Nívó Díjat is kapott ez a negyed milliárdos, győrújbaráti ház!

Nívó Díjat is kapott ez a negyed milliárdos, győrújbaráti ház!

A 303 nm-es, impozáns épület és telek nem kispályás. A számos extra mellett ráadásul egy Nívó Díjat is magának tudhat az ingatlan, amely most új tulajdonosát keresi.

A Nívó Díjat kapott házról

“Átgondoltan és precízen megépített családi ház várja új lakóit, igazán jó energiájú, maximális intimitást biztosító, zöld környezetben. Mintha egy mesevilágba csöppennénk. A ház egy építészeti remekmű, melyhez tökéletesen illeszkedik a kert csodavilága, teraszos kialakítású elrendezéssel, örökzöld sziklakerti növényekkel, sövényekkel, hatalmas fákkal. 2179 m2-es telken, 2004-ben épült meg ez a – tulajdonosai által megálmodott – elegáns otthon, melynek 152 m2-es földszintjén egy hatalmas – 68 m2 alapterületű, 5 méter(!) belmagasságú – nappali kapott helyet, valamint 4 hálószoba, fürdő és wc helyiség. A 151 m2-es pinceszinten szauna és fitnesz szoba, illetve társalgó, tároló és háztartási helyiségek kerültek kialakításra. (A pinceszint különlegessége, hogy télen-nyáron – fűtés nélkül! – állandó hőmérsékletet tart.)” 

 

Ahol minden a természetesség és minőség jegyében készült

 

– Valamennyi járólap természetes kő alapanyagú (Horvát illetve Tardos mészkő).

– A beltéri ajtók és a konyhabútor tömör tölgyfából, a hálószoba és fürdő meleg-burkolata trópusi fából készült.

– A „gyerekszobák” parafa meleg burkolattal ellátottak.

– A korlátok és lámpák egyedi, kézzel készített, kovácsoltvas remekművek.

– A külső nyílászárók szintén valódi fából készültek (hőszigetelő üvegezéssel).

– A terasz körül andezit természetes kövekkel, míg a macskaköves udvaron elől bazalt, hátul gránit kövekkel találkozunk.

– A medence mögötti támfal lókúti kővel burkolt.

 

Nem csak a külső megjelenésben, de a MŰSZAKI TARTALOMBAN is a maximalizmusra törekedtek a tulajdonosok:

 

– 2017-ben az Év Tetője 2017′ Nívó Díjat nyerte el a ház:ekkor készült a tetőhéjalás és lemezfedés, zártcellás purhab szigeteléssel.

– A fűtési költség kedvező – köszönhetően a 44-es Porotherm falaknak és a homlokzati szigetelésnek, illetve a 2017-es tetőszigetelésnek, valamint a korszerű fűtési rendszernek (BUDERUS gázkazánnal, REHAU csövekkel).

– A hőleadás padlófűtéssel, illetve a szobákban radiátorokkal történik.

– A melegvíz ellátást gázzal illetve elektromosan is működtethető puffer tartály biztosítja (200l).

– Kiegészítő fűtési alternatíva a YOTUL kandalló, illetve az 5,7 KW-os inverteres klíma.

 

Ez egy igazi otthon, ahol a ház belső, monumentális terei, a fa és kő mindent átható elemei megnyugtatják és ellazítják az ide érkezőket. Ugyanezt kapjuk az udvaron is, ahol a sok-sok örökzöld, a gondozott pázsit (automata öntöző-rendszerrel locsolt) és a medence a teljes kikapcsolódás lehetőségét nyújtja. Külön erénye a teleknek, hogy maximális intimitást biztosít -ide kíváncsi szemek nem tévedhetnek. A szépen kialakított, hűs borospince a barátaink kedvenc helye lehet. Az autók számára 3 beállásos fedett beálló, valamint egy dupla garázs áll rendelkezésre. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!