! A padlástéren 30 m2 rakodó, tároló felület került kialakításra. Kiváló alaprajzi elrendezésű (gyakorlatilag nincs közlekedő-folyosó). Az amerikai konyhás nappali: terasz- és kertkapcsolatos. A ház két végében található a 2-2 szoba, külön fürdőszobával. Burkolatai, szaniterei prémium minőségűek, valamint beépített dizájn klíma emeli a minőséget. Az egyedi konyhabútort az ár tartalmazza, a hozzá tartozó szintén prémium kategóriájú szagelszívóval. A ház fűtése kondenzációs és melegíz tárolós gázcirkóval megoldott, padlófűtéssel és a szobákban radiátoros fűtéssel vegyesen. Alacsony rezsijét, a 30 cm porotherm tégla +20 cm szigetelés, a 3 rétegű ablakok, a lábazat és a tetőtér hőszigetelése biztosítja. További extrák: kiépített riasztórendszer, automata garázsajtó, biztonsági bejárati ajtó, videós kaputelefon, zárt fa kerítés elektromos kapuval. Nyugati fekvésű, világos, napfényes ház. A gondozott, parkosított kertben automata öntözőrendszer van, segítségével a cserepes virágok öntözése is megoldott. Minden infrastruktúra pár perc sétával elérhető: bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, HÉV, művelődési ház, orvosi rendelő, sportolási lehetőségek. Kifejezetten ajánlom gyermekes családok részére.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

20/208-9Mutat

Budakalász Duna parti részén eladó egy különleges, egyedien hívogató 170 m2-es családi ház, 641 m2-es telken. (Nem ártér, lakóház minősítés!)Gyönyörű természeti környezetben, ugyanakkor HÉV-től 15-20 perc sétára, sík területen áll a D/K-i fekvésű, hatalmas terasszal és erkélyekkel rendelkező 3 szintes ház. Igény esetén akár két külön lakássá is alakítható.A földszint 100 m2: a padlófűtéses, beépített szekrényes előszobából hangulatos kandallós nappali, valamint egy varázslatos konyha külön ablakos kamrával nyílik. A földszinten található még a fürdőszoba, szauna és a mosószoba. Déli fekvésű csodálatos atmoszférájú burkolt terasz is a relaxációt segíti.Emelet 70 m2: 3 teraszos világos szobával, fürdőszobával és gardróbszobával.Az egész ház alápincézett, 100 m2, ahol 2 gépkocsi részére padlófűtéses garázs és még 5 külön helyiség található, ami akár vállalkozási célra is alkalmas.Az alacsony fenntartási költség: fúrt kút, jól szigetelő fa nyílászárók, modern elektromos kazán, földalatti, 5 m3-es gáztartály. Szabvány szerint kialakított szennyvíztároló, riasztó rendszer előkészítés. Parkosított kert, ahol akár több kutya számára is van élettér.Hévvel, autóval egyszerűen és gyorsan megközelíthető, MO-ás autópálya és bevásárlóközpont a közelben. Omszki és bányatavak sportolási lehetőséget nyújtanak.Budapesti, elsősorban V. kerületi lakás beszámítható.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

20/336-5Mutat

Budakalász, legszebb részén, privát környezetben most épülő földszintes családi ház eladó; CSOK felvehető (10+10), 3 gyermekkel is! Panorámás építési telekkel indul következő beruházásunk, 92 m2-es házak építésével. Természet közeli, csendes helyen, mégis közel a HÉVhez eladó egy épülő nappali+3szobás, duplakomfortos ház, saját, önálló 409 m2-es telekrésszel, kulcsrakész állapotban. Az amerikai konyhás nappali 20 m2-es burkolt terasszal kapcsolódik a kerthez, a 3 tágas szoba mellett kamra és háztartási helység is helyet kapott. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 10 cm dryvit szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel, Tondach cserépfedéssel. Az általános műszaki dokumentációnkon túl az ár extra kialakításokat is tartalmaz: utcafronton pergola a bejárat előtt, magasabb árkategóriában választható burkolatok, utcafronton aranytölgy nyílászárók a külső homlokzaton, 3 rétegű üvegezéssel, a kondenzációs turbó kazán beépített tárolóval; a padlástérben 20 m2 kerül kialakítására, amely pakolásra, tárolásra kiválóan alkalmas. A ház most épül, a burkolatok még megválaszthatók, a szanitereket is tartalmazza az ár. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó 4 ponton záródó, hőszigetelt, az ablakok hatkamrás nyílászárók, a belső ajtók színre pácolva. A fűtést és meleg vizet a kondenzációs kombi, tárolós kazán biztosítja, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész, konyhabútor nélkül, a kerítést, tereprendezést, kocsi beállót, járdát, tartalmazza. Minden egy helyen: adásvételtől - a lakhatási engedélyig; az ingatlan bemutatásától-az építkezésen át- az átadásig; építési hitelek, CSOK ügyintézése. Agglomerációnk legnagyobb, legkeresettebb építész csapata, (kiváló referenciákkal) gyors, pontos, vevő centrikus ügyintézéssel gondoskodik a zökkenőmentes kivitelezésről. Átadás 2018 második negyedévtől folyamatosan.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

20/208-9Mutat

Saját részre, mérnök tulajdonos által, igényesen megépített, 214 m2-es családi ház eladó Budakalász csendes, szép utcájában, 761 m2-es telken.A ház lakói 2000-ben költöztek be a tetőtér beépítéses, fűtött szuterénnel rendelkező, téglaépítésű házba. Az egész ingatlanra a rendezett jelző illik. A kert gondozott, parkosított, intim életteret adva az itt élő családnak. A nappaliból hatalmas kövezett terasz biztosít közvetlen kapcsolatot a kerttel, ahol épített kemencében sülhetnek a finomságok.Az utcáról fedett teraszon keresztül léphetünk be a tágas előszobába, amiben jobb oldalon végig beépített gardróbszekrény várja a hazaérkezők kabátjait.A 47 m2-es világos nappaliból a tágas konyhába vezet az út, amiből az élelmiszerek tárolására szolgáló kamra nyílik.A földszinten még egy kellemes hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön WC található. Ezen a szinten van a garázs is, ahová az utcáról könnyedén beállhatunk.Az egész teret befűti a nappaliban elhelyezett kályha, de ha valaki kényelmesebb megoldást szeret, gázcirkó készülék által melegített lapradiátorokon keresztül varázsolhat meleget.Kényelmes falépcső vezet a tetőtérbe, amely jelenleg egyterű, de az új tulajdonos igényei szerint akár 3 szoba is kialakítható. Itt van még egy gardróbszoba és egy kövezett zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. Az egész utcafronti részen erkély húzódik.A padlástér egyedi hangulatát a fagerendák és faborítás adják, melyek esztétikai funkciójukon kívül szigeteltek és tűzálló bevonattal ellátottak.A teljes szuterén rész járólapos, radiátorral fűthető: műhely, tároló és jelenleg játszószobának használt nagy helyiségre oszlik.Bevásárlási lehetőség, óvoda, játszótér a közelben, HÉV 15 perc séta, vagy helyi buszjárattal 5 perc.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

20/336-5Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!