Pósteleki álom: otthon horgásztóval 110 millióért eladó!

Pósteleki álom: otthon horgásztóval 110 millióért eladó!

105 nm-es családi ház, 3500 nm-nyi birtok és persze egy horgásztó is jár a vétleárért. Ha csak virtuálisan is, de a hét pósteleki ajánlatát mi körbe jártuk. És ön?

A pósteleki ajánlatról

“Békéscsabán Póstelek közelében, erdős környezetben, kétgenerációs családi ház rengeteg extrával, horgásztóval eladó. Az ingatlan kettő részből áll. A főépületben egy amerikai konyhás nappali, közlekedő, kettő szoba, tusolós, és kádas, szaunával rendelkező fürdőszoba, külön WC található, nagy terasszal. A másik részben pinceszint, kétállású garázs, konyha, kettő szoba, közlekedő, zuhanyzó és WC található a kazánházzal. A pósteleki épület 2002-ben épült, állapota újszerű. Tartozik hozzá még egy 105 nm-es filagória gépesítve bútorozva.

A telek 3500 nm. Ipari áram, 2db fúrott kút zárt emésztő kialakítva. A fűtést vegyes kazán, napelemes rendszer, biztosítja, de cseppfolyós tartály lehetősége is be van építve. A belső burkolatokat mázas kerámiával és laminált parkettával alakították ki. Ezenkívül tartozik az ingatlan együtteshez egy horgásztó is amelynek leírása a következő: Békéscsabán Póstelek közelében vízjogi és használati engedéllyel rendelkező horgásztó eladó. A bekerített telek területe 26000 nm. ebből a vízfelület 10000 nm. A pósteleki tó telepített és folyamatosan visszatelepített. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?