Még egy vizsla is a család házát kínálja a Szentgyörgymezei lakóparkban!

Még egy vizsla is a család házát kínálja a Szentgyörgymezei lakóparkban!

Na jó, a család kedvence tulajdonképpen csak feltűnt az egyik fotón. De mi a helyes blöki láttán még magabiztosabban kattintgattuk tovább a Szentgyörgymezei lakóparkban kínált luxus ház képeit. Figyelem, a vizsla nem képezi a 165 milliós vételár részét!

“Eladó luxus családi ház Esztergomban! Eladásra kínálok Esztergom Szentgyörgymezei lakóparkban egy 160 nm-es családi házat! Akár két külön bejáratú lakássá is alakítható! Az ingatlan egy 800 nm-es telken helyezkedik el, parkosított kerttel, melyhez saját öntözőrendszer tartozik. A telken található egy 8X4 m-es úszómedence is a hozzá tartozó modern gépházzal. A két teraszon szélérzékelős pergolákok kerültek felszerelésre! A ház elrendezését tekintve 4 szoba, nappali, amerikai konyha, két fürdő (kádas és zuhanyzós), gardrób, kazán, plusz mellékhelyiség, előszoba és közlekedőből áll.

A Szentgyörgymezei lakóparkban kínált ház szerkezete beton, és fa mely 8 cm-es szigetelést kapott. Nyílászárói új műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. Fűtése napelemrendszerről működő mennyezetbe épített klíma, ami alacsony rezsiköltségű, illetve található benne gáz fűtés is. Berendezése, burkolatai igényes magas minőségű anyagokból lettek kiépítve!! A Duna közel van, csak pár perc séta… Családias lakóövezet, a közelben megtalálható buszmegálló, bolt, óvoda. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Szentgyörgymezei lakópark ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?