Prémium életérzés 126 nm-en, egy debreceni láncházban?

Prémium életérzés 126 nm-en, egy debreceni láncházban?

Úgy fest, 149 millió forintért ez is elérhető már a megyében. Belső kétszintes megoldás, letisztult vonalak, fehér, szürke és bézs enteriőr, egy kis kékkel megbolondítva: jöhet? Egy debreceni láncház képei következnek!

“Debrecen, Prénium Ligetben eladó, ez a 126nm-es, nappali+4 szobás, dupla komfortos, dupla garázsos( 30nm) ,téli kerttel és két nagy terasszal rendelkező láncház. Földszinten nappali-étkező-konyha, wc-kézmosó, előtér, télikert , terasz és dupla garázs lett kialakítva. Az emeleti része 2 fürdőszoba, + 2 erkélyes hálószoba, 1 dupla szoba( ami kis átalakítással 2 külön nyílóssá tehető), közlekedőből áll. Itt az egyik hálóból és a fürdőből 15nm-es teraszra tudunk kimenni. 

 

Az ingatlan POROTHERM 30 Klima téglából épült, és 15cm szigetelést kapott. A nyílászárók három rétegű hőszigetelt üvegezésűek, amelyek elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. A konyha gépek AEG minőségüek. Az ingatlan rendkívül impozáns a sok 3D fal részekkel és led világításokkal. 4 prénium kategóriás klíma, kamera és riasztó, központi porszívó, öntöző rendszer, locsoló víz mérőóra is a felszereltség része. A házba sok beépített szekrény, polcrendszer, tükör található amely az ingatlan részét képezi. A modern, izléses, jó minőségű bútorok- berendezési tárgyak, akár meg is vásárolhatók. Tehermentes! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!