Szauna és gardróbszoba is akad a hét 339 milliós házában, Győr-Révfalu-Vízivárosban

Szauna és gardróbszoba is akad a hét 339 milliós házában, Győr-Révfalu-Vízivárosban

A 180 nm-es, mediterrán hangulatú családi ház kapcsán azonnal megfogja az ember tekintetét a kandalló melletti nyers tégla felület. És persze a hatalmas belmagasság. Jöjjön egy izgalmas otthon Győr-Révfalu-Vízivárosban, amelynek extrái kapcsán egy kicsit irigykedünk…

 

A Győr-Révfalu-Vízivárosban kínált ingatlanról

“Győr-Révfalu-Vízivárosban, egyedi hangulatú, zárt lakóparkban, 940m-es parkosított telken, 2007-ben épült, 180 nm-es, 2 szintes, 4 hálószobás, 2 fürdőszobás családi ház, garázzsal, úszómedencével eladó. Ár: 339M 

Az ingatlan Győr Belvárosától 10-15 perc sétára, közelmúltban kialakított igényes, zárt lakóparkban található. Privát hangulatú, már teljesen kialakult növényzetű kert, öntözőrendszer, kerti tároló, és egy fűtött 7×3,5 méteres medence lett beépítve. A 60nm-es félig fedett terasz déli, délkeleti fekvésű, kellő intimitást ad a növényzet zártsága miatt. 

 

Az épületről

 

Az épület mediterrán hangulatú, otthonos, praktikus elosztású, az emeleti szint is teljes értékű. A földszinten nappali-konyha-étkező, 2 hálószoba, gardróbszoba, fürdőszoba szaunával, vendég wc, mosókonyha található. A 20 nm-es garázs a mosókonyhán keresztül közvetlenül is megközelíthető. Az emeleten 2 hálószoba, hozzájuk tartozó erkélyek, fürdőszoba, valamint a galériában egy dolgozó lett kialakítva. A fűtést gázkazán biztosítja, a nappaliban kandalló is kellő meleget tud adni, valamint a napelemekhez az előkészítés is megtörtént. A ház riasztóval, központi porszívóval és klímaberendezésekkel szerelt. Az ingatlan elhelyezkedése, igényesen karbantartott állapota és a már kialakult környezete miatt kiváló választás. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?