Pesti “lyuk” áráért zseniális házba költözhetünk Érsekvadkerten!

Pesti “lyuk” áráért zseniális házba költözhetünk Érsekvadkerten!

139 nm-es, csodálatos adottságokkal rendelkező családi házat kínálnak eladásra, mindössze 29 millió forintért. Az Érsekvadkerten álló szépségből sok minden kihozható. Szerelem első látásra, a Börzsöny lábánál!

Az Érsekvadkerten kínált lehetőségről

“Nógrád megye legnagyobb településén, a Börzsöny hegység lábánál, Érsekvadkerten eladó egy 902 négyzetméteres telken elhelyezkedő, kiváló elrendezésű 139 négyzetméteres családi ház. Különleges, vidéki hangulatát a nyitott és fedett verandától kapja, melyen két bejárat került kialakításra. Az ingatlan négy szobából, egy félszobából, közlekedőből, egy légtérben elhelyezkedő konyha-étkezőből, spájzból, fürdőszobából és egy külső tárolóból áll. 

 

Víz, villany, csatorna és gáz bekötve, fűtéséről gázkonvektorok, valamint cserépkályha gondoskodik. Melegvíz-ellátása villanybojlerrel megoldott. Az Érsekvadkerten álló telken helyett kapott még két garázs, az egyik alápincézett, valamint egy betonalapú épület, mely méretéből adódóan kiváló műhely kialakítására, de alkalmas akár állattartásra is. A kertben található továbbá egy szivattyúval ellátott fúrt kút, mellyel a locsolás könnyen megoldható. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!