Szerelem-lakás Kiskunfélegyháza belvárosában? Igen!

Szerelem-lakás Kiskunfélegyháza belvárosában? Igen!

A 43 nm-es, barátságos, vonzó otthon már a profi fotóknak köszönhetően is kiugrik a megyei kínálatból. De a részletek és az ár-érték arány az, ami igazán meggyőzőnek tűnt. Irány Kiskunfélegyháza és egy megfizethető, belvárosi szuper lakás!

“Kiskunfélegyháza belvárosában, a Kossuth ABC mellett, 2006-ban épült, újszerű, bruttó 63 nm-es, tetőtéri lakás, igényeseknek eladó. Az alapterület nettó 43 nm, bruttó 63 nm. amerikai konyha, elegáns bútorokkal tágas nappali, látványos belsőépítészeti elemekkel két élhető méretű szoba klimatizált lakás cirkókazános gázfűtés, lapradiátorokkal. Egy gyerekes CSOK-ra alkalmas. Figyelem az adatlap megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!​ Az ingatlan kizárólag ingatlanértékesítővel tekinthető meg!​ […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Kiskunfélegyháza ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?