Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01359-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BALATONFÖLDVÁRI TÁGLALAKÁSÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS JELLEMZÖI:  A társasház Balatonföldvár központjához közel, a nyaralóövezetben található! Rövid sétával lejuthatunk a Balaton partra - Kvassay sétányra, a vitorlás kikötőbe. Elhelyezkedése miatt nyaralónak és állandó lakásnak is kiválóan alkalmas. A 13db új kialakítású lakás, kulcsrakész állapotban kerül majd átadásra. Azonban most még a vevők egyéni igényei alapján, lehetőség van némi változtatásokra, akár két egymás melletti lakás összenyitására is!Éven át használható, elektromos (cirkó) fűtésű lakásokSaját belső parkolóKözös költség 9000Ft/hó4*7m-es kültéri medenceNyáron visszabérlésre is van lehetőség 30-40napos töltöttséggelKikötő 400m, hajótárolás az udvaron saját területenVárható átadás: 2017. november              1. lakás -  37 m2 Nappali- étkező - konyha 17,64m2Fürdő 2,83m2Galéria 17,07m2                        A lakás az udvar felől közelíthető meg. Itt a közel 18nm-es amerikai konyhás nappaliba jutunk, ebből nyílik a fürdőszoba. A hálószoba pedig a galérián lesz kialakítva!A lakáshoz tartozik még egy terasz előtte saját használatú udvarrésszel, valamint egy saját parkolóhely.Amennyiben a 01359-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS , vagy bármely a kínálatunkban található TÉGLALAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01155-ös számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, jó állapotú BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS.LIDO HOME SIÓFOK által kínált FÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS JELLEMZÖI:A lakás Balatonföldvár központi részén, 4szintes társasház földszintjén található.Külön előnye, hogy a lakáshoz két nagy, de egybefüggő 36nm-es terasz tartozik, mely akár lekeríthető is.Így egy sorházi lakás előnyeit élvezhetik itt a földszinten, ahol akár grillpartit is tarthatnak a saját udvarban.A lakás belül is igen jó elrendezésű. A bejárat felől előszoba, konyha, kamra és egy tágas 24nm-es nappali található.Lakáson belül egy pár lépcsős szinteltoláson át jutunk le egy másik előszobába, ahonnan a két hálószoba, a fürdőszoba és egy külön wc nyílik.A fűtésről gázcirkó kazán gondoskodik radiátorokkal. Az épület összközműves és minden lakás saját mérőkkel rendelkezik.A társasház 1990-ben épült így a lakásra ráfér némi felújítás, viszont némi ráfordítással egy kényelmes szép lakást lehet belőle varázsolni, amihez plusz értéket ad, hogy saját kis udvar is kialakítható!A lakáshoz tartozik még egy 4 nm-es saját tároló!A közös költség 6000 Ft/hó. A központ 600m, a vízpart 1100m,  a kikötő 1400m, a strandok 2km-re találhatóak az épülettől!Amennyiben a 01155-ös számú a LIDO HOME által kínált FÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található TÉGLALAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!  

