Látott már eladó sertéstelepet ilyen szuper házzal hirdetve? Szellőn akad!

Látott már eladó sertéstelepet ilyen szuper házzal hirdetve? Szellőn akad!

A Szellőn kínált ingatlan egészen meglepő fordulatokkal kecsegtet. Egyrészt a szöveg indítása egy sertéstelepet ígér, másrészt a fotók egy csodás házat mutatnak. A legszebb, hogy mindkét feltétel igaz, a 158 milliós ajánlat pedig egészen érdekes!

“Családi ház és vállalkozás egyben! Eladó Szellőn egy 2022 átépített családi ház nagy telekkel és kb 400-500m-re lévő farm (állattartó telep). 

 

Szellőn egy jól működő sertéstelep várja új gazdáját. A sertéstelep 4,5 éve működik, mindenféle engedéllyel rendelkezik, ami a működéshez szükséges. A telep kapacitása 710db, és természetesen az engedélyünk is ennyire szól. A telepen mélyalmos tartási technológiával működtetjük, automata behordó rendszer, automata szellőztető rendszer, kamera -riasztó rendszerrel van ellátva. Fehér-fekete öltöző, mosókonyha, iroda is van a telepen.

A telep 3 hrsz.-ból tevődik össze, melyben az egyik egy külön bekerített szalmatároló „szalma telep” ként működik, a másik hrsz.-on van a működő hizlalda, szociális épületek, illetve a 3-ik hrsz.-on van egy lebontandó kb. 500nm hizlalda, mely beton alapokkal rendelkezik és újra falazható rá, és térképileg is fől van rajzolva. 3 fázisú áram van, hálózati víz, aszfaltos út van a telepig. A telepnek a működő része és a szalma telep kerítéssel bekerített. A telepen bármilyen állatot lehet tartani. A telep a fekvése és a gyönyörű természeti adottságából kifolyólag akár lovardának is kitűnő lehetőség. 

 

A 2022-ben átépített családi ház és telek részletei Szellőn

 

Leírás: 4 szoba, 2 fürdőszoba, egy nagy amerikai-konyha -étkező és teraszból áll. Mely 124nm lakóterület + 20 terasz + 38nm dupla garázs +30nm filagóriából áll. 

Telek: 7 477nm, mely körbekerített. riasztó + kamera rendszer 2 db ásott kút 3 rétegű nyílászárók 300nm térkő 

Falazat: 38 Porotherm N+F + 12cm szigetelés, 3x 32A bevezetve, fa gerendás födém, 20cm szigetelés + végig deszkázott […].”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?