Szerelem-házak Honton, pesti “lyuk” áráért

Szerelem-házak Honton, pesti “lyuk” áráért

29,9 millió forint elég egy Honton kínált, kellemes nagyságú telken fekvő ház megvételére. Illetve pontosítanánk: három darab ház megvételére! Irány a Börzsöny egyik kincset érő ingatlanának fotó albuma!
“Honton, a Börzsöny hegység és az Ipoly folyó találkozásánál eladó 1314 négyzetméteres telken fekvő három darab családi ház, mely kiválóan alkalmas vendégházak üzemeltetésére, vagy akár egy nagy család közös együttélésére szolgáló birtoknak. 

A Honton kínált házak részletei

 

Az első ház vegyes falazatú, a külső fal kőből, a válaszfalak kőből és téglából épültek. Hasznos alapterülete 40 négyzetméter, elrendezését tekintve található benne egy konyha étkezővel, egy tágas szoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy hangulatos terasz, ahonnan a szeptemberi hónapban közelről hallhatjuk a szarvasnászt, a szarvasbőgést. Fűtését egy gyönyörű cserépkályhával oldották meg, melegvíz-ellátásáról villanybojler gondoskodik. 

A második ház szintén vegyes falazatú, téglából és kőből épült. Alapterülete 82 négyzetméter, részben felújítandó, található benne egy előszoba/folyosó, konyha étkezővel, három darab világos szoba, és egy fürdőszoba. Fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, de a másik házhoz hasonlóan rendelkezik cserépkályhával, így a fatüzelés is megoldható. Melegvíz-ellátását villanybojler biztosítja. 

A harmadik ház kőből épült. Hasznos alapterülete 19 négyzetméter, egy napfényes szoba, egy zuhanyzó és egy mellékhelyiség tartozik hozzá. Fűtését egy hangulatos kandallóval oldották meg. 

 

Telek, környék, Nógrád!

 

A telek két utcára nyílik, így a megközelítése nagyon kényelmes. A három házon kívül további melléképületek is találhatóak rajta, melyek tárolásra alkalmasak. Rendelkezik egy különlegesen szép boltíves borospincével, egy külső kemencével, melyet kényelmes kinti terasz vesz körül. A közműveket tekintve a villany, a víz, a csatorna és a gáz is megtalálható a telken. Található még rajta egy fúrt kút is. Vételára: 29.900. ezer Ft. 

 

Kiváló fekvése, a természet közelsége, valamint a telek és az ingatlan adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas egy gyönyörű vendégház kialakítására, mely nagyon keresett a környéken a falusi turizmus fellendülése kapcsán, továbbá állandó lakhatásra is megfelelő nyugodt, csendes környezetre vágyóknak, hiszen a közelben mindent megtalálunk mely a mindennapi élethez szükséges, a faluban található orvosi rendelő, óvoda, vegyesbolt, könyvtár. A közbiztonság kiváló. A természet kedvelőinek ajánljuk elsősorban, egyik oldalt a Börzsöny hegység, másik oldalt az Ipoly folyó. Túrázás, horgászat, hegyi sportok, vízi sportok mellett a feltöltődés garantált. Az ingatlan közvetlenül a 2/A főút lejáratánál található, a Szlovák határnál. Autóval Rétság, Vác, Budapest is egyenesen elérhető. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!