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 15500224-es számú BALATONFÖLDVÁRI TÁGLALAKÁSÁT!LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS JELLEMZÖI:  A társasház Balatonföldvár keleti strandjához és a szántódi bevásárló központhoz közel, a nyaralóövezetben található! Rövid sétával mindkettő könnyen megközelíthető. Elhelyezkedése miatt nyaralónak és állandó lakásnak is kiválóan alkalmas.A lakások a már meglévő épület átalakításával, modernizálásával lesznek kialakítva, a leendő tulajdonosok elképzeléseinek figyelembe vételével. Így aki időben lép még szinte teljesen saját igényeire szabhatja leendő lakását.Az épületben  összesen 9-10 db lakás lesz kialakítva, melyek igény szerint akár kulcsrakész akár szerkezetkész állapotban is átvehetőek!Az ingatlan minden közművel rendelkezik, a tervezett fűtési mód gáz-cirkó fűtés radiátorokkal, de egyedi igények itt is megvalósíthatóak.Minden lakáshoz tartozik egy saját belső parkoló, de igény esetén garázs is vásárolható!Az első ütemben készülő 2 földszinti lakás várhatóan átadása: 2017. november-december!              1. lakás -  53.43 nm (+ 65.25nm fedett terasz-télikert)-A mellékelt terv alapján az 1-es számú lakás az épület fronti részén helyezkedik el ÉNY - ÉK tájolású! -A lakás előtt jelenleg egy tágas 65 nm-es télikert található. Ez igény szerint megtartható, átalakítható, akár plusz hálószoba , illetve nyitott és zárt teraszrész is kialakítható belőle, a leendő tulajdonos elképzelése szerint. -A télikerten kivüli hasznos alapterülete a lakásnak 53,43nm.-A lakás tervezett elosztása egy tágas amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és fürdőszoba külön bejáratú wc-vel.A balatonföldvári keleti strand és a szántódi szabad strand 900m, a szántódi bevásárló központ 600m, a balatonföldvári vitorlás kikötő és hajóállomas 1500m a szántódi rév 2500m, az M7 autópálya 5km távolságra található!Hívjon, nézze meg és kösse le az Önnek megfelelő lakást még ma! Ne maradjon le erről az egyedi lehetőségről! Amennyiben a 15500224-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS , vagy bármely a kínálatunkban található TÉGLALAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 15500225 számú BALATONFÖLDVÁRI TÁGLALAKÁSÁT!LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS JELLEMZÖI:  A társasház Balatonföldvár keleti strandjához és a szántódi bevásárló központhoz közel, a nyaralóövezetben található! Rövid sétával mindkettő könnyen megközelíthető. Elhelyezkedése miatt nyaralónak és állandó lakásnak is kiválóan alkalmas.A lakások a már meglévő épület átalakításával, modernizálásával lesznek kialakítva, a leendő tulajdonosok elképzeléseinek figyelembe vételével. Így aki időben lép még szinte teljesen saját igényeire szabhatja leendő lakását.Az épületben  összesen 9-10 db lakás lesz kialakítva, melyek igény szerint akár kulcsrakész akár szerkezetkész állapotban is átvehetőek!Az ingatlan minden közművel rendelkezik, a tervezett fűtési mód gáz-cirkó fűtés radiátorokkal, de egyedi igények itt is megvalósíthatóak.Minden lakáshoz tartozik egy saját belső parkoló, de igény esetén garázs is vásárolható!Az első ütemben készülő 2 földszinti lakás várhatóan átadása: 2017. november-december!              2. lakás -  78.82 nm (+ terasz +kizárólagos használatú udvarrész)-A mellékelt terv alapján az 2-es számú lakás az épület fronti részén helyezkedik el ÉK - DK tájolású! -A lakáshoz külön bejáratú, kizárólagos használatú udvarrész tartozik, itt opcionálisan garázs is kialakítható.-A lakás hasznos alapterülete 78.82nm.