Tágas otthon vagy vállalkozás Orosházán, 227 nm-en!

Tágas otthon vagy vállalkozás Orosházán, 227 nm-en!

8 szobás, 3 különálló lakrészből álló ingatlan keresi új tulajdonosát. A több generációs családi házként is használható, de befektetési céllal az év bármely időszakában a termálfürdő előnyeit kihasználva kiadható apartman gusztusos képeit nézegettük Orosházán!

 

“Orosházán, Gyopárosfürdő üdülőövezetében eladó impozáns apartmanház. Az ingatlan 227 m2 és 610 m2-es telken fekszik. A fürdőtől 1 percre található, mégis csendes, nyugodt környezetben. Az igényes és mindenre kiterjedő felújításra 2 éve került sor, mely során 3 külön nyíló lakrészt alakítottak ki, wellness részleggel és egyéb helyiségekkel ( mosókonyha, iroda, raktár, gépészeti helyiség). A műszaki és esztétikai átalakítás nagy odafigyeléssel valósult meg. 

Minden lakóegység amerikai konyhás nappaliból + hálószobából és fürdőszobából áll ( egyik lakrész kényelmes terasszal ). Az udvarban 3 autóbeálló található, fedett kerti helyiség, játszótér és mindez egy zöld, parkosított környezetben. A házban egyszerre 14 fő ( szobánként 4 vagy 5 fő ) + pótágyon még több fő szállásolható el. Ideális családoknak, biztonságos kisebb gyerekeknek is. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!