Lássuk, hogyan áll a hatvani Piroska Lakópark!

Lássuk, hogyan áll a hatvani Piroska Lakópark!

A Piroska Lakópark izgalmas, egyedi épület elrendezése igazán figyelemfelkeltő ajánlat. A látványtervek mellett néhány korábbi, nyári munkálatok során készült fotó is bekerült a hirdetés albumába. A kulcsrakész állapot dátuma hamarosan eljön, úgyhogy izgatottan várjuk az idei nyári fotókat!
“Ezzel a három fogalommal azonosítható ez az eladásra kínált ÚJ ÉPÍTÉSŰ AA+ besorolású, nettó 115m2-es családi ház, amely egy ZÁRT NÍVÓS LAKÓPARKBAN kerül megépítésre. Az elhelyezkedése, elosztása és stílusa alapján tökéletes választás fiatal pároknak, gyermekes családosoknak. Az ingatlan EGYEDISÉGE, hogy NAPELEMES RENDSZERNEK és az elektromos fűtésnek köszönhetően alacsony költséggel fűtheti az otthonát. A kivitelező több referenciával is rendelkezik és itt is PRÉMIUM MINŐSÉGŰ anyagokból épülnek a házak. Az 1. ütemben 19db családi ház kerül kialakításra, ezáltal családias környezetet teremtve, illetve a lakóparkhoz kialakításra kerül egy zárt SPORTPÁLYA/JÁTSZÓTÉR, amelyet csak az itt lakók használhatnak. A projekt a folyamatosan fejlődő Hatvan város szélén épül, közel az M3-as autópályához, ahonnan akár 40-45 percen belül elérhető Budapest!

 

Az épület fontosabb paraméterei

 

– 3 hálószoba

– 2 fürdőszoba

– Amerikai konyhás nappali

– Térköves kocsihajtó

– saját kert 500-700m2-ig

– NAPELEM rendszer

– minőségi burkolatok

– Gabriella és Laura ház közül lehet választani (115m2 vagy 145m2)

– Rövid időn belül költözhető

– Fejlesztés alatt: sportpályák, játszótér, őrzőt terület és egyéb szolgáltatások

 

MEGÚJULÓ ENERGIÁNAK (NAPELEM) KÖSZÖNHETŐEN közel 0 Ft-ból üzemeltethető a családi ház fűtése és az elektromos berendezések. Használja ki, hogy a mai bizonytalan energia árak mellett, itt gondtalanul élhet a családjával! […] A kulcsrakész állapot 2023. II. negyedévére várható. 10% foglalóval biztosítható a vételi szándék. […]”

További elaód, izgalmas házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Piroska Lakópark ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?