Na akkor meg is van Békés legjobb idei nyaralója…

Na akkor meg is van Békés legjobb idei nyaralója…

70 nm-es tóparti nyalánkság keresi-várja horgászni vágyó társát! A fotók alapján akad még egy kis munka a házon, de azért már most a nyugalom szigetének tűnik a 15,5 millió forintért kínált ingatlan. Lesse meg velünk a békési csalit!

“Békés megye, Békés-Borosgyán halastavaknál eladásra kínálok egy nettó 70 m2-es 2019-es építésű nyaralót. Az ingatlan közvetlenül a tó partján helyezkedik el saját mólóval. A telek 12 méter széles, ami két portát ölel fel. A telek 120 méter mély fúrott kúttal rendelkezik. Az 5 cm széles pallókból épült ingatlanban amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, előtér, fürdőszoba+ 2 wc és fedett terasz helyiségek kialakításra van lehetőség. Az ingatlan belső tere befejezésre vár. Az otthon fűtését elektromos fűtés fogja biztosítani. A kertet a tulajdonos kiépítette, a móló mellett kerti partynak filagóra ad helyet. A ház mögött játszótér lett kiépítve. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?