Vadonatúj “ikertornyok” Velence szépei!

Vadonatúj “ikertornyok” Velence szépei!

Velence településén bukkantunk az izgalmas, modern és persze eladó épület együttesre. Az egyik otthon már gazdára talált, de 222 négyzetméternyi kényelem még tulajdonosát keresi!

“A Velencei-tó közelében, Velence település frekventált részén egymás mellett épülő 2 exkluzív családi ház egyike lehet most az Öné. A modern design kialakításában, a legmagasabb szintű műszaki tartalom megtervezésében már a tervezéstől szorosan együttműködik az építész a belsőépítésszel, így ezáltal egy jól átgondolt, minden részletében megtervezett modern otthon került megvalósításra. Egyedi igények alapján a belsőépítész az Ön álmait is meg tudja valósítani. A családi ház egy 500 m2-es bekerített, parkosított telken épül. 

 

FÖLDSZINTI ELRENDEZÉS (84,72 m2): amerikai konyhás nappali konyhaszigettel, 1 hálószoba gardróbbal, fürdő, WC, háztartási helyiség, előszoba, közlekedő, kamra. A hálóhoz tartozik egy 6,92 m2-es fedett terasz. A nappalihoz csatlakozik egy 32,62 m2-es térkövezett TERASZ. 25,7 m2-es tágas GARÁZS, mely a lakásból is megközelíthető. 

EMELET (bruttó 89,24 m2): Közösségi tér, 2 hálószoba saját fürdővel gardróbbal, 1 szülői háló saját fürdővel gardróbbal, WC, lépcsőtér, háztartási helyiség. 13,62 m2 loggia, mely a gyermekek mindkét szobájából megközelíthető. Fedett erkély a közösségi térből 2,11 m2. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!