Izgalmas fa felületek Pécs-Báránytetőn, egy 249 milliós luxus házban!

Izgalmas fa felületek Pécs-Báránytetőn, egy 249 milliós luxus házban!

Hol van már a retro lambériák, kényelmetlen, robosztus galériák kora? Mutatjuk, mi a trend manapság tárolás, burkolás és extra terek beépítése terén. A modell pedig nem más, mint egy Pécs-Báránytetőn kínált, csodás, medencés családi ház!
“Eladásra kínálok egy minimál stílusú ,tégla építésű 2 szintes családi házat. Az ingatlan 2019-ben épült, 128 nm, mely 800 nm sík területen helyezkedik el. Az étkező, nappali mellett, 3 hálószoba, gardrób, 2 fürdő került kialakításra. Letisztult vonalvezetésű bútorok lettek beépítve. .A kert parkosított, automata öntöző berendezés és robotfűnyíró biztosítja a lakók kényelmét. Panorámás terasz , 2 kocsibeálló illetve egy sós vizű medence is növeli komfortérzetet. […].”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Pécs-Báránytetőn innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?