Kerkáskápolna kincsei: kúria és sváb parasztház az egyben eladó!

Kerkáskápolna kincsei: kúria és sváb parasztház az egyben eladó!

Őrségi nyugalom és szépség kereken 100 millió forintért! Persze ezért a pénzért az ingyen is élvezhető csodák mellé egy fantasztikus kúria is jár. Izgalmas terek, hatalmas birtok Kerkáskápolna területéről!

“Az Őrségben, egy gyönyörű kis faluban kínálom eladásra, ezt a több célra is kiválóan alkalmas kúriát! Kiváló lehetőség, ha valaki turisztikai célra befektetésnek szeretné megvenni vagy rendezvényeknek, esküvőnek is tökéletes helyszín lehet. Közel 3700 nm nagy területen fekszik, a gyönyörű kertje és a területen található 3 épület szemet gyönyörködtető látvány. 

 

Közel 120 évesek az épületek, nagyon jó állapotban vannak, folyamatosan karban tartott. Ezt a különleges megjelenést egyedi készítésű, hivatalos tanusítvánnyal ellátott cserépkályhák díszítik. Az első épület összesen 133 nm hasznos alapterületű, a másik kettő épület közel 100-100 nm hasznos apalterületű és mindezek mellett van egy földszinti és emeleti része is. 

 

A második épület sváb parasztház stílusú, minden egyes helyisége nagyon szép és igényes. A konyhája pedig az egyedi készítésű konyhabútornak köszönhetően, igazán előkelő megjelenést sugall. Itt is van egy szép tágas emelti rész, ahonnan a kilátás meseszép. A harmadik épület, akár egy wellness szárny, található benne finn szauna és infra szauna is egyaránt. Az emeleti részen, pihenésre alkalmas relax részleg van, ami a rengeteg tetőtéri ablaknak köszönhetően nagyon világos. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!