Krém és vajszín: íme egy Szitás-dombon kínált, minimál rezsijű lakás!

Krém és vajszín: íme egy Szitás-dombon kínált, minimál rezsijű lakás!

A Szitás-dombon eladásra szánt, újszerű, minimális rezsijű otthon ekrü, törtfehér, krém és vajszínű belsőjével és benapozottságával azonnal megfogta a tekintetünket. És az önét?

“Győr-Moson-Sopron megye Győr Szitás-domb lakás eladó MINIMÁLIS REZSIJŰ újszerű LAKÁS KOCSIBEÁLLÓVAL! Ha nem szeretne várni egy új lakás elkészültére, vagy szakemberekre, vagy befektetési céllal keres, akkor válasszon 3 éves, alig lakott ingatlant! 

Győr nyugodt peremén eladó ez az 1. emeleten található másfél szobás, erkélyes lakás. A lakás egész nap világos, jó benapozottságú. A konyha-étkező nappaliból nyílik a 7 nm-es erkély, ami a DNy-i napot kapja. Emellett van egy 10 nm-es háló, valamint a fürdőszoba WC-vel és zuhannyal. A fűtést saját gázkazán biztosítja, padlófűtéssel. A lakás egy 3 éve épült társasházban, a dohányzómentes szakaszban található. 

A közös költség 7600 Ft, 15 cm-es szigeteléssel és korszerű műanyag nyílászárókkal ellátott lakás lévén a fűtésköltség minimális, 3 ezer Forint körül van mindössze. Ebbe az árba beletartozik a lakáshoz tartozó zárt belső udvari gépkocsibeálló használata is! Egy párnak vagy egyedülállónak, kiadásra is, ideális választás! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, a Szitás-dombon és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?