Több mint egy éve a piacon van a recski Makovecz-épület

Több mint egy éve a piacon van a recski Makovecz-épület

Az ár egy forintot sem változott, a recski Makovecz Imre tervezet ingatlan pedig pontosan olyan csodás, mint volt. Jöjjenek az emlékezet frissítő fotók a 149 milliós, még csak nem is extrém drága szépségről!

“A recski Makovecz Imre elsők között tervezte gyönyörű ház megálmodója, tulajdonosa egy fafaragó művész, aki valami többre vállalkozott az önálló alkotómunkánál, így született meg ez a Valódi kuriózum Ingatlan, mely méltó új Gazdáját keresi! […]”

További részletek és fotók a recski Makovecz házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, recski Makovecz ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?