Napfény áradat Felsőpetényben, egy 35,9 milliós házban!

Napfény áradat Felsőpetényben, egy 35,9 milliós házban!

A 84 nm-es, eladásra szánt családi ház Felsőpetényben nyitóképével azonnal megfogott minket. A napfényes sarok olvasásra, vagy akár festegetésre, kézműveskedésre ingerlő szeglete mellett persze más szuper helyiségek is megtalálhatóak az eladó otthonban…
“Felsőpetényben került eladósorba egy gyönyörű panorámával rendelkező, 1515 m2 nagyságú telken elhelyezkedő családi ház. A ház hasznos alapterülete 84 m2. Kialakításra került benne két hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba, előszoba és tároló. A fűtése gázcirkóval(2 éves) és kandallóval megoldott. Az ingatlan összközműves, falazata vályogtégla és tégla. A két hálószobában és a nappaliban a nyílászárókat műanyagra cserélték, illetve a mennyezetet szigetelték. 

A Felsőpetényben álló ház egy része alatt pince található, de az udvarban van egy garázs és több melléképület is. A telek különlegessége, hogy több irányba nézve is gyönyörű panoráma tárul elénk. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Felsőpetényben és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?