-A lakás tervezett elosztása egy tágas amerikai konyhás nappali, két hálószoba, gardrób és fürdőszoba külön bejáratú wc-vel. Saját udvarra néző terasszal.A balatonföldvári keleti strand és a szántódi szabad strand 900m, a szántódi bevásárló központ 600m, a balatonföldvári vitorlás kikötő és hajóállomas 1500m a szántódi rév 2500m, az M7 autópálya 5km távolságra található!Hívjon, nézze meg és kösse le az Önnek megfelelő lakást még ma! Ne maradjon le erről az egyedi lehetőségről! Amennyiben a 15500224-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS , vagy bármely a kínálatunkban található TÉGLALAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01355-ös számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁSÁTl.LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS JELLEMZÖI:  A 6 lakásos társasház Balatonföldvár központjában található, mégis csendes, zöldövezeti részen - közel a park, játszótér, csigalépcső a magas-partra. Rövid sétával lejuthatunk a Balaton partra - Kvassay sétány, vitorlás kikötő. Elhelyezkedése miatt nyaralónak és lakásnak is kiválóan alkalmas.Az épület 3 szintes: földszint, 1. emelet, 2. emelet.A földszinten 2 db lakás található, melyek közül a keleti egység önálló kapubejáróval, autó beállási lehetőséggel rendelkezik.A többi lakás a közös közlekedő-lépcsőházon keresztül érhető el, illetve az előkertben került kialakításra minden egység számára a parkolóhely, mely tolókapuval zárható.Az első emeleten 3 db lakás helyezkedik el, kettő az utca felé, parkra nyíló kilátással, egy pedig a hátsó kertre néz.A második emeleten 1 db lakás van saját tetőterasszal, és itt található a lépcsőházból mindenki számára elérhető és használható, kertre néző napozó terasz is.A lakások mindegyike saját mérőórával rendelkezik, gáz központi fűtéssel (saját kazán lakásonként) és terasz vagy tetőterasz biztosítja a pihenés, kikapcsolódás lehetőségét.A kert közös használatú, alkalmas "kerti party"-k tartására.Minden lakáshoz, saját önálló tároló és egy gépkocsibeálló tartozik, melyek az ár részét képezik. A Balaton 200 méterre található.Amennyiben a 01355-ös számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található TÁGLALAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01949-- számú,  Balatonföldvári 17nm-es apartman lakást!A LIDO HOME SIÓFOK által kínált  BALATONFÖLDVÁRI LAKÁS jellemzői:Az apartman Balatonföldvár nyaralóövezetben, közel a hajóállomáshoz található egy 13 lakásos nyaralóházban.Önálló hrsz-szal rendelkező  17 m2-es három évvel ezelőtt teljes körűen felújított, IKEA bútorokkal berendezett  üdülőegység  kedvező áron eladó. A szépen ápolt park kellemes lehetőséget kínál a szabadtéri pihenésre. Az üdülő zárt parkolóval rendelkezik. Az épületre telepített napkollektor biztosítja a meleg vizet. A nyugodt, mégis frekventált helyen fekvő üdülőtől 200 m-re van a kikötő, a szabad strand és a vasútállomás.A nyaralóház földszintjén egy nagy közös társalgó található, mely az északi és a keleti oldalról üvegfallal körbehatárolt, így rossz idő esetén is van hely szabadtéri programokra. A házhoz egyébként nagy két utcára nyíló telek tartozik. A kert télen nyáron gondozott. A parkolás telken belül megoldható sőt télen vitorláshajók tárolása is lehetséges. A kikötő 2perc a strand 5 perc sétára található a háztól.Amennyiben a 01949 -- számú a LIDO HOME által kínált APARTMAN LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található APARTMAN LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

100% kényelem és minőség - eladó TÁRSASHÁZI LAKÁS BALATONFÖLDVÁRONA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01892-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BALATONFÖLDVÁRI TÁRSASHÁZI LAKÁST.A LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI TÁRSASHÁZI LAKÁS jellemzői:-A 83nm-es erkélyes lakás Balatonföldvár központjában téglaépítésű társasházban található.-Az épület 1973-ban épült és 1998-ban lett felújítva.-A lakás tágas, jó elosztású.-Az egész lakás világos napfényes, mivel DNY - ÉK-i tájolása miatt körbejárja a nap.-Elosztását tekintve ÉK-re néz a nappali, az erkély, valamint két hálószoba. Midegyikből kilátás nyílik a halastóra. A 3. hálószoba és a konhya DNY-ra néz illetve innen van a lakás bejárata egy nyitott folyosóról, mely lényegében még egy pluszt erkélyként funkcionálhat. A lakás két fürdőszobával rendelkezik, az egyik zuhanyzós, a másik kádas. Van továbbá még egy külön wc és egy kamra is. -A nappali és a hálószobák faparkettás, míg a többi helyiség kerámia burkolatúak.-Fűtése gázkonvektorokkal megoldott, illetve a nappaliban egy fatüzelésű kályha is rendelkezésre áll.-A lakáshoz két garázs és parkolóhely is tartozik.-A Balaton-partig 700 méter a távolság. A központ 200m, a kikötő 1100m, a vasútállomás 700m.-A város központja, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, vendéglátó egységek, üzletek pár perces sétával könnyen elérhetők.-Állandó lakásnak nincs is ennél jobb választás, de a vízpart közelsége miatt akár nyaralónak is ajánlom!-A lakás rugalmasan megtekinthető!Amennyiben a 01892-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található  BALATONI TÁRSASHÁZI LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

