Karácsonyi kis tanya Borbás területén, jöhet?

Karácsonyi kis tanya Borbás területén, jöhet?

Kecskemét szélén, Borbás belterületén 15,9 millió forintért helyes kis tanya várja szerető, új tulaját! Jöjjön egy kis nyugalom, csend és egy helyes, intim kuckó!

“Kecskemét szélén Borbás belterületén eladó, 2 szobás kis tanya. CSAK KÉSZPÉNZES ÜGYFELEINKNEK AJÁNLJUK! Mesés környezet, a környéken új építésű családi házak találhatóak, a telek végében romantikus erdősáv húzódik. Villany a házban, csatorna, városi víz pedig az utcában. Tökéletes lehetőség azoknak akik a városhoz közel, mégis nyugodt környezetben szeretnének élni!

 

Jellemzők

 

– Telek 1439 m2

– Tégla építés, 45 m2-es alapterület

– Étkező- konyha + 2 szoba

– Épített kályha

– Fúrt kút

– Termő gyümölcsfák

– Akácos

– Buszmegálló 550 méterre […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Borbás ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?