Vidám, napsárga ház Rétságon: jöhet? 

Vidám, napsárga ház Rétságon: jöhet? 

Az eladó, Rétságon kínált családi ház ára szerintünk remek. A napsárga és egyéb sárga árnyalatokkal játszó falak pedig kifejezetten hangulatos! Nézzen szét velünk egy jó kedvre derítő, eladó otthonban!

 

“Rétságon, közkedvelt utcában, 1257 négyzetméteres sík telken elhelyezkedő, földszintes, modern elrendezésű családi ház eladó. Az ingatlan belső hasznos alapterülete 107 négyzetméter, ami egy étkezővel egybekötött amerikai konyhás nappaliból, 3 db hálószobából, fürdőszobából, spájzból és előszobából áll. Ezek mellett találunk egy 29.5 négyzetméteres autóbeállót/tárolót, egy nappaliból nyíló tágas teraszt, egy pincét. 

 

A Rétságon álló ház tégla építésű, kívülről hőszigetelt, 2 éve korszerűsítették a tetőt (új lécek és 3D-s zsindely tetőfedés) és cserélték az utcafronti kerítést. A ház fűtéséről gázcirkó gondoskodik, de vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. Az elektromos hálózat réz kábeleken fut, 12 éve a vízcsövek is korszerűsítésre kerültek. Ideális nagycsaládosok részére, családalapítás előtt állóknak, de földszintes elrendezése miatt akár az idősebb korosztálynak is kiváló választás lehet. A házba 4 db kamera került beszerelésre. A vételárba rétsági lakást beszámolunk. A Rétságon kínált ingatlan per,- és tehermentes. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!