Kizárólag Irodánk megbízásban! A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01539 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁSÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS jellemzői:Balatonföldvár csendes lakótelepi részén a Balatontól körülbelül 700 m-re található ez a magasföldszinti jó állapotú társasházi lakás. A központ pár perc sétára van. Az épület tégla építésű, egyedi fűtéssel rendelkezik, környezete csendes és rendezett. Az ár 2 db tágas garázst tartalmaz, az egyik szerelő aknával ellátott. Valamint tartozik hozzá egy padlás rész is. A lakáson idén cseréltek nyílászárókat így költséghatékonyabb és biztonságosabb. A lakásba érkezve a közlekedőbe jutunk, innen nyílik egy tágas jól felszerelt fürdő, ahol a kazán kapott helyet, mely a meleg vizet szolgáltatja. Külön WC helyiség. Komfortos konyha, ahol minden elfér amire csak szüksége lehet, innen nyílik egy spájz, ami száraz és kellően hűvös. Ezen kívül egy természetes fényben gazdag szoba, egy nappali, ahonnan nyílik a tágas saját terasz, valamint egy hatalmas hálószoba.A lakás rugalmasan megtekinthető bármikor.Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben a 01539 számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI TÉGLALAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található TÉGLALAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

A siófoki City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál egy 61 nm-es, magasföldszinti, erkéllyel rendelkező, hőszigetelt, kőröshegyi társasházi lakást.Az ingatlan egy három lakásos társasházban található, igényesen felújított, akár az udvari rész.Maga az épület 2009-ben lett felújítva, a lakás pedig 2015-ben, ennek köszönhetően a berendezés, és a burkolatok igényesek, modernek lettek.Egy hosszú folyóson át juthatunk a tágas, amerikai konyhás nappaliba. A  folyósóról nyílik a WC, a külön fürdőszoba, és a kis hálószoba, a nappalibó a tágas, nagy hálószoba. Az ingatlan adottságait kihasználva az erkély végigfut a két szobán, és a nappalin is.Kondenzációs kazán gondoskodik a fűtésről, és a melegvíz ellátásról, mely interneten keresztül is beállítható. Hűtő-fűtő klímával is felszerelt a lakás.Az épület kívűlről hőszigetelt 8 cm-es dryvit rendszerrel. Mindenhol műanyag, 5 légkamrás nyílászárók kerültek beépítésre.A lakáshoz saját udvar tartozik, parkolás pedig a ház előtti udvaron lehetséges.Az ingatlannal együtt megvásárolható a teljes berendezés, a háztartási gépekkel együtt.Az Ár FIX! Teljes bútorzattal történő vásárlás esetén az ár 17,99M Ft!Opcionálisan megvásárolható hozzá garázs is, melynek ára 1,5M Ft!Az ingatlan Balatonföldvár határán helyezkedik el. A lakás elhelyezedése és adottsága szempontjából mindenkinek ajánlom, nyaralásra, kiadásra, ott lakásra. A központ, és a Balaton csak öt perc autóval.Remélem felkeltettem érdeklődését. NÁLAM ÖN AZ ELSŐ! Hívjon vagy írjon az alábbi elérhetőségeim egyikén a hét minden napján, akár hétvégén is!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Élvezze a belváros és a Balaton közelsége adta előnyöket egy tágas, nagycsaládosoknak is ideális lakásban a déli part egyik legszebb városában!Balatonföldvár frekventált utcájában kínálom megvételre ezt a 9 lakásos társasházban lévő 83 nm-es, K-Ny-i tájolású, jó állapotú 1.emeleti öröklakást.A lakótér központja a 25 nm nagyságú nappali-étkező kombináció, innen közelíthetjük meg a hangulatos loggiát, mely a belső tóra és a Kőröshegyre néző csodálatos panorámával ajándékozza meg tulajdonosát. A lakás további három szobával, két fürdőszobával (egy kádas és egy zuhanyzós), világos, erkélyre néző konyhával, spejzzel és előtérrel