Sorház Ebesen szoláriummal és tenger alatti hangulatvilágítással együtt eladó!

Sorház Ebesen szoláriummal és tenger alatti hangulatvilágítással együtt eladó!

A tenger alatti, kék fényben úszó megoldások, a szolárium és úgy általában a sorházi jelleg megfogott minket. És önt? Irány Ebes és egy 150 nm-es ingatlan fotói, részletei!

“Eladó Debrecentől 10km-re, Ebes központjában egy kiváló elosztású, szép állapotú, bruttó 150 négyzetméter (+15 m2 terasz és 7 m2 erkély) alapterületű sorház TELJES BERENDEZÉSSEL. Az ingatlan 1984-ben épült, beton alapra, tégla falazattal, gáz-cirkó fűtéssel. Az sorházhoz saját 340 m2-es udvar tartozik. Az ingatlanhoz tartozó utcafronti garázs szoláriummá lett átalakítva, amely minden engedéllyel rendelkezik. A teljes villamos hálózat 2019-ben ki lett cserélve illetve a szolárium háromfázisú ipari árama. 

 

A rendezett kert tökéletes lehetőség a kikapcsolódásra, szalonnasütésre. amelyre a teraszról, illetve az alagsori szobából is kilehet jutni. A felső emeleten a hátsó szobából lehet kijutni a kertre néző napfényes erkélyre. A szobák, a konyha-étkező és nappali tavaly felújításon esett át. A házban összesen 2 fürdőszoba+wc van, valamint egy alagsori önálló wc a szolárium vendégeinek. Az óriás padlástér tárolásra és egyéb funkciókra kialakított. 

 

A sorház elosztása: ALAGSOR: szolárium üzlet (utcafrontos), wc, folyosó földszinti feljáróval, nyári konyha (kertbe kilehet menni) FÖLDSZINT: előszoba, hatalmas nappali egy kertre nyíló terasszal, étkező+konyhával+spájz, zuhanyzós fürdő+ WC, folyosó EMELET: 2 külön nyíló hálószoba,1 nappali kertre néző erkéllyel, fürdőszoba zuhanyzóval+ wc A környéken 3 percre található az iskola, óvoda, bölcsőde, buszmegálló, gyógyszertár, posta, boltok. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!