Fény, fény, fény a Krinolinkertben!

Fény, fény, fény a Krinolinkertben!

A gyulai Krinolinkertben kínált, új építésű családi ház egyik különlegessége az izgalmas ablakok tárháza. Napfürdő 179 nm-en, jöhet?

“Eladó egy gyönyörű állapotú, ÚJ ÉPÍTÉSŰ,  több generáció együttélésére is alkalmas, vagy akár apartmanházként is hasznosítható, GYULAI CSALÁDI HÁZ.

 

Részletek Krinolinkertben


– Ez a szemet gyönyörködtető, különleges kialakítású CSALÁDI HÁZ , 2022-ben épült 

– Gyula város egyik legjobb részén, kifejezetten frekventált helyen található. 

– Az épületben 4 teljesen különálló lakrész található, ez által több generáció együttélésére is alkalmas, de akár vállalkozás is indítható. A Gyulára látogató turisták biztos szívesen megszállnak egy ilyen kellemes, új ingatlanban.

– Minden lakrész fürdőszobás, illetve több terasz és erkély is szolgálja a kényelmet. 

– A villanyrendszer is külön használható. 

– Gyönyörű kerítés veszi körbe a sarki elhelyezkedésű ingatlant. 

Meglátni és megszeretni…. […]”

További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?