Gerendás mennyezet és tágas telek 5,8 millióért?

Gerendás mennyezet és tágas telek 5,8 millióért?

A Heves megyei Viszneken erre is van példa! A kissé kipofozásra váró, de mutatós házból még bármi lehet! Hétvégi menedék, egy új életforma kezdete, vagy akár a falusi turizmus egyik új bástyája! Szorgos kezek nyomán ez a közel 90 nm-es szépség és tágas telke igazi kincs lehet!

“Eladó Heves megyében, Gyöngyöstől 20 km-re, Jászárokszállástól 3 km-re, Visznek községben, fő út mellett 1407 nm-es telken lévő 89,8 nm-es családi ház! A vegyes szerkezetű ingatlanban, kialakításra került 2 szoba, konyha, kamrák, fürdő, WC, nyári konyha, előszoba és a házhoz tartozik egy műhely is illetve egy különálló fásnak használt épület! Az otthon melegéről kályhák gondoskodnak! A portán melléképületek és tárolók is megtalálhatók. Szennyvízelvezetés derítőbe történik. Az udvarban egy műemlék is helyet kapott. 

Az ingatlan környezete igényesen kialakítható, szabadidő eltöltésére akár a közelben található horgásztavat ajánlom! A központ pár perces sétával megközelíthető! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani! Babaváró hitel és falusi CSOK ügyintézését is vállalom – megfelelő személyi feltételek mellett! ”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!