Két lakás a Bregyó szomszédságában, 140 millióért

Két lakás a Bregyó szomszédságában, 140 millióért

Legyen önmaga szomszédja! 4 lakásból ugyanis most kettő egy tulajdonos kezébe kerülhet a mindössze 3 éves, székesfehérvári Bregyó szomszédságában épült társasházban. A képek vonzóak, de lássuk a paramétereket is, mert azért a látvány mellett azért az sem elenyésző kérdés…

 

“Egyedülálló lehetőség ! 2019-ben a Bregyó szomszédságában épült négylakásos társasházban eladó 2 db lakás, melyek egymás szomszédságában a teljes első szintet töltik ki. 

A nagyobb lakás 95 m2-es egy nappali -konyha -étkező, 3 egymással nem szomszédos hálószoba , 2 fürdőszoba, egy háztartási helység és egy 15 m2-es fedett terasz. Tájolása keleti és egy csendes kertre néz. A kisebb lakás 36 m2, egy nappali -konyha -étkező, 1 hálószoba, 1 fürdőszoba és egy 5m2 fedett terasz. Tájolása nyugati és az előkertre néz. A lakások gépesítetten, konyhabútorral és beépített bútorokkal vannak ellátva. 

Mindkét lakás 3,5 kW-os hűtő/fűtő klímával rendelkezik valamint lakásonként egyedi kazán biztosítja a melegvizet és a padlófűtést. Mindegyik lakás saját, különálló parkolóhellyel rendelkezik közvetlenül a társasház előtt, valamint a nagyobb lakáshoz egy zárt garázs is tartozik. A lakásokhoz a zárt, parkosított udvarban, kizárólagos használatú kertrész is tartozik. A lakások éves energiafelhasználása: 95 m2 ( 5 fő ) – Áram: 2546 kWh/ év ( szárító-, mosó-, mosogatógép használatával ) – Gáz: 1038 m3 / év ( min. 24,5 fok ) 36 m2 (1 fő ) – Áram: 473 kWh/ év – Gáz: 180 m3 / év Ára : 140 millió Ft […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Bregyó ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?