Modern, elegáns luxus Miskolctapolcán, 196 millióért!

Modern, elegáns luxus Miskolctapolcán, 196 millióért!

Egy magasabb áron kínált, luxus ingatlan nem minden esetben kápráztatja el az érdeklődőket és a hozzánk hasonló kibiceket. A Miskolctapolcán kínált szépség hirdetője azonban büszkén kihúzhatja magát: jöjjön egy valódi ritkaság a megyei ingatlanpiacról!

“Miskolctapolcán, talán a legigényesebb környezetben kínálok eladásra egy 350 nm-es luxus villát. Az ingatlan 1300 nm-es parkosított pihenőkerttel rendelkezik. Amerikai konyhás nappalival, 4 db teraszkapcsolatos hálószobával, több gardróbbal, 3 fürdőszobával, és egy mosdóval. Dupla garázzsal, Hatalmas örök panorámával rendelkező terasszal, wellness résszel, és fedett alagsori kerti terasszal, és nagyméretű tárolóval. […]

Az igényes anyagoknak, az átgondolt tervezésnek köszönhetően központi porszívó, kamerás, és távfelügyeletes riasztórendszer, programozott locsoló, elektromos árnyékoló, kapu, és kamerás beléptető rendszer, teljes gépesített konyha, külső, és belső jakuzzi, felszerelt konditerem, kandalló, szalonnasütő, és az igényes kerti bútorok mind az új tulajdonos kényelmét fogják tovább szolgálni. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!