rendelkezik, kényelmes életteret nyújtva az itt lakóknak. Az otthon melegét a gázkonvektorok mellett a nappaliban elhelyezett, hangulatos fatüzeléses kályha nyújtja.A lakáshoz továbbá tartozik egy 4 nm-es saját tároló, valamint egy nagyobb közös tároló is, ezen felül egy garázs is a vételár részét képezi.Bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, buszmegálló a közvetlen közelben, a vasútállomás, valamint a BALATON, szabadstrand, mindössze 3-400 méterre található.A lakás tökéletes elhelyezkedéséből adódóan nemcsak állandó lakhatásra, de nyaralónak is kiváló választás!Csupán pár perces sétával gyönyörködhet a Balaton látványában, az egyedi hangulatú földvári kikötőben, sétálhat a méltán népszerű Kvassay sétányon, vagy a virágzó parkokban...Ha megtetszett, hívjon alábbi elérhetőségeimen!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. /Sió Pláza földszint/8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

ÁRCSÖKKENÉS!A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonföldvár központjában, vízközelben, egy csendes utcában újonnan kialakított 6 lakásos társasházban lévő lakásokat.Az épület 3 szintes: földszint, 1. emelet, 2. emelet.A földszinten 2 db lakás található, melyek közül a keleti egység önálló kapubejáróval, autó beállási lehetőséggel rendelkezik.A többi lakás a közös közlekedő-lépcsőházon keresztül érhető el, illetve az előkertben került kialakításra minden egység számára a parkolóhely, mely tolókapuval zárható.Az első emeleten 3 db lakás helyezkedik el, kettő az utca felé, parkra nyíló kilátással, egy pedig a hátsó kertre néz.A második emeleten 1 db lakás van saját tetőterasszal, és itt található a lépcsőházból mindenki számára elérhető és használható, kertre néző napozó terasz is.A lakások mindegyike saját mérőórával rendelkezik, gáz központi fűtéssel (saját kazán lakásonként) és terasz vagy tetőterasz biztosítja a pihenés, kikapcsolódás lehetőségét.A kert közös használatú, alkalmas "kerti party"-k tartására.A város központjában található az ingatlan, mégis csendes, zöldövezeti részen - közel a park, játszótér, csigalépcső a magaspartra. Rövid sétával lejuthatunk a Balaton partra - Kvassay sétány, vitorlás kikötő. Elhelyezkedése miatt nyaralónak és lakásnak is kiválóan alkalmas.Minden lakáshoz, saját önálló tároló és egy gépkocsibeálló tartozik, melyek az ár részét képezik. A Balaton 200 méterre található.Jó szívvel tudom ajánlani mindenki számára a Balaton déli partjának kedves, tengerparti hangulatú városában lévő ingatlant.Hívjon, hogy mielőbb megnézhesse és megvásárolhassa balatoni ingatlanát.Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Kivételes ajánlat!!! Balatonföldvár-Völgyhíd között elhelyezkedő, napfényben úszó 61 nm-es , 2+fél szobás lakás ,16 nm-es erkéllyel +GARÁZS+felszíni beálló + saját kertrész eladóvá vált. Az ingatlan egy három lakásos társasházban található, igényesen felújított, akár az udvari rész.Balatonföldvár központja és a balatonpart 2 km-re található, bevásárlási lehetőség közvetlen a ház előtt található kisbolt. Maga az épület 2009-ben lett felújítva, a lakás pedig 2015-ben, ennek köszönhetően a berendezés, és a burkolatok igényesek, modernek lettek.Egy hosszú folyóson át juthatunk a tágas, amerikai konyhás nappaliba. A folyosóról nyílik a WC, a külön fürdőszoba, és a kis hálószoba, a nappaliból a tágas, nagy hálószoba. Az ingatlan adottságait kihasználva az erkély végigfut a két szobán, és a nappalin is.Kondenzációs kazán gondoskodik a fűtésről, és a meleg víz ellátásról, mely interneten keresztül is beállítható. Hűtő-fűtő klímával is felszerelt a lakás.Az épület kívülről hőszigetelt 8 cm-es dryvit rendszerrel. Mindenhol műanyag, 5 légkamrás nyílászárók kerültek beépítésre.A lakáshoz saját kertrész tartozik +GARÁZS + felszíni beálló.Az ingatlannal együtt megvásárolható a teljes berendezés, a háztartási gépekkel együtt.Az ingatlan Balatonföldvár határán helyezkedik el. A lakás elhelyezkedése és adottsága szempontjából mindenkinek ajánlom, nyaralásra, kiadásra, ott lakásra. A központ, és a Balaton csak öt perc autóval.Jelenleg ki van adva szeptember 30-ig havi 120 ezer forintért.

