Művészek nyomdokán: eladó a szegedi Pataki Ház

Művészek nyomdokán: eladó a szegedi Pataki Ház

A 180 millió forintért kínált, ragyogó ingatlan egy művész szellemiségét is magában foglalja. Következzen az eladásra szánt Pataki Ház, amely biztos, nem okoz csalódást sem az ingatlanok, sem a művészt szerelmeseinek.
“Pataki Ferenc Festőművész megrendelésére az ezredfordulón épült, tágas terekkel tarkított 7 szobás otthon keresi műértő, igényes, új tulajdonosát! A ház nem csak egy teljesen egyedi, különleges műremek, alkotóterekkel, hanem egy modern életvitelt lehetővé tevő otthon is, kandallóval, cserépkályhával, szaunával, jakuzzival, borospincével, egy tágas kert ölelésében – megfűszerezve a szükséges modernizációval, mint pl. hálózatra visszatöltő napelemekkel, klímával.

A ház igényes természetes anyagok, fa, tégla és kő felhasználásával épült. A 38-as blokktégla, a szigetelt üvegezésű fa nyílászárók, a tetőszigetelés mind az új, energiatakarékos kondenzációs kazán gázfogyasztásának csökkentését szolgálják. A nappaliban míves vízteres, a fűtéshálózattal összekötött cserépkályha egészíti ki a fűtést, vagy veszi át azt, továbbá egy napelemre kötött nagy teljesítményű klímaberendezés segíti a még pontosabb temperálást. A műterem-nappaliban (ami akár egy növényekkel teli közösségi tér, télikert is lehet) a további kiegészítő fűtést és a tűz látványát egy csodás kandalló szolgáltatja. Az elektromos áramot a 16 panelból álló 7,2 Kw áramtermelésű napelem biztosítja/egészíti ki. A meleg vizet egy villanybojler segítségével szintén a napelem biztosítja.

 

Melléképületek és környezet

 

A háztól független bejáraton tudjuk megközelíteni a lakható melléképületet, ami számtalan funkció kialakításának lehetőségét rejti. A pincéről a bor, felette a borozó jut eszembe, de egy otthoni iroda, műhely, üzlet is könnyen kialakítható az emeleten lévő 33 m2-rel kiegészítve. Ezek jelenleg lakó ill. műterem részek.

A házból kilépve több variációban terasz, gang, erkély, féltetős szín fogadja a levegőre kiülni vágyót. A már kifejlett fák, parkosított környezet, kerti tó teszik autentikussá az otthont. Tűzrakó hely, fúrt kút az öntözéshez, kerti szerszámos – már praktikussá is varázsolják.

Újpetőfitelep „gazdag” részén, igényes kertvárosi környezetben, csendes utcában, mégsem messze a város lüktetésétől és az autópályától – ez amit kínálok. Nem kell építenie dupla ennyi pénzért, mégis egy különleges, míves otthona lehet. Az ingatlan tehermentes, de lakott, viszont a tulajdonosok rugalmasak, így megegyezés esetén rövid időn belül költözhető. Amennyiben hitellel szeretné finanszírozni a vételt, hiteltanácsadónk térítésmentesen áll a rendelkezésére! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Pataki Ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?