Luxus és kényelem a tokaji Csalogány utcában!

Luxus és kényelem a tokaji Csalogány utcában!

A 128 milliós családi ház csodás helyen található a tokaji Csalogány utcában. Ráadásul úgy fest, méretét, kényelmi szolgáltatásait elnézve sem szenved majd hiányt semmiben az új tulaj…

“Tokaj kiemelt lakóövezetében, a Csalogány utca 18 szám alatt, eladó egy 830 m2-es telken elhelyezkedő, egyedi tervezésű, 2005-ben épült, kelet – nyugati tájolású, tégla építésű, 340 m2-es, három szintes, 4 szoba + nagy nappali étkező – konyhás, gardróbos, galériás, két fürdőszobás és teraszos, fedett medencés családi ház, hozza tartozó dupla garázzsal, parkosított udvarral és filagóriával. 

 

A Csalogány utcai ingatlan csöndes környezetben, panoráma kilátással a Bodrog folyótól es a tokaji hegytől 150 méterre helyezkedik el. Az ingatlan benapozottsága kiváló. A telek széles utcafronttal (23 méter), két nagy távvezérelt nyíló kapuval és egy személyi bejáróval rendelkezik. A kerítés az utcafronton kovácsoltvas, a telek határon szilárd falazat. Az udvar térkővel, rendszeresen karban tartott gyeppel es növényzettel kialakított, amit egy öntözőrendszer lát el vízzel. Az udvaron kerti sütögető és egy 40 m2-es filagória található. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Csalogány utca ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?