Luxus mediterrán birtokot venne halastóval? Baján van!  

Luxus mediterrán birtokot venne halastóval? Baján van!   

A 175 milliós luxus ingatlan halastóval új, szerető tulajdonosát keresi Baján! Ragyogó, irigylésre méltó képek és részletek Bács-Kiskun megye egyik közkedvelt szegletéből!

A Baján található birtokról

“Megvételre kínálok egy páratlan családi házat Baján saját halastóval nyugodt csendes környéken, de mégis pár percre a belvárostól.A háromszintes családi ház 4 db, összesen 2772 m2 -es telken fekszik.Tulajdonosa a szomszéd telket is megvásárolta a teljes nyugalom érdekében, ez akár bővítésre, melléképület építésre, vagy akár értékesítésre is lehetőséget nyújt.A külső megjelenése egyedi, minden igényt kielégítő tágas belső terekkel,páratlan kilátással a Ferenc-csatorna melletti erdőre és a saját vízpartra.Az udvaron egy nagyméretű feszített víztükrű medence,egy 100m2-es fedett grill-és halfőző lett kialakítva., borospince, 60 m2-es nyárikonyha biztosítja a tulajdonos pihenését, kikapcsolódását.A szinteltolásos kert alsó részén elhelyezkedő, kb. 1000m2 területű halastó, különféle nemes halakkal.

 

Környék és technológia!

 

A belváros környékén azon ritka ingatlanok egyike, amihez halastó is tartozik.A ház beosztása a 3 szinten: Az utca szinten, található egy garázs, két nagyméretű autó befogadására alkalmas. A tágas nappali, egy szoba, 1 db mosdó.A felső szinten szintén van egy nappali, 2 hálószoba, 2 gardróbszoba és egy tágas fürdőszoba.Az alsó szinten, amit az utcáról nem is látni, ez az utcafronti terepszint alatt van és a hátsó kertre nyílik. Itt található a gyönyörű konyha, étkezővel, hatalmas kamrával. Továbbá a gépház és egy fürdőszoba.A házban mindenhol padlófűtés van, még a garázsban is, amit egy gázkazán lát el melegvízzel. Ugyan ez a kazán biztosítja a melegvíz ellátást is egy melegvíz tároló segítségével.A három fázis még a kert végében is vételezhető, akár több ponton is.A ház klimatizált, minden szinten. 2 db 5,2 kw-os és egy darab 3,5 kw-os LG klíma biztosítja az egész házban a hűvös levegőt.A magas minőségű kivitelezés az alapoktól kezdve ( cölöp alapozás) a burkolásig mindenhol megvan és jól látszik. A ház ára a beépített bútorokat tartalmazza, a többi bútor megbeszélés tárgya lehet.​ […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.