Nyugalom Szanazugban: akad álomházikó 44,9 millióért?

Nyugalom Szanazugban: akad álomházikó 44,9 millióért?

Doboz-Szanazugban jó eséllyel igen. A csodás, fákkal tarkított, tágas telken álló ház kívülről egyértelműen ígéretes képet mutat. A fotókon keresztül is átérezni a nyugalmat. Arra pedig ki ne vágyna manapság?

A Szanazugban kínált ingatlanról

“A képeken látható eladó ingatlan Doboz-Szanazugban egy átmenő forgalomtól mentes környezetben, a Tulipán utca végén található. Az épület illetve a telek nem közvetlenül vízparton fekszik,- mert vízparti telek nem létezik Szanazugban – viszont közvetlenül a védtöltés mellett helyezkedik el, ami a folyótól mindösszesen 30 méterre található. A telekre megépítésre került 3 darab faház építésére alkalmas alap és lábazat, továbbá fedett sütő helyiség.

 

Az épület jellemzői

 

építés éve 1990

földszint + tetőtér beépítés

földszint hasznos alapterülete 150 négyzetméter (42 nm társalgó + 3 szoba)

tetőtér hasznos alapterülete 113 négyzetméter (23 nm társalgó + 5 szoba)

összes hasznos alapterület 263 négyzetméter

beton sávalap

tégla falazat

telek adottságai: 2876 négyzetméter

 

A Szanazugban álló ingatlant tulajdonosa saját részre építette 1990-ben, más tulajdonosa nem volt! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Szanazugban és bárhol!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?