Luxus Győrzámoly zárt lakóparkjában, amit elfogadnánk karácsonyra…

Luxus Győrzámoly zárt lakóparkjában, amit elfogadnánk karácsonyra…

Pezsgőfürdő, tóra nyíló kilátás, vendégszoba: mindez egy luxus otthonban! A Győrzámoly üdülőövezeti, zárt lakóparkjában kínált ingatlanba azonnal beleszerettünk. És ön? Árak, fotók, részletek most!

“Győrzámoly zárt lakóparkjában (ÜDÜLŐÖVEZET), új építésű igényes otthon várja új tulajdonosát. Az új építésű, 160 m2-es, nappali+3 szobás, két fürdőszobás ingatlan nagy, fedett terasszal ellátott, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a telek végénél elhelyezkedő tóra. 

A közvetlen vízparti kapcsolat, valamint a csendes környezet biztosítja a teljes kikapcsolódást, amihez még az öt személyes jakuzzi, valamint az infraszauna is hozzájárul. Az öntözőrendszerrel ellátott, parkosított telek szintén a nyugalom szigete. És maga a ház: minimál, egyedi stílusú, nappali+3 szobás, két fürdőszobás, mosókonyhával ellátott, hűtő-fűtő klímával felszerelt, a meleget kandalló, valamint a padlófűtés biztosítja, a hatalmas ablakfelületek elektromos redőnnyel szereltek. Ára: 179 M Ft. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Győrzámoly ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?