Gitárra bor, mindenkor! Eladó egy szekszárdi borászat!

Gitárra bor, mindenkor! Eladó egy szekszárdi borászat!

70 millió forintért kínálják a most következő szőlőbirtokot, lakható, kellemes épülettel. Kezdjen új életet a tőkék társaságában és játsszon a kályha ropogó tüze előtt gitárján. Ahogy feltehetően a képek alapján a jelenlegi, szekszárdi tulaj teszi.

“Kivételes lehetőség Szekszárd legszebb dűlőjén!Érdekli a borászat? Szeretne egy saját szőlőbirtokot? Megunta a nagyváros nyüzsgését, szeretné kipróbálni magát ? Érdekli a falusi turizmus? Itt minden álma valóra válhat! Megvételre kínálunk Szekszárdtól kb. 5 km-re délre, a jó nevű Görögszó dűlőben egy gyönyörű,14406 m2-s szőlőbirtokot, gyümölcsöst! Ez még nem minden, az ehhez tartozó épület állandó lakhatásra alkalmas , illetve az alsó szintjén 150 m2-s szekszárdi borászat (erjesztő, pince, kiszolgáló és technológiai helyiség), két fürdőszoba, valamint egy dupla garázs helyezkedik el. 

Az alsó szinten lévő helyiségek külön bejáratokon közelíthetőek meg biztosítva a technológiai és egyéb folyamatok elkülönülését és zavartalan működését. Amennyiben valaki turisztikai célra szeretné az épületet használni, akkor további apartmanok kialakíthatóak, tehát kiváló a hely a falusi turizmus kihasználására, borkóstolás, szüretelés és egyéb tevékenységekre. A terület több ültetvényből áll. Kiváló minőséget adó Zweigelt, Kékoportó, Bikavér, Kékfrankos, Merlot és Bíbor Kadarka ültetvény kapott helyett. A szőlők a legszebb korukban vannak, egészségesek, jó termést hoznak. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!