Íme egy közel negyed milliárdos, 7 szobás családi ház Szolnokon!

Íme egy közel negyed milliárdos, 7 szobás családi ház Szolnokon!

A 490 nm-es, 7 szobás, eladó ingatlan számos értelemben párját ritkítja a piacon. Nézzen szét a tágas, különleges otthonban, most!

“Szolnok központi részén eladó 1228 m2-es telken, 490 m2-es, két generációs, 7 szobás családi ház, összesen 110 m2-fedett terasszal, 150 cm mély medencével, zárható garázzsal. 

 

Az ingatlan elosztása

A telken két épület található egy 360m2-es két szintes épület és a kert hátsó részénél egy 130m2-es lakóépület. 360m2-es épület: 

Alsó szint: Amerikai konyhás nappali, két hálószoba, zuhanyzós é kádas fürdőszoba és wc külön helyiségben, terasz. 

Felső szint: Nappali, három hálószoba, két fedett erkély és egy fedett terasz, fürdőszoba jakuzzival és szaunával, gépház. 

Hátsó épület: Amerikai konyhás nappali, kamra, zuhanyzós fürdőszoba. 

 

A 7 szobás családi ház műszaki, esztétikai jellemzői

 

Az ingatlan minőségi anyagokkal épült és burkolt. Gáz az ingatlanban nem található. Jelenlegi rezsiköltség kb.:80.000Ft téli időszakban, mely tartalmazza a villanyszámlát a fűtést és a vízhasználatot. Az ingatlan napelemmel és hőszivattyúval ellátott. Az ingatlanban található beépített bútorok a vételár részét képezik az egyedi bútorok megegyezés tárgya lehet. […]”

További részletek és még több fotó az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, 7 szobás ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?