Polgári és a Holt-Tiszára néz. Mi az?

Polgári és a Holt-Tiszára néz. Mi az?

Hát a hét Csongrád-Csanád megyei ingatlana! Kilátás a Holt-Tiszára és polgári életérzés 110 nm-en eladó az egyben! A hangulatos, 3 szobás családi házból véleményünk szerint még többet ki lehet hozni, mint a mostani állapot. Amit már eleve nagyon szeretünk! Ön mihez kezdene egy ilyen klasszikus szépséggel?
“Kivételes lehetőség! HOLT TISZÁRA PANORÁMÁS polgári ház eladó Csongrádon! Csongrád városának központjához közel, egyedi lehetőséget kínálunk! Vegye meg, és saját kertjéből élvezheti a Holt Tisza csodálatos látványát! A vegyes (vályog, tégla, mészkő) falazatú polgári ház 110m2-es, 3 tágas, nagy belmagasságú szobával rendelkezik, előszoba, valamint egy konyha-étkező, külön fürdőszoba és WC került benne kialakításra.

A tető 10 éve lett felújítva, a nyílászárókat részben kicserélték, a felújítás elkezdődött, de a befejezés már az új tulajdonos feladata lesz. 2 szoba parkettás, a harmadik felújítás alatt van, az aljzatbeton kialakításra vár. A fűtés jelenleg gázkonvektorokkal van megoldva, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A telek összközműves, takaros méretű, teraszos kialakítású. A ház alatt egy közepes méretű pince található. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!