SIÓFOKI OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja BALATONFÖLDVÁRON ezt a 119233-as számú, 83nm-es TÁRSASHÁZI LAKÁST ! A TÁRSASHÁZI LAKÁS jellemzői:-A 83nm-es erkélyes lakás Balatonföldvár központjában téglaépítésű társasházban található.-Az épület 1973-ban épült és 1998-ban lett felújítva.-A lakás tágas, jó elosztású.-Az egész lakás világos napfényes, mivel DNY - ÉK-i tájolása miatt körbejárja a nap.-Elosztását tekintve ÉK-re néz a nappali, az erkély, valamint két hálószoba. Midegyikből kilátás nyílik a halastóra. A 3. hálószoba és a konyha DNY-ra néz, illetve innen van a lakás bejárata egy nyitott folyosóról, mely lényegében még egy pluszt erkélyként funkcionálhat. A lakás két fürdőszobával rendelkezik, az egyik zuhanyzós, a másik kádas. Van továbbá még egy külön wc és egy kamra is. -A nappali és a hálószobák faparkettás, míg a többi helyiség kerámia burkolatúak.-Fűtése gázkonvektorokkal megoldott, illetve a nappaliban egy fatüzelésű kályha is rendelkezésre áll.-A lakáshoz két garázs és parkolóhely is tartozik.-A BALATON-partig 700 méter a távolság. A központ 200m, a kikötő 1100m, a vasútállomás 700m.-A város központja, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, vendéglátó egységek, üzletek pár perces sétával könnyen elérhetők.-Állandó lakásnak nincs is ennél jobb választás, de a vízpart közelsége miatt akár nyaralónak is ajánlom!-A lakás rugalmasan megtekinthető!Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 119233-as számú TÁRSASHÁZI LAKÁS BALATONFÖLDVÁRON  vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkból, hívjon a +36-70-703-8450-es számon!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

Kizárólag a siófoki OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja ezt a BALATONFÖLDVÁRI , ÚJ KIALAKÍTÁSÚ, FÖLDSZINTI, 2 SZOBÁS, GALÉRIÁS LAKÁST !A társasház Balatonföldvár központjához közel, a nyaralóövezetben található! Rövid sétával lejuthatunk a Balaton partra - Kvassay sétányra, a vitorlás kikötőbe. Elhelyezkedése miatt nyaralónak és állandó lakásnak is kiválóan alkalmas. A 13db új kialakítású lakás, kulcsrakész állapotban kerül majd átadásra. Azonban most még a vevők egyéni igényei alapján, lehetőség van némi változtatásokra, akár két egymás melletti lakás összenyitására is! * Éven át használható, elektromos (cirkó) fűtésű lakások * Saját belső parkoló * Közös költség 9000Ft/hó * 4*7m-es kültéri medence * Nyáron visszabérlésre is van lehetőség 30-40napos töltöttséggel * Kikötő 400m, hajótárolás az udvaron saját területen * Várható átadás: 2017. november          1. LAKÁS -  37 M2 Nappali- étkező - konyha 17,64m2Fürdő 2,83m2Galéria 17,07m2                         A lakás az udvar felől közelíthető meg. Itt a közel 18nm-es amerikai konyhás nappaliba jutunk, ebből nyílik a fürdőszoba. A hálószoba pedig a galérián lesz kialakítva!A lakáshoz tartozik még egy terasz előtte saját használatú udvarrésszel, valamint egy saját parkolóhely is. BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KÉREM HÍVJA A +36-70-703-8450 -es telefonszámot! További ajánlataink pedig a WWW.SIOFOK.OH.HU , www.balatonboglar.oh.hu, www.keszthely.oh.hu! Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére.Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban!Nálunk Ön az első!

