“Ki Karcag a végén?” avagy egy szuper vályogház!

“Ki Karcag a végén?” avagy egy szuper vályogház!

Karcag területén 156 nm-es, hangulatos, izgalmas terekből álló vályogház keresi-várja új tulajdonosait. A tágas telek és a melléképületek további lehetőségekkel kecsegtetnek. Így a 39,9 milliós vételár igazán vonzónak tűnik!

“Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok megyében Karcagon, Szolnoktól 64 km-re egy beton alapra, vályogból épült családi házat. A 156,2 nm-es ingatlanban 2 szoba, 1 félszoba, konyha, étkező, kamra, közlekedő, télikert, 2 szélfogó, fürdőszoba, mosókonyha ahol egy plusz wc is található, ezen kívül tároló, kazánház, nyári konyha és egy fedett terasz került kialakításra. Az otthon melegéről alfa duo kazán, nyáron a kellemes hőérzetről pedig klíma gondoskodik. Ipari áram van így az ingatlan kitűnően alkalmas akár saját vállalkozás indítására is.

 

 A 916 nm-es telken különböző melléképületek, garázs is található. Az udvar kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek tartására erről gondoskodik egy kerti sütögető, grillező is. Ezen felül a kert gyönyörűen parkosított szép díszfák és virágok adnak kellő kikapcsolódást az új tulajdonosnak. Az öntözést fúrott kút biztosítja kiépített öntözőrendszeren keresztül. Az ház a központtól gyalog 5 percről található. Az ingatlan per és tehermentes. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!