Még mindig eladó a kedvenc, kétlakásos szombathelyi házunk!

Még mindig eladó a kedvenc, kétlakásos szombathelyi házunk!

A 225 nm-es ingatlan ára kifejezetten kecsegtető, ezért is lepődtünk meg, hogy ismét szembejött velünk a csodás kerttel rendelkező, belvárosi ház. Vajon meddig vár még az igazira, az elegáns, kétlakásos otthon?

A kétlakásos házról

 

“Belvárosban kínálom ezt a megkímélt, szép állapotú, teljesen leválasztott, 416 nm-es telken elhelyezkedő, kétlakásos – kétgenerációs családi házat, pincével, a szépen parkosított udvaron melléképülettel. Zárt lépcsőházon keresztül közelíthetőek meg a lakások. Az eredeti épület 1969-ben épült, a felső szintet 20 évvel ezelőtt építették rá, ekkor az alsó szint is teljes műszaki és esztétikai ráncfelvarrást kapott.

Az alsó lakás helyiségei:

– egylégterű, modern konyha-étkező

– nappali

– előtér

– zuhanyzós fürdő + wc- 2 tágas hálószoba.

Az emeleti lakás helyiségei:

– előtér

– konyha

– étkező

– nappali

– fürdőszoba (káddal)

– wc-fedett terasz- 2 tágas hálószoba. 

 

A tetőtér részben beépített, jelenleg gardróbként és a nem használt holmik tárolására tökéletesen alkalmas. A száraz pince több különálló helyiségből áll, egyik része mosókonyhaként funkcionál. Az udvaron található egy melléképület is, amit műhelyként használták korábban. Ez a jól karbantartott, kétlakásos ház kellemes otthona lehet összeköltözőknek, nagyobb családoknak! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?