Impozáns vonalak és egy elegáns lépcső Békéscsaba belvárosából!

Impozáns vonalak és egy elegáns lépcső Békéscsaba belvárosából!

A Békéscsaba belvárosában kínált, 247 nm-es ház igazi impozáns szépség. Se nem túl dagályos, se nem túl steril. Lessen be velünk a hét eladó, 159,5 milliós megyei ingatlanába!

“Kiváló adottságú ingatlant kínálunk megvételre, amely Békéscsaba belvárosának közvetlen közelében, a Jókai utcában található. Az ingatlan egy 560 nm-es önálló, parkosított telken fekszik, melyen egy 247 nm-es hasznos alapterületű, 2 szintes épület helyezkedik el. Az épület jelenleg irodaépületnek van használva, de családi háznak is tökéletes! 

A 2001-ben épült ingatlan alsó szintjén egy tágas nappali, 2 külön bejáratú szoba (jelenleg a 2 szoba 1 légtérben van), konyha-étkező és 2 wc lett kialakítva. A konyha-étkezőből és a szobából egy nyitott teraszra tudunk kilépni. Ami a kert kapcsolatot biztosítja. A felső szinten további 3 külön bejáratú szoba, 2 fürdő (wc-vel) és egy látványos, nagyon hangulatos galéria kapott helyet. Az egyik fürdőszoba a hálóhoz tartozik, csak onnan megközelíthető. 

A Békéscsaba belvárosában álló épület megkímélt, jó állapotban van, minden helyiségben felsőbb kategóriás anyagok lettek felhasználva.

– 3 fázis bevezetésre került, a biztonságról egy riasztórendszer gondoskodik.

– A telek teljes mértékben közművesített, az udvaron kocsibeállóval és az utcán saját parkolóval rendelkezik. Az ingatlan infrastrukturális szempontból könnyen és gyorsan megközelíthető, a belváros gyalog is pár perc alatt elérhető. Az impozáns családi ház kiválóan alkalmas lehet irodaépületnek is, de egyéb funkciókat is tökéletesen ellát (pl. orvosi centrum, hivatal). […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!