Geréby telep: egy fészek gyanús otthon (nem csak) családosoknak!

Geréby telep: egy fészek gyanús otthon (nem csak) családosoknak!

A debreceni Geréby telep területén kínált sorházi lakásba azonnal belehabarodtunk. Már a fotókon is átjön a barátságos, nyugalmas hangulat, amelyet a hirdetés bővebben is kifejt. Jöjjön egy 83 nm-es gyöngyszem a helyi otthonok kínálatából!

“Geréby telep csendes utcában található modern, barátságos, napfényes otthonos sorházi lakás keresi új tulajdonosát. Az ingatlan egy zsákutca végében található így az átmenő forgalom az ottlakókra koncentrálódik. 

 

Az ingatlan kellemes délnyugati tájolású. Saját önálló garázzsal rendelkezik. A földszinten az előszobából belépve egy hatalmas amerikai konyhás nappali tárul elénk. Ezen a szinten található még egy mosdó helyiség is. Az emeleten 3 szoba, egy tágas közlekedő, illetve egy fürdőszoba található. Mindkét szint gyönyörűen karbantartott. A kert kiváló lehetőséget nyújt kinti grillezéshez, kikapcsolódáshoz. Ideális otthon fiatal pároknak, családosoknak mivel a környék csendes és biztonságos a lakóközösség pedig nagyon barátságos. […]”

További izgalmas helyi lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Geréby telep ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?