A siófoki OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja ezt a BALATONFÖLDVÁRI , 89nm-es ÚJ ÉPÍTÉSŰ MÁSODIK EMELETI PENTHOUSE LAKÁST !A 6 lakásos társasház Balatonföldvár központjában található, mégis csendes, zöldövezeti részen - közel a park, játszótér, csigalépcső a magas-partra. Rövid sétával lejuthatunk a Balaton partra - Kvassay sétány, vitorlás kikötő. Elhelyezkedése miatt nyaralónak és lakásnak is kiválóan alkalmas.Az épület 3 szintes: földszint, 1. emelet, 2. emelet.A földszinten 2 db lakás található, melyek közül a keleti egység önálló kapubejáróval, autó beállási lehetőséggel rendelkezik.A többi lakás a közös közlekedő-lépcsőházon keresztül érhető el, illetve az előkertben került kialakításra minden egység számára a parkolóhely, mely tolókapuval zárható.Az első emeleten 3 db lakás helyezkedik el, kettő az utca felé, parkra nyíló kilátással, egy pedig a hátsó kertre néz.A második emeleten 1 db lakás van saját nyugati tájolású tetőterasszal, és itt található a lépcsőházból mindenki számára elérhető és használható, kertre néző napozó terasz is.A lakások mindegyike saját mérőórával rendelkezik, gáz központi fűtéssel (saját kazán lakásonként) és terasz vagy tetőterasz biztosítja a pihenés, kikapcsolódás lehetőségét.A kert közös használatú, alkalmas "kerti party"-k tartására.Minden lakáshoz, saját önálló tároló és egy gépkocsibeálló tartozik, melyek az ár részét képezik. A Balaton 200 méterre található.Bővebb információért kérem hívja a +36-70-703-8450 -es telefonszámot!További ajánlataink pedig a WWW.SIOFOK.OH.HU , www.balatonboglar.oh.hu, www.keszthely.oh.hu! Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban!Nálunk Ön az első!

  A  siófoki OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja ezt a 81728-as számú BALATONFÖLDVÁRI , 93nm-es TÁRSASHÁZI LAKÁST ! A lakás Balatonföldvár központi részén, 4szintes társasház földszintjén található.Külön előnye, hogy a lakáshoz két nagy, de egybefüggő 36nm-es terasz tartozik, mely akár lekeríthető is.Így egy sorházi lakás előnyeit élvezhetik itt a földszinten, ahol akár grillpartit is tarthatnak a saját udvarban.A lakás belül is igen jó elrendezésű. A bejárat felől előszoba, konyha, kamra és egy tágas 24nm-es nappali található.Lakáson belül egy pár lépcsős szinteltoláson át jutunk le egy másik előszobába, ahonnan a két hálószoba, a fürdőszoba és egy külön wc nyílik.A fűtésről gázcirkó kazán gondoskodik radiátorokkal. Az épület összközműves és minden lakás saját mérőkkel rendelkezik.A társasház 1990-ben épült így a lakásra ráfér a felújítás, viszont némi ráfordítással egy kényelmes szép lakást lehet belőle varázsolni, amihez plusz értéket ad, hogy saját kis udvar is kialakítható!A lakáshoz tartozik még egy 4 nm-es saját tároló!A közös költség 6000 Ft/hó. A központ 600m, a vízpart 1100m,  a kikötő 1400m, a strandok 2km-re találhatóak az épülettől!  Bővebb információért kérem hívja a +36-70-703-8450-es telefonszámot!További ajánlataink pedig a WWW.SIOFOK.OH.HU  weboldalon megtekinthetőek! Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban!Nálunk Ön az első!

SIÓFOKI OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja BALATONFÖLDVÁRON , ezt a 35785-ös számú, 59nm-es TÁRSASHÁZI LAKÁST !Önre vár ez az egyedi kialakítású társasházi lakás Balatonföldváron! Csak a siófoki Openhouse kínálatában találja meg ezt a teljes felújításon átesett, formailag megváltoztatott eladó panel lakást. A folyosó első részét egy válaszfallal lezárták, így duplán elkülönült a wc, és egy szélfogó lett kialakítva. A konyha és a mellette lévő kisszoba falát eltávolították, így egy világos, nagy terű amerikai-konyhás nappali kaptak. Két nagyméretű szobában laminált padló található, egyébként mindenhol járólapos az ingatlan. A felújítás során a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, az épület kívülről szigetelést kapott.Az épület mögött füvesített, parkosított terület játszótérrel, tűzrakóhellyel.A társasházi lakás barátságos kis utcában, a város központtól 300 méterre, a Balatontól 600 méterre található.Balatonföldvár élénk város, ahol nemcsak nyáron, de az év bármely szakaszában talál elfoglaltságot a család minden tagja. A közelben túraútvonalak, borospincék, lovagolási lehetőségek várják az itt élőket és nyaralókat.Legyen Ön is ezen élmények gazdája! Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 35785-ös számú TÁRSASHÁZI LAKÁS BALATONFÖLDVÁRON  vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkból, hívjon a +36-70-703-8450-